Soțul Serenei Williams, tăios: „Nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”

1
6601
David Ohaian - Serena Williams - Ion Țiriac

Fostul tenismen Ion Ţiriac (81 de ani) a declarat că Serena Williams (39 de ani) ar trebui să se retragă din tenis, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine. De peste Ocean i-a venit o replică năprasnică.

„La vârsta asta şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Ţiriac în emisiunea „Reţeaua de idoli”, de la TVR, potrivit Digisport.ro.

Replica i-a venit din partea lui Alexis Ohanian (37 de ani), soţul Serenei Williams.

Comentând o postare a unui articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac, Ohanian a scris pe Twitter: „Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”. 

Ion Ţiriac, care deţine licenţa turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, nu se află la prima remarcă controversată despre Serena Williams. În aprilie 2018, el s-a plâns într-un interviu acordat „Sport Bild” că tenisul feminin duce lipsă de personalităţi importante. Întrebat despre Serena Williams, Ţiriac a spus: „Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin”.

Între timp, Serena Williams a mai jucat patru turnee de Grand Slam (două la Wimbledon, două la US Open) – toate pierdute.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. nici eu nu dau doi bani pe aceasta scursura securista !!..asta-i vorba lui becalii..dracul pe pamant !!…un escroc international si un hot de renume mondial..vezi cazul turneului de la madrid !!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.