luni, februarie 26, 2024
AcasăDezvăluiriCuc era să blocheze și un avion în care nu se afla...

Cuc era să blocheze și un avion în care nu se afla niciun parlamentar! Cursa de Oradea avea pe lista de zbor un deputat USR, care n-a mai urcat însă la bord

-

În nebunia lui, ca să blocheze moțiunea de cenzură împotriva guvernului din care făcea parte, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost pe punctul de a reține la sol și un avion în care nu se afla niciun parlamentar. E vorba de cursa Oradea – București, operată de Tarom, cu decolarea la ora 9.10.

Motivul includerii cursei Oradea – București pe „lista lui Cuc”, a avioanelor Tarom care pe 10 octombrie trebuia reținute la sol cel puțin 5 ore: pe lista de zbor se afla și un deputat din Opoziție, Emanuel Ungureanu (USR).

Deputat de Cluj, Emanuel Ungureanu își planificase pentru săptămâna respectivă două călătorii în țară, la Iași și la Oradea. Făcea vizite inopinate la diverse spitale, să vadă în ce condiții sunt ținuți pacienții.

- Advertisement -

Și-a anunțat din timp planul de deplasări, la Serviciul administrativ al Camerei Deputaților, pentru a-i fi rezerate bilete de avion pe rutele:

  • București – Iași (marți, 8 oct.)
  • Iași – București (miercuri, 9 oct.)
  • București – Oradea (miercuri, 9 oct.)
  • Oradea – București (joi, 10 oct.).

Deputatul USR a fost la Iași, dar a renunțat la călătoria la Oradea când a aflat că moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată în ziua de joi, 10 octombrie. N-a anunțat însă această modificare la Serviciul administrativ al Camerei Deputaților! Astfel, funcționarii de acolo îl aveau în continuare ca pasager în avionul Oradea – București.

Ancheta DNA, în care vor fi făcute audieri începând de azi, va trebui să stabilească și dacă Răzvan Cuc ori alt PSD-ist a cerut Serviciul administrativ al Camerei Deputaților, respectiv al Senatului, lista cu deplasările în teritoriu ale parlamentarilor din Opoziție, în ziua de 10 octombrie.

- Advertisement -

Cert este că ministrul Transporturilor i-a cerut directoarei Tarom, Mădălina Mezei (numită în funcție chiar de Cuc, în luna iunie), lista parlamentarilor care urmau să revină în București în prima parte a zilei de 10 octombrie.

Dezbaterea moțiunii de cenzură era programată de la ora 10.00, iar votarea ei începea la ora 13.00. Grija lui Cuc era ca senatorii și deputații aflați în provincie să nu poată ajunge la Otopeni înainte de ora 13.00, ceea ce-i garanta că nu vor putea ajunge la Palatul Parlamentului înainte de ora 14.00-14.30, când votul se va fi încheiat.

Directoarea Tarom, Mădălina Mezei, a nominalizat cinci curse Tarom pe care ministrul Cuc i-a ordonat să le blocheze, ținând avioanele la sol prin invocarea unor motive tehnice: două de la Timișoara și câte una de la Oradea, Baia Mare și Satu Mare.

Atât deputatul Emanuel Ungureanu, cât și alți parlamentari de la PNL, USR și PMP, au fost avertizați de cei din conducerea partidelor lor să vină la București încă de miercuri, să nu riște zboruri sau deplasări lungi cu mașina ori cu trenul în dimineața de joi (ziua moțiunii). Acesta este motivul pentru care Emanuel Ungureanu, abia revenit de lași (unde a vizitat Spitalul Socola, descoperind condițiile îngrozitoare în care sunt ținuți pacienții), a renunțat să mai facă deplasarea la Oradea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Încă o probă zdrobitoare împotriva lui Cuc: schimbul de SMS-uri cu directoarea Tarom. „Mai uitați-vă pe Satu Mare, dacă a plecat vreunul”

VIDEO. CTP despre tentativa lui Cuc de a bloca la sol avioanele Tarom: „Un act de terorism, deturnare de avion”

VIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom și a întrebat-o „ce parlamentari zboară” în ziua moțiunii. DNA începe luni audierile

Nebunia ministrului Cuc, care a vrut să înghețe zborurile Tarom în folosul PSD, a declanșat duelul aspru al piloților

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

* VIDEO. Cumpănașu a mai reușit o mizerie: a pervertit-o și pe mama Alexandrei. Teorii conspiraționiste și râsete nepotrivite pentru o mamă îndurerată

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -