Comisia Juridică a Senatului propune sancționarea Dianei Șoșoacă pentru instigare la ură, extremism, xenofobie, homofobie și sfidarea legilor

6
2279
Diana Iovanovici-Șoșoacă, gura spartă a Moscovei

Comisia Juridică a Senatului a propus pedepsirea Dianei Șoșoacă pentru o sumedenie de fapte care de care mai grave, având în vedere că vin dinspre un parlamentar. Conspiraționista băgată de români în Senat pe listele AUR e acuzată de discurs homofob, xenofob și extremist, de nepurtarea măștii în plen, de încălcarea legilor și a normelor de bun-simț, scrie G4Media.

Conform documentului văzut de Nicolae Bian, de la G4Media, „Comisia a apreciat că, încă de la începutul mandatului, conduita doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a fost una care să onoreze demnitatea funcției, cu toate responsabilitățile care îi incumbă în calitate de reprezentant ales al poporului”.

Delir la tribuna Senatului, acuzații fără dovezi, discurs incitator la ură, conspirații

Sunt prezentate în raport dovezi că Șoșoacă se comportă total nepotrivit și nici nu dorește să își respecte condiția de senatoare: „Din cuprinsul stenogramelor ședințelor de plen atașate prezentului raport rezultă că doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă nu și-a însușit și nu dorește să respecte în exercitarea prerogativelor de senator, conduita parlamentară corespunzătoare demnității sale”.

O mostră de discurs delirant, conspiraționist, lipsit de orice probe și dovezi, a fost atașată la dosar și redată de G4Media:
„Doamna Anca Dana Dragu: Are cuvântul doamna senatoare Iovanovici-Șoșoacă, senator neafiliat.

Vă rog, doamna senatoare, aveți un minut. (Discuții.)

Doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă: Nici nu-mi trebuie… nu-mi trebuie nici mască, nici mai mult de un minut!

Sunteți Guvernul asasin economic al României! Nimeni nu și-a putut permite vreodată să-și bată joc de România mai mult decât o faceți dumneavoastră! Sunteți o putere obedientă a unor vestici! Să nu ne amintim de domnul Cîțu.

Intrăm în Schengen? Care-i prețul? Portul Constanța. De ce? Pentru că Rotterdamul trebuie să strălucească, pentru că, dacă ar fi Constanța, ar depăși Rotterdamul. Ați distrus absolut tot ce însemnă economie națională în 15 luni. Unde sunt banii de retehnologizare? Nu mai aveți acum ce să vă băgați în buzunare? Care-i șpaga pe care dumneavoastră o luați pentru vânzarea tuturor activelor companiilor strategice?

Să vă fie rușine pentru asasinatul economic, pentru faptul că v-ați bătut joc de România!

Vă bateți joc…

Doamna Anca Dana Dragu: Doamna senatoare!

Doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă: … în loc să ascultați de medici…

Doamna Anca Dana Dragu: Doamna senatoare!

Doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă: … să terminați cu pandemia COVID! Ați omorât o țară întreagă…

Doamna Anca Dana Dragu: Vă rog să reveniți la legea pe care o dezbatem. Vă rog foarte mult!

Doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă: Rușine să vă fie! Nu ne învățați pe noi, avocații…

Doamna Anca Dana Dragu: Doamna senatoare!

Doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă: … cum se face din minoritate majoritate… (Microfon întrerupt. Rumoare. Aplauze.) (Intervenție neinteligibilă a doamnei Diana Iovanovici-Șoșoacă.)”

Comisia Juridică notează că apelurile la respectarea legilor și la purtarea măștii au fost ignorate în plen de Șoșoacă, aceasta replicând cu teorii ale conspirației, negarea pandemiei și ridiculizarea măsurilor de protecție sanitară.

Aceasta s-a folosit de tribuna Senatului pentru a disemina ideea că pandemia Covid nu există, fiind doar o invenție a Ocultei Mondiale, prin termeni precum: „așa-zisă pandemie”, „plandemie”, „mascarada pandemică numită Covid-19”.

Nu va păți nimic, pedepsele sunt simbolice

Șoșoacă își ține discursurile nu pentru a construi ceva sau a aduce plusvaloare la ședințele Senatului, ci strict pentru urechile electoratului său, dornic să-și vadă expuse în Parlament frustrările și nemulțumirile: „Potrivit conținutului luărilor de cuvând în plen, conduita, forma de exprimare și ideile promovate de Doamna senator Iovanovici-Șoșoacă au un carácter incitator și se bazează pe prejudecăți împotriva unor categorii de persoane, însă tocmai atacurile repetate împotriva unui anumit grup, fie ele și indirecte, duc la o acumulare graduală a prejudecății în rândul electoratului. Efectele sunt cu atât mai grave cu cât ele se propagă foarte rapid în mediul online”.

Șoșoacă și-a isterizat fanii țipând că, printre altele, se urmărește excluderea ei din Parlament și „internarea la spitalul de nebuni“.

În realitate, potrivit Regulamentului Senatului, dacă va fi găsită vinovată, nu va risca aproape nimic. Sancțiunile sunt: a) atenționare, b) chemarea la ordine, c) retragerea cuvântului, d) îndepărtarea din sală pe durata ședinței, e) avertisment public scris.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Real Madrid, Barcelona, Atletico, AC Milan, Inter, Juventus și cele mai tari 6 cluburi din Anglia, amenințate de UEFA cu interzicerea din toate competițiile naționale, europene și mondiale!

A fentat cutremurul din 1977, l-a răpus Covidul în 2021. Destinul miraculos și tragic al legendarului baschetbalist Anton Netolitzchi

6 COMENTARII

  1. Noi scriem, noi citim. Electoratul Sosoacei jubileaza! Si crede tot mai mult in spusele ei. Deci, daca a patruns un astfel de element ostil guvernului pro-occidental in Parlament, deja acest guvern este subrezit ca autoritate. Pentru ca a lua masuri impotriva obrazniciilor cucoanei acestea cu caracter de bolsevica, este interpretat ca a i se pune pumnul in gura daca nu se ia punct cu punct lista ei de acuzatii pentru a se demonstra ca sunt minciuni. Cercul vicios este ca a da importanta si a i se da explicatii fiecarei aberatii, ar fi interpretat ca incercare de aplanare a unei probleme reale.

  2. Avem o singura șansă pentru a contracara propaganda partidelor de origine comunista PSD, PNL și AUR : Oameni buni, faceți colectă națională pentru deschiderea unei TELEVIZIUNI LIBERE DE COMUNISM !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here