Șoc în Rusia: diva armatei lui Putin, surprinsă masturbându-se în fața camerei de luat vederi! Zice că era drogată

1
1789
Dana Borisova

Un uriaș scandal sexual a izbucnit în Rusia, după ce, în urmă cu o săptămână, pe o rețea de socializare au fost postate imagini de mare impact cu o renumit vedetă TV, Dana Borisova (44 de ani), în timp ce se masturba în fața camerei de luat vederi. Filmulețul video are o vechime de circa 7-8 ani. Cu toate astea, el a devenit viral într-o singură zi.

Toată presa de la Moscova a preluat informația șocantă, inclusiv cele mai serioase și influente ziare centrale, cum ar fi Moskovski Komsomoleț sau agenția federală de știri Riafan.

Dacă era o femeie obișnuită, vestea ar fi trecut, cu siguranță, neobservată. Dar Dana Borisova nu e oricine. În perioada ei de glorie, a prezentat emisiunea „Magazinul armatei”, dedicată oștirii ruse. Drept răsplată, diva armatei lui Putin a primit un certificat de onoare și o decorație chiar din partea Ministerului Apărării Federației Ruse, având denumirea: „Pentru reușite în propaganda patriotică”.

Potrivit Moskovski Komsomoleț, videoclipul cu pricina s-a difuzat inițial pe unul dintre canalele Telegram. Vizionându-l, jurnaliștii acestei publicații au definit-o pe Borisova drept „Noua Dziuba”. Referirea este la Artem Dziuba, căpitanul echipei de fotbal Zenit Sankt Petersburg și al naționalei Rusiei, prins și el în asemenea ipostaze în luna noiembrie a anului trecut.

„Într-un scurt videoclip, Dana Borisova își mângâie mai întâi sânii, apoi își lasă mâinile mai jos. Cu toate astea, camera rămâne staționară. Unde și când a fost realizat videoclipul – rămâne o necunoscută. Poate că are deja câțiva ani”, preciza Moskovski Komsomoleț pe 7 februarie.

A doua zi, când unul dintre articolele publicate pe site-ul ziarului amintit a atins cifra record de aproape 5,5 milioane de vizualizări, Borisova a acordat un interviu agenției federale de știri Riafan, în care a recunoscut că ea se află în acele imagini:

„Mi-au trimis un link către acest videoclip și trebuie să spun că fata de acolo este într-adevăr foarte asemănătoare cu mine. În general, cel mai probabil, sunt de fapt eu, dar trebuie să subliniez că înregistrarea a fost făcută cu mult timp în urmă, acum 7-8 ani, când consumam în mod activ droguri. Există o coafură, pe care nu o mai port de 100 de ani, iar interioarele sunt diferite. Nu văd nimic în neregulă cu înregistrarea pe web: am povestit deja despre nenorocirile mele cu substanțe ilegale, iar un astfel de comportament (înregistrarea videoclipurilor erotice) a fost rezultatul unor experimente periculoase cu ele”.

Borisova

Renumita prezentatoare de televiziune susține că totul i se trage de la un conflict pe care l-a avut cu actrița Anna Kalașnikova. „E supărată pe mine, fiindcă am făcut publică și povestea dependenței sale de droguri, dar și pe cea a a producătorului nostru comun de la postul de televiziune, care a murit în urma unei supradoze acum 6 ani”, a spus Borisova.

Dana Borisova a avut o carieră bogată în televiziune. A prezentat emisiuni pentru canalele Rossia 1, NTV, RBC, Visha, Peretz sau Domashny (similar cu fostul Acasă TV de la noi).

Borisova este și actriță. A jucat în filmul „Vânătoare de urși” (2006).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. NU inteleg care e problema la rusi? Astia ca si popalaii nostri, parca ar trai in Epoca de piatra ! Bineinteles ca orice om se masturbeaza de-a lungul vietii, mai mult sau mai putin, nu exista om (barbat sau femeie) care sa nu se masturbeze ocazional. Si, trebuie sa facem din asta un caz ? Fiecare face ce vrea cu corpul lui, o mare parte din preotii Romani ortodocsi , sint homosexuali dar asta nu e problema noastra , atita timp cit nu se ating de copii adica daca nu sint si pedofili, numai ca o parte din ei sint SI pedofili inraiti ! Asa ca doamna din Rusia e o femeie fara de prihana , cui ii pasa ca se folosea de propriul corp spre a-si produce placeri , nefacind nimanui nici un rau ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here