Spaimele lui „Balamuc”: „Iohannis e vampir! I-a mușcat de gât pe Barna și Tăriceanu. Și Carmen e vampir”

5
1012
Aurelian Pavelescu

Aurelian Pavelescu, impostorul care a confiscat ștampila și cheile de la sediul PNȚCD, escaladează noi culmi ale demenței. Înfrățirea sa cu PSD l-a infestat iremediabil. Semnele bolii se arată prin postări halucinante pe Facebook.

Mai nou, avocatul Pavelescu-Balamuc ne avertizează să umblăm cu băgare de seamă „pe stradă, prin mall-uri, pădurile, dealurile sau câmpiile țării”, că ne atacă vampirii, în frunte cu Marele Vampir Klaus Iohannis și cu vampiroaia Carmen Iohannis. „Mulți au ochii cam ficși și caninii cam mari și ascuțiți, ca moroii din poeziile lui Marin Sorescu”, ne informează nebunul.

Dan Barna și C.A.C.P. Tăriceanu n-au fost atenți, și uite ce-au pățit: i-a mușcat Vampirul de la Cotroceni!

Postarea dementă a lui Aurelian Pavelescu

„KLAUS IOHANNIS: PREȘEDINTELE VAMPIRILOR! BARNA ȘI TĂRICEANU AU PRIMIT MUȘCĂTURA FATALĂ! PTIU, DRACE!”

„I-am văzut astăzi pe Barna și Tăriceanu. Procesul de transformare în susținători ai lui Orban și Iohannis, din competitori sau oponenți acerbi, s-a încheiat. Ca în filmele cu vampiri: oameni cumsecade sau luptători împotriva întunericului, odată mușcați de gât de vampiri, devin imediat vampiri.

De fapt, Barna și Tăriceanu fuseseră mușcați de demult, de când li se făcuseră dosare penale, și, aș spune, chiar și mai de demult, de când s-au născut: destinați să fie vampiri, adică trădători ai rasei umane. Un moment s-au prefăcut că sunt oameni cumsecade. Barna că ar fi reprezentantul noii generații, cu revoluția ei, Tăriceanu, reprezentantul Brătienilor – luptătorul pentru drepturi și libertăți.

Klaus Iohannis, Președintele vampirilor, i-a mai mușcat o dată de gât, iar transformarea a avut loc în câteva zile. De fapt spontan, că are nevoie de ei cu haine de oameni pentru încă un timp.

Klaus Iohannis face parte din clanul vampirilor de când a intermediat vânzări de copii, a furat patrimoniul Grupului Etnic German, câteva case și și-a trecut în CV câteva zeci de dosare penale. Are grad foarte mare în clanul vampirilor, purtător de sceptru. Și Carmen tot vampir, nu știe nimeni dacă înainte de el sau după.

Oare, mai scapă cineva? Se va transforma România și ea într-o patrie a vampirilor? Dacă megeți pe stradă, prin mall-uri, pădurile, dealurile sau câmpiile țării, să fiți atenți: mulți au ochii cam ficși și caninii cam mari și ascuțiți, ca moroii din poeziile lui Marin Sorescu! N-ar fi rău să ne uităm chiar și noi, din când în când, în oglindă. Cine știe? Ptiu, drace!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

5 COMENTARII

 1. Va dati seama…, cand vedem… pe mana cui a ajuns Partidul-lui-Maniu-si-Mihalache, CAT SUFERIM (CEI CA) NOI, cei care suntem „ȚĂRĂNIȘTI” ” deee… TREI (3 !) GENERATII (!), cu ambii bunici-barbati arestati si incarcerati de catre comunisti (SI !) pentru ca au fost sefi de organizatii locale (in judetul Braila si, respectiv, in orasul Constanta), cu mama la fel pentru ca a fost in organizatia de elevi „taranisti” de la Liceul-Comercial-de-Fete din Constanta, cu tatal arestat si el, ca fiind (in calitate de membru al conducerii organizatiei de studenti P.N.Ț. de la Academia – Comercială din București) unul dintre organizatorii mitingului ANTICOMUNIST de SUSTINERE-a-REGELUI, din ziua 8 noiembrie 1945, de Sfintii-Arhangheli-Mihail-si-Gavril ????!!!!!!!!
  (În ianuarie 1990, am fost printre primii care ne-am înscris in P.N.T.C.D., primind carnetele-de-partid cu numerele – pe orasul Constanta – … 13, noi,si, respectiv,… 17, tatal nostru, care, de fapt,… REVENEA – !!! – in acest partid-ISTORIC, INTERZIS-de-catre-BOLSEVICI !)

  DIN PACATE… P.N.T.(C.D.)… NU MAI EXISTA altfel decat prin efortul unor venerabili, precum Domnul Liviu Petrina !!!

  DE ACEEA, TOATA SPERANTA NE-O (mai) PUNEM (DOAR !) in NOUA FORMATIUNE POLITICA „Alianta 2020” U.S.R.-PLUS și-n liderii sai naționali: DAN BARNA si DACIAN CIOLOȘ !

  • In rest…, ce sa mai spunem: am scapat („PE-CALE-…NATURALĂ” ! – Sic ! –), in politica „dâmbovițeană”, de DINOZAURI precum Vadim-„Medicamenteeee” sau Dumitrașcu-de-la-Constanța…, dar… avem acum ALȚI DILII, cum ar fi Pavelescu, Cumpanasu sau (R.) Moraru !!!

 2. DUMNEZEU SĂ ÎI ODIHNEASCĂ pe TOȚI cei pomeniți în PRIMUL comentariu !!!

  (Iar pe cei decedati si numiti in cel de-al doilea comentariu: BUNUL-Dumnezeu sa-i… IERTE – ! –, caaa… ARE PENTRU CE !!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here