NEBUNIE totală. Adina Florea i-a făcut dosar penal şi lui Timmermans, la plângerea lui Savaliuc!

4
7968

Incredibil, dar adevărat. Ce-a păţit Kovesi, căreia Adina Florea i-a făcut dosar penal la comanda fugarului Ghiţă, au ajuns să păţească inclusiv înalţi oficiali UE. Este şi cazul prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans, căruia procuroarea infractorilor i-a întocmit dosar penal pe baza plângerii site-ului luju.ro (Răzvan Savaliuc), vechi aliat al clanurilor penale anti-justiţie.

De asemenea, plângerea îi mai vizează pe şefa reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Cristea, şi pe comisarul european pe Justiţie, Vera Jourova!!!

Dezvăluirea cu incriminarea oficialilor UE a fost făcută chiar de cei de la luju.ro, care au publicat pe site inclusiv documentul ce confirmă întocmirea dosarului penal, semnat de însăşi Adina Florea.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans şi Procurorul General al României Augustin Lazăr vor trebui să se prezinte la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) ca să dea cu subsemnatul. Nu singuri, ci împreuna cu şefa reprezentanţei Comisiei Europene în România Angela Cristea şi comisarul european pe Justiţie Vera Jourova. Se va întâmpla asta în dosarul constituit în urma plângerii formulate de Lumea Justiţiei, care a sesizat falsificarea grosolană a Raportului MCV din 13.11.2018.

În cursul zilei de miercuri, 20 februarie 2019, Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie a informat redacţia Lumea Justiţiei că plângerea împotriva lui Timmermans, Jourova, Cristea şi Lazăr a fost înregistrată la această structură, fiind constituit dosarul nr. 295/P/2019″, scrie luju.ro.

Procuroarea infractorilor

Adina Florea (dreapta, în imaginea alăturată) este cea care i-a făcut dosar penal Laurei Codruţa Kovesi exact în momentul în care fosta şefă  a DNA era implicată în plin proces pentru ocuparea postului de procuror-şef al Parchetului European. Dosarul a fost făcut la comanda unui inculpat penal fugit de justiţia română (Sebastian Ghiţă), pe baza vorbelor acestuia. Florea este susţinută de Tudorel Toader pentru şefia DNA tocmai pe locul din care a fost alungată forţat Kovesi!

De asemenea, tot Adina Florea a solicitat astăzi Direcției Naționale Anticorupție (DNA), pentru a patra oară, ca dosarul Tel Drum, în care este cercetat Liviu Dragnea, să fie transmis către SIIJ, cunoscută ca „Secția Specială” sau „Secția lui Tudorel”.

Potrivit ordonanței, Florea solicită din nou predarea dosarului nr. 986/P/2014, susținând că acesta constituie mijloc de probă în soluționarea unui dosar aflat pe rolul Secției de investigare a infracțiunilor magistraților (SIIJ) cu nr. 1164/P/2018 și care ar viza un magistrat.

Adina Florea le-a dat și un ultimatum procurorilor DNA pentru transmiterea dosarului Tel Drum: vineri, 22 februarie, adică peste două zile.

Secţia specială pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SSIJ) a fost înfiinţată de Guvernul PSD-ALDE pentru timorarea magistraţilor independenţi, acesta fiind şi motivul pentru care n-a fost acceptată de partenerii occidentali ai României.

Ieri, prin ordonanţă de urgenţă, Guvernul Dăncilă a acordat puteri sporite SSIJ.

CITIŢI ŞI:

Adina Florea le-a dat ultimatum două zile celor de la DNA să-i transmită dosarul Tel Drum. Procuroarea-horror vrea cu orice preț să-l salveze pe Dragnea

4 COMENTARII

  1. Hitler a asteptat sa-l prinda pe Stalin, inainte ca sa-l inculpe (adica sa faca pielea „toba la Berlin”).
    Stalin si el cu reciproca.
    Rominia e destinata a se face remarcata prin muieri (sportive, kamikaze anticomuniste, primere ministre, giudicatore, procuratore, senatore-miruitore)

  2. E un calcul politic din ăla demn. A provoca sancţiuni UE şi a scăpa de tineret, stimulându-l să emigreze sau să nu iasă la vot. Politica PSD-ALDE poate fi înfăptuită şi scoţând pensionarii şi asistaţii la muncă voluntară, sub conducerea cui o are mai specială.

  3. In tara aproape totul este aliniat, e timpul sa facem ordine si in Europa. Si cine poate s-o faca cel mai bine? Uitati-va la fetele lor, cinstiti, devotati binelui national, mondial, universal … ei ne vor face fericiti. Dumnezeu sa ne ajute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here