VIDEO. Beizadeaua coruptului Vanghelie face petreceri deșănțate într-un club de fițe din Mamaia, cu zeci de șampanii Dom Perignon

3
4896
Imagine din 2016: Marian Vanghelie (abia ieșit din arestul preventiv) și cei doi copii ai săi, Alexandru și Maria

Incredibilă demonstrație de grandomanie, nesimțire, proastă-creștere și opulență! Autorul ei: beizadeaua unuia dintre cei mai corupți primari din România ultimilor 30 de ani.

Marian Vanghelie (52 de ani) este mega-coruptul care, sub sigla PSD, a fost primarul Sectorului 5 din București timp de 15 de ani (2000-2015). Avea mandat până în 2016, dar a fost arestat preventiv pentru corupție. Denunțătorii au povestit că Vanghelie pretindea și încasa șpăgi de zeci de milioane de euro. Acum, deși e judecat pentru fapte grave de corupție, Vanghelie candidează din nou la Primăria Sectorului 5, din partea fantomaticului Partid Social-Democrat Independent (PSDI), înființat chiar de el.

Alexandru Vanghelie (26 de ani) este fiul lui Marian Vanghelie din prima căsătorie, cu Charlotte. Ex-primarul mai are și o fetiță de 5 ani, Maria, din cea de-a doua căsătorie, cu Oana Mizil (fostă deputată PSD, nepoata mahărului comunist Paul Niculescu-Mizil).

Alexandru Vanghelie duce o viață de lux, bazată pe șpăgile uriașe colectate de coruptul său tată. Sâmbătă, 29 august, el și-a serbat ziua de naștere (care a fost pe 16 august) la un club de lux din Mamaia, cu zeci de sticle de șampanie Dom Perignon (o sticlă poate costa de la câteva sute la câteva mii de euro).

Imaginile filmate de un cititor G4Media.ro arată cum șampania e adusă de chelneri cu o lectică specială, printre invitații care dansează pe terasa clubului Nuba.

La petrecerea organizată în plină pandemie au participat zeci de persoane, fără să poarte mască și fără să respecte vreo regulă de distanțare.

Un prieten al lui Vanghelie-junior s-a fotografiat alături de acesta în clubul Nuba și a postat urări pe contul de Facebook al beizadelei.

Petrecerile fastuoase, cu cheltuieli exorbitante, sunt modul de viață al lui Alexandru Vanghelie. Acesta și-a continuat viața de lux și în America, unde, în timpul studiilor universitare, a stat într-un apartament cu o chirie uriașă.

Între timp, Vanghelie-junior și-a încheiat studiile în SUA și s-a repatriat. Singura sa ocupație este să „spargă” banii strânși ca un hârciog de coruptul său tată.

Întrebat de Libertatea, Vanghelie-senior a tratat huzurul fiului său ca pe un fapt banal: „Băiatul meu a fost cu niște prieteni. A fost ziua lui pe 16 august, dar nu a putut să și-o serbeze atunci, așa că a plecat acum, pentru două zile, la mare. Nu fac parte din lumea asta, nu sunt pasionat de cluburi, dar el este la o vârstă la care se poate simți bine o dată, de două ori pe an”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Ne rad in nas puradeii de ciocardei ; ei fura si prostii ii voteaza ca sa mai faca bani . Pe cei care le vor binele nu-i cred , asa ca voteaza tot hotii si banditii asteptand sa le dea si lor o ,,bere si o chiftea,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.