Stelian Ion: „Acest sociolog a fost consilierul lui Hrebenciuc și al lui Grindeanu. Este finul lui Pieleanu, omul de casă al Antenei 3”

3
1986
Stelian Ion - Vladimir Ionaș

Se ascute lupta electorală dintre cele două principale forțe de centru-dreapta din județul și orașul Constanța: PNL și USR-PLUS. Două forțe pe care o bună parte din populația Constanței le-ar fi vrut să meargă împreună, ca la București, dar… n-a fost să fie!

Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Constanța, deputat și lider al organizației județene a Uniunii Salvați România, a acuzat vehement, printr-un comunicat de presă, un sondaj realizat de controversatul sociolog Vladimir Ionaș, prin firma nașului acestuia, și mai controversatul Marius Pieleanu (om de casă al PSD).

Liderul USR Constanța spune că respectiva cercetare sociologică ar servi în mod manipulator intereselor contracandidatului său din partea Partidului Național Liberal, contraamiralul în rezervă Vergil Chițac, și el parlamentar constănțean (senator).

Vergil Chițac și staff-ul său au refuzat să-i răspundă lui Stelian Ion, motivând că vor să facă „o campanie constructivă, pe proiecte pentru Constanța”.

Sondajul care a aprins spiritele

Un sondaj realizat recent de Psyho Global Consult arată că Vergil Chițac, candidatul PNL, ar fi favoritul constănțenilor pentru funcția de primar. 36% dintre respondenți susțin că l-ar vota pe acesta, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Constanța.

Actualul primar, Decebal Făgădău, s-ar afla pe locul 2 în topul preferințelor respondenților. El ar fi ales de 35% dintre constănțeni.

Candidatul Alianței 2020 (USR-PLUS), Stelian Ion, s-ar afla pe locul 3, cu numai 14%.

Vladimir Ionaș, director Avangarde și Psyho Global, dă chiar indicații de vot: „Din punctul meu de vedere, cel mai important aspect este că votanții care declară că-i dau votul lui Stelian Ion ar trebui să conștientizeze că, dacă vor cu adevărat ca Municipiul Constanța să aibă un primar de dreapta, să-i acorde votul candidatului PNL – să voteze util, cum se spune, pentru că este singura șansă. Atât timp cât voturile de dreapta se împart între cei doi candidați, în continuare Decebal Făgădău are prima șansă”.

Comunicatul lui Stelian Ion (USR-PLUS)

„Acest sociolog, Vladimir Ionaș, a fost consilierul lui Viorel Hrebenciuc și al lui Sorin Grindeanu. Este finul lui Marius Pieleanu, omul de casă al Antenei 3”

“De ceva vreme, Vergil Chițac și oamenii din spatele său inundă mass-media cu mesaje mincinoase de genul: «Stelian Ion nu are șanse, e la 10/12/14%. Votați-l pe Chițac! Dacă îl votați pe Stelian Ion, practic puneți ștampila pe Făgadău. Stelian Ion a făcut blat cu PSD. El este doar un iepure».

Asta dovedește că Vergil Chițac este un candidat slab, fără șanse reale, fără un program cu proiecte concrete, fără alură de învingător. În loc să-și promoveze ideile, să demonstreze ce calități are și ce-l recomandă să fie primarul Constanței, Vergil Chițac crede că mai poate ciupi câte un procent, măsluind sondaje și lansând atacuri subterane prin presă. A ratat cu poarta goală în 2016, când a mai candidat la Primărie, ne-a determinat să intrăm în politică din cauza eșecului său, iar acum vine cu un program peticit și cu tertipuri ieftine.

Astăzi, Vergil Chițac a primit forțe noi: sociologul Vladimir Ionaș. Cei doi au scos din caschetă un așa-zis sondaj și s-au apucat să ceară alegătorilor să-l voteze pe Chițac, deoarece eu aș avea, chipurile, doar 14%, în vreme ce domnia sa ar avea… 36%. O aberație care va fi spulberată de realitate în perioada următoare.

Dar haideți să vedem cine este acest sociolog. În primul rând, a fost consilierul lui Viorel Hrebenciuc (condamnat penal) și al lui Sorin Grindeanu (inițiatorul Ordonanței 13). Mai mult decât atât, este finul lui Marius Pieleanu, omul de casă al postului Antena 3, locul unde își petrecea Vergil Chițac serile când noi protestam pe străzi. Iar firma care ar fi realizat această făcătură este firma deținută chiar de Marius Pieleanu.

Vă reamintesc faptul că, în 2016, PNL a procedat exact la fel la București: l-a prezentat pe Cătălin Predoiu la 23-26%, pentru a crea impresia unui candidat puternic. Care a fost realitatea și ce a urmat știm cu toții: candidatul PNL a obținut doar 11%, Primăria București a ajuns în mâinile Gabrielei Firea, iar alegerile parlamentare au aruncat România în brațele lui Dragnea.

În ultima perioadă, toate tunurile sunt puse pe mine și pe USR-PLUS Constanța. Articole de presă, conturi false pe rețelele de socializare, sondaje mincinoase. Orice, numai să nu ajung la Primăria Constanța.

Constănțeni, vă spun răspicat: mi-am pus în gând să scot Constanța din mizerie și să alung PSD din Primărie! Sunt singurul care vrea și poate face asta!”

CITIȚI ȘI:

Fake-ul cu „travestiți USR-PLUS alungați de popor”, produs la Voluntari de clanul Pandele-Firea. Printre cei care au propagat minciuna: un acolit al lui D. C. Popescu, candidatul PSD la Sectorul 2

Înfrângere rușinoasă pentru PSD: moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban nici măcar n-a ajuns la vot! Lipsă de cvorum, sesiunea s-a încheiat, moțiunea e moartă

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here