duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsDupă ce a chemat lumea în stradă și a anunțat că "protestele...

După ce a chemat lumea în stradă și a anunțat că „protestele vor continua”, George Simion spune că nu AUR a organizat acțiunile de luni. Ce îl dă de gol

-

După ce a chemat lumea în stradă, a fost în fruntea tuturor mitingurilor conspiraționiste și a anunțat că “protestele vor continua”, George Simion, liderul AUR, spune acum că nu partidul său a organizat acțiunile și că, mai mult decât atât, va da în judecată USR-PLUS pentru defăimare!

Cazul frizează ridicolul și arată până unde poate merge impostura și ipocrizia. Liderii AUR nu doar că au chemat la manifestații, fiind sprijiniți de grupuri de ultrași – George Simion însuși a fost șef de galerie –, dar au dat chiar marți un comunicat, avertizând că vor continua lupta împotriva “dictaturii”. Însă, pentru că în noaptea de luni spre marți au apărut violențe între ultrași și grupuri interlope, pe de o parte, și forțele de ordine, pe de alta, acum AUR încearcă o dedublare, menționând că “nu organizăm, dar participăm”.

„În primul rând, am o problemă cu Guvernul, indiferent de ce culoare e. Românii sunt singurii care suferă din cauza unor măsuri aberante“

Alianța USR-PLUS i-a arătat pe cei de la AUR ca fiind principali instigatori și organizatori ai incidentelor din ultimele zile. Simion anunță că urmează procese: “Ei sunt extremişti! (…) Cu siguranţă, cei de la USR au sărit calul cu aceste acuzaţii şi îi vom trimite în instanţă şi pe domnul Alexandru Muraru. Pe motiv că ne-au făcut extremişti, defăimare. Avem o problemă cu modalitatea în care a fost administrată această criză, în care s-au furat banii din sănătate, după cum se fură de 31 de ani banii românilor. În primul rând, am o problemă cu Guvernul, indiferent de ce culoare e. Românii sunt singurii care suferă din cauza unor măsuri aberante. (…) Au îndrăznit să ne facă extremişti, ei sunt extremiştii, că pun în pericol sănătatea românilor. Nu e vorba doar de sănătatea fizică şi de actuala pandemie, mai sunt şi alte boli şi mai avem şi sănătatea mintală, nimeni nu se preocupă de ea. Se închid sălile de sport, se închid locurile unde românii pot face activităţi fizice, se închid şcolile şi românii nu au cu cine să îşi lase copiii“.

Liderul AUR neagă acum că ar sta în spatele mitingurilor organizate în mai multe orașe din România: “Am participat, în continuare membrii AUR vor participa la protestele din toată ţara, în funcţie de decizia proprie, este opţiunea de a lupta pentru libertate. Noi ne-am asumat să fim alături de români la aceste proteste, nu organizăm, dar participăm. (…) Românii sunt îndreptăţiţi să iasă în stradă, este protestul lor, este protestul românilor simpli“.

- Advertisement -

Simion, marți: „Nu organizăm, dar participăm”. Simion, duminică: „Oprim nebunia. În fața prefecturii din fiecare județ”. Simion, luni: „Ne luăm Țara înapoi!”

Totuși, în urmă rămân dovezile. Duminică, la ora 21.41, el posta pe Facebook: “Oprim nebunia. Luni, ora 17.00. În fața prefecturii din fiecare județ”. Luni, la ora 18.39, același George Simion scria: “Astăzi, la 17.00 cu adevărat ne luăm Țara înapoi. În toată România, nu există scuze”.

Simion, fost șef de galerie promovat intens pe rețelele de socializare în ultimii ani, a încercat să se afirme ca un pro-unionist convins. În realitate, în 2016 a mers, înaintea alegerilor, la negocieri cu oligarhul Sebastian Ghiță, pentru a face alianță cu partidulețul extremist înființat de acesta (și care n-a intrat atunci în Parlament). În 2020, el a bătut palma cu “partidul generalilor”, al conspiraționistului Ninel Peia, angajându-se să bage în Parlament 5 oameni ai acestuia (între care și Șoșoacă), în schimbul unui sprijin ocult.

Același Simion organizează cu regularitate acțiuni așa-zis pro-unioniste, de fapt produse în momente-cheie ale vieții politice de la Chișinău, aducând grave prejudicii partidelor pro-europene de acolo și favorizând de fiecare dată socialiștii și partidele pro-rusești.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

VIDEO. Urlete și spume în Parlament. Deputat AUR: „Te bag în p… mă-tii! Du-te dracu’! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari! Marș, mă, de-aici! Boule! Măgarule! Papagalule!”

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Putin are mai multe AGENTURI în România: A.U.R., Partidul Neamul Românesc, partidele pe care periodic le tot înființează-și-desființează Marian Munteanu (ultimul, prin 2016, era/se-numea Alianța Noastră România – A.N.R.) și/sau alți „legionaroizi”, mai nou P.N.Ț.C.D.-ul lui Aurelian Pavelescu sau (din noiembrie-trecut) Partidul Ecologist Român (P.E.R.), plus o puzderie de O.N.G.-uri șiii… (NU ÎN-ULTIMUL-RÂND!!!!!) găști în Serviciile-Secrete, lumea-afacerilor, cultură ș.a.m.d.!!!

    Între ele există și colaborare/coordonare…, dar și… concurență-uneori!

    Așa se întâmplă acum: trebuie protejat (ca-IMAGINE!) partidul-PARLAMENTAR, adică A.U.R., și-atunci se aruncă vina pentru VIOLENȚE și DISTRUGERI peee… CEILALȚI(-SLUGOI-PUTINIȘTI!), daaaaaaaaaaaaa?!!!!!!!!

  2. Exista probe, nu e nevoie sa recunoasca. Nu va fi o problema sa fie acuzat penal daca autoritatile nu se impotmolesc de lege ca sa aplice legea. Cu alte cuvinte daca vor sa-si faca treaba nu sa caute motive ca sa nu o faca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -