Dialog la nivel înalt: Șoșoacă postează la 2 noaptea despre războiul biologic împotriva omenirii. Îi răspunde, îngrijorată, „Mișcarea Anti-Psihiatrie din România”

1
1906

Un moment aproape suprarealist s-a consumat noaptea trecută, pe Facebook, acolo unde o postare alarmată a senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă a primit prompt un răspuns neașteptat.

Șoșoacă a postat, la 2 noaptea, un printscreen de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, de la secțiunea “Informații de călătorie”, prezentând unul din avertismentele pe care această rubrică le conține în mod obișnuit drept dovada că împotriva omenirii s-a declanșat războiul biologic. I-a răspuns, îngrijorată de sănătatea senatoarei, însăși Mișcarea Anti-Psihiatrie România.

Atenționarea de călătorie a MAE postată de Șoșoacă pe contul său de Facebook îi vizează pe românii care vor să meargă în țări precum Angola, Benin, Burkina Faso, Camerun, Ciad, Congo, Comore, Liberia, Malaysia, Niger, Sudan, Togo etc. Cei care vor să călătorească într-acolo sunt avertizați că se recomandă vaccinarea antipoliomielitică, deoarece în acele țări virusul este încă activ și face victime.

„Război biologic împtriva omenirii! Nu mai e carcalacul! Acum e poliomielita! V-ați prins? Viruși peste viruși și vaccinuri peste vaccinuri!”

Nimic neobișnuit, astfel de anunțuri și avertismente sunt date dintotdeauna de autorități nu doar în România, ci în toate țările civilizate. Cetățenii sunt astfel avizați dacă în țara de destinație este zonă de conflict, dacă sunt în pericol să fie răpiți, atacați sau dacă există vreo epidemie.

Tot în mod tradițional, de zeci de ani, celor care merg în țări exotice li se recomandă anumite vaccinuri.

Diana Șoșoacă, o obișnuită a semnalelor de alarmă trase cu îndârjire, pare să fi descoperit însă, de data aceasta, un alt plan diabolic al Ocultei, acum ascuns în mesajul Ministerului de Externe: “RAZBOI BIOLOGIC IMPOTRIVA OMENIRII!
NU MAI E CARCALACUL!
ACUM E POLIOMIELITA!
ORICE FACE POPULATIA, DE VACCINARE NU SCAPĂ SI NICI DE STAREA DE URGENTA INTERNAȚIONALA!
V-ATI PRINS? VIRUȘI PESTE VIRUSI SI VACCINURI PESTE VACCINURI!
MANIPULAREA POPULAȚIEI DE ZECI DE ANI, CU TELEVIZORUL, SI-A ATINS TINTA: PIC DE CULTURA MEDICALA, JURIDICA NICI ATAT, COMODITATE SI DEFICIENTA DE GANDIRE!
DE ACUM ASTA VA FI NOUA ORDINE MONDIALA!
STATI IN CASA! CU MASCA!“.

Mișcarea Anti-Psihiatrie România, alarmată de sănătatea doamnei senator: “O bicicletă pentru că vine primăvara și așteptăm vreme frumoasă pentru mișcare. Avem nevoie de dvs să fiți cât mai sănătoasă fizic cu putință“

Destul de repede, tot în crucea nopții, senatoarea panicată a primit un răspuns neașteptat. Mișcarea Anti-Psihiatrie România și-a manifestat îngrijorarea pentru sănătatea și integritatea luptătoarei pentru libertate și dreptate: “Dna Sosoaca, aveți mare grijă. Deja «vorbiți prea mult».Haideți să o luăm pe rând și dvs să fiți în siguranță. Mă ingrijorează ora la care dvs postați acest subiect. Este GRAV !!! pentru că aveți nevoie de odihnă. Sunteți om și oamenii trebuie să se odihnească altfel sunteți în pericol să ajungeți în PLASA LOR. Ei sunt prea inteligenți pentru orice om de rând. Indiferent de numărul de facultăți, specializări, vorbim totuși de un sistem murdar corupt si aservit satanei. Cu toată stima, vă rog frumos să vă odihniți, relaxați, armonie etc. pentru că vin vremuri prea tulburi pentru ca și conștiința multora dintre noi să poată aprecia. 5htp pentru reglarea nivelului de serotonină ( cu aviz de la TEHNICIANUL NUTRIȚIONIST avizat de statul român, nu de pe internet gen «m-am documentat eu») . O bicicletă pentru că vine primăvara și așteptăm vreme frumoasă pentru mișcare. THAI CHI există și în București în parcuri, foarte interesantă metodă de destresare. Și o «hai să îi mai lăsam și pe alții la înaintare». Avem nevoie de dvs să fiți cât mai sănătoasă fizic cu putință, pentru că escrocii aceștia au niște «arme psihologice» ce nici dacă vi le expun cu punct și virgulă nu vă imaginați că există. Toată stima pentru dvs și cu tot ceea ce ne ajutați“.

Ajutor pentru Șoșoacă de la “prima mișcare de rezistență împotriva abuzurilor sistemului de psihiatrie

Citind răspunsul, aproape că nu știi ce să crezi, dacă e o ironie subtilă sau cineva vorbește chiar serios. Cu toate acestea, vizitând profilul “Mișcării Anti-Psihiatrie România” (care are 275 de aprecieri), descoperi că se definește ca fiind: “Prima mișcare de rezistență împotriva abuzurilor sistemului de psihiatrie din România. CORPURILE NOASTRE NU SUNT PROPRIETATEA UNITĂȚILOR DE PSIHIATRIE CARE FOLOSESC DROGURI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ ȘI NU PENTRU VINDECAREA NOASTRĂ“.

Pe acest cont de Facebook sunt distribuite live-urile Dianei Șoșoacă, petiții împotriva sistemului de psihiatrie din România, demascări ale Big Pharma, ale sectei satanice și anunțuri că “pe 16 aprilie FB ne taie live-urile. Incepe DICTATURA DIGITALA sa se accentueze. O sa fim dezbinati“.

Feedback pe măsură. Lumi Micky e liniștită, doamna Șoșoacă îl are alături pe Dumnezeu în lupta ei, în timp ce Doinița Doina îi indică pe Papa de la Roma și pe masoni drept adevărații inamici

Mesajul îngrijorat al Mișcării Anti-Psihiatrie România către Șoșoacă a primit rapid un feedback pe măsură de la alți fani ai senatoarei. Lumi Micky a răspuns: “Mișcarea Anti-Psihiatrie România – Doamna Diana are Cel Mai Puternic Ajutor: este Doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, este Insusi Dumnezeu! Cei care sunt in slujba Adevarului, si lupta, au puterea absoluta, neinchipuita de oameni!“.

Elena Chiosaua a dat asigurări că multă lume își înalță ruga către Dumnezeu s-o întârească pe senatoare în lupta ei: “Mișcarea Anti-Psihiatrie România – ne rugam multi pentru doamna Diana Sosoaca si Dumnezeu o va intari.Rugaciunea e vorba adresata Lui Dumnezeu la vreme de necaz e tot o energie ce ne ajuta.Mare este Dumnezeu si are grija de tot omul ce vrea binele altui om !“.

În discuție a intervenit, mai spre dimineață, Alina Alina, căreia, odată cu ivirea zorilor, i s-a părut că e ceva în neregulă: “Mișcarea Anti-Psihiatrie România ce ciudat vorbesti… Ora la care posteaza… Si. Etc… Lasa dna in pace sa faca tot ce trebuie.. Ea este salvatoarea noastra raza de speranta…“.

Rebeca Oltean a luat-o de urechi pe una dintre vorbitoarele anterioare: “Lumi Micky – Ce mare pacat ați săvârșit incat nici nu ca imaginati care ar putea fi repercursiunile…sa faci un om dumnezeu, sa il ridici la rangul Lui, e blasfemie totala. E idolatrie crasa!“.

Doinița Doina a intervenit însă pentru a arăta adevărații dușmani, Papa de la Roma și masonii: “Rebeca Oltean doamna draga, Papa se crede Dumnezeu pe pamant, si pupa mana masonilor. El e Anticristul, dar multi il vad sfant“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Premierul Cîțu: “De la 1 iunie începem să revenim la normalitate. La sfârșitul lunii mai vom avea 5-6,3 milioane de persoane vaccinate“

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

* Mitingiștii CapVid s-au făcut din nou de râs. Câteva sute de participanți la „protestul de 100.000 de români”

* Apelul șoșocar-mincinos al Oliviei Steer. A chemat lumea la protestul CapVid, dar n-a ascultat-o nimeni

* Un interlop, vedetă a protestelor CapVid, a fost ridicat din sala de forță. „Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm”, amenințase el

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here