Ciorbea se dezbracă total de caracter. Avocatul Poporului cere Parlamentului să-i lase în pace pensia nesimţită

3
28087

Victor Ciorbea, cel care conduce instituţia Avocatul Poporului (devenită, prin inactivitate, Avocatul Poporului Mafiot), ţine cu dinţii de pensia nesimţită (aproximativ 30.000 de lei, cu care i-a cumpărat tăcerea PSDragnea)! Pensia a fost respinsă zilele trecute de Curtea Constituţională a României (CCR). Senatorul USR George Dircă a dezvăluit pe Facebook că Victor Ciorbea se plânge acum Senatului pentru decizia CCR.

„Avocatul Poporului, dl. Ciorbea, lovește din nou, dar în interes propriu. Printr-o cerere adresată Comisiei Juridice din Senatul României, Victor Ciorbea își amintește brusc de practica Comisiei de la Veneția, pe care părea că o uitase atunci când Guvernul a adoptat OUG 92 ce a modificat legile justiției, contrar recomandărilor partenerilor europeni. Acum ne trimite un mesaj cu subînțeles prin care (…) ne explică de ce trebuie să îl plătim mai bine, dacă vrem să fim europeni.

Ca să înţelegeţi mai bine ce ne cere domnul Ciorbea, vă spun doar că asimilarea cu rangul, salarizarea și condițiile de pensionare cu funcția de ministru nu i se pare suficientă Avocatului Poporului. Domnia sa doreste o recunoaștere sporită, mult peste merite, asimilată cu calitatea de judecător constituțional.

Dar cel mai mult domnul Victor Ciorbea dorește să identifice o cale prin care să cumuleze pensia cu salariul, așa cum o fac bugetari de lux!

Ei bine, în sfârşit, aflăm subiectul care îl scoate din amorţire pe domnul Ciorbea: banii săi. Independenta justiţiei poate să aştepte, nu?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here