Șoșoacă se duce „la spitalul de nebuni”. Îl „salvează” și pe individul care l-a amenințat pe Arafat cu moartea. „A fost internat forțat. Împreună pentru România!”

3
2436
Diana Șoșoacă a fost băgată de români în Parlament pe listele AUR ca urmare a unei înțelegeri electorale a acestei formațiuni cu "partidul generalilor", condus de conspiraționistul Ninel Peia

Senatoarea conspiraționistă Diana Șoșoacă și deputatul Mihai Lasca – ambii intrați în Parlament pe listele AUR – merg joi la Spitalul de Psihiatrie Jebel, de lângă Timișoara, să vadă dacă Daniel Gașpar, individul care l-a amenințat cu tortura și moartea pe Raed Arafat, beneficiază de tot confortul.

Știrea despre expediția celor doi a fost dată chiar de Mihai Lasca. Acesta a menționat pe contul său de Facebook: „Mâine, 22 aprilie, în jurul amiezii îl vom vizita împreună cu colega mea doamna Senator Diana Iovanovici Șoșoacă, pe Daniel Gașpar la Spitalul de Psihiatrie Jebel de lângă Timișoara unde este internat forțat de circa 3 săptămâni. Împreună pentru România!“.

Luna trecută, Gașpar l-a amenințat pe Arafat că-l va lovi cu toporul, cu ciocanul și cu ranga. Secretarul de stat a raportat incidentul la Poliție.

Procurorul de caz a cerut expertiza medico-legală psihiatrică la IML Timișoara, pe 19 martie. S-a concluzionat că “persoana expertizată a avut discernământul abolit, raportat la fapta cercetată, și s-a recomandat aplicarea de urgență a măsurii de siguranță prevăzută de art. 110 Cp (internarea medicală), având în vedere potențialul agresiv și modificările halucinator-delirante prezentate de suspect (…)”.

Instanța a concluzionat că omul e un pericol pentru societate și a dispus internarea sa la psihiatrie.

Vestea a tulburat-o profund pe Diana Șoșoacă. Într-un discurs delirant ținut în fața câtorva zeci de fani la sfârșitul lunii martie, în Piața Victoriei, ea a invocat posibilitatea ca, împreună cu soțul său și cu Luis Lazarus, să ajungă tot la ospiciu.

Ulterior, Diana Șoșoacă a început să posteze, în crucea nopții, mesaje panicate pe contul său de Facebook, în care avertizează că a început războiul biologic împotriva omenirii și că ne vor ucide pe toți.

De câteva zile, Diana Șoșoacă intră în prime-time la România TV, unde cere arestarea premierului Florin Cîțu “pe același principiu ca și la Gașpar”, pretinzând că ar fi amenințat-o cu moartea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Războiul a luat sfârșit: PNL și USR-PLUS merg mai departe cu Guvernul Cîțu! Condiție rezonabilă pusă premierului

* Dragnea e cu un picior în afara pușcăriei! Comisia din Penitenciarul Rahova a avizat pozitiv eliberarea anticipată a fostului lider PSD. Decizia finală o iau judecătorii

* Fiul lui Sever Mureșan a fost arestat după ce, beat și drogat, a urcat la volan și a distrus 12 mașini în Brașov. În 2017 a stat agățat 10 ore pe o macara!

* Comisia Juridică a Senatului propune sancționarea Dianei Șoșoacă pentru instigare la ură, extremism, xenofobie, homofobie și sfidarea legilor

* Studiu științific: Ivermectina nu are niciun efect în cazurile medii și severe de Covid

* „Olguțul” Claudiu Manda, europarlamentar PSD, a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței politice

* S-a ales praful de politicianul Tăriceanu: și-a pierdut și partidul! ALDE și-a ales un nou președinte

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

* Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege

* Deputații-șaormari Solomon și Stativă au pierdut procesele în care contestau amenzile Covid, după scandalul din Centrul Vechi. Instanța a stabilit că trebuie disciplinați

3 COMENTARII

 1. Ar trebui retinuta acolo, este locul unde i se v-a face „dreptate”, o terapie intensiva, poate isi aduce aminte de ce a fost „impinsa” in Senat si de cine..de ieseni, pe care i-a cam uitat Sososcroafa

 2. IATĂĂĂ…, ESTE O ȘANSĂ IMENSĂĂĂ… DE A SCĂPA DE DEMENTĂĂĂ…!!!!!

  ÎN-GENUNCHI ÎI RUGĂM PE MEDICII DE LA ACEL BALAMUC:
  1. PRIMIȚI-OOOOO, CU-BRAȚELE-DESCHISE!!!!!!!!
  2. DUPĂ CE INTRĂ ACOLO, ZĂVORÂȚI-BINE POARTA ÎN URMA EI!!!!!!!!!!

  • După ce ați primit-ooo… „CU-BRAȚELE-DESCHISE” și apoi ați… ÎNCUIAT-POARTA, urmează procedura:

   3. „ÎNCHIDEȚI-I… EI BRAȚELE” (!!!!!!!), știți dumneavoastrăăă…, în cămașuța aia din pânză-GROASĂ/TARE (vedeți că-i plac iile, se pare…), care se strângee… aproape-etanș, cu-n fel deee… brăcinari (Sic!), aiaaa… FĂRĂ-MÂNECI (!!!!!!!!!!!!), daaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here