Șoșoacă protestează împotriva desființării Secției Speciale. Acum doi ani protesta împotriva înființării ei!

3
758

Proaspăt exmatriculată din AUR, senatoarea Diana Șoșoacă s-a prezentat joi în fața Ministerului Justiției, unde, alături de circa 30 de persoane, protestează împotriva desființării Secției Speciale înființate de Tudorel Toader și Liviu Dragnea.

Șoșoacă face live-uri pe Facebook, în timp ce protestatarii scandează “Stop abuzurilor din Justiție”, “Stelian, nu uita, Justiția nu e a ta”, “Vrem dreptate!”.

În 2019, pe contul actualei senatoare Șoșoacă, atunci intitulat „Cabinet avocat „Iovanovici-Șoșoacă Diana”, erau lansate atacuri aproape zilnice împotriva Secției Speciale. Între timp, contul a fost șters

Culmea este că, până anul trecut, când s-a afirmat ca exponentă a curentului conspiraționist, avocata Șoșoacă era susținătoarea DNA, a protestelor anticorupție și acuza vehement înființarea Secției Speciale!

În numeroase postări pe Facebook, senatoarea ex-AUR îi acuza pe Tudorel Toader, Liviu Dragnea, Florin Iordache și ceilalți “măcelari” PSD ai justiției că favorizează infractorii. Într-una din aceste postări, pe 22 februarie 2019, Șoșoacă distribuia un articol din “Podul”, intitulat “Justiția, în derivă. Adina Florea, mână de ajutor pentru infractorul Dragnea. Secția specială a capturat dosarul Tel Drum”, și comenta: “Am ajuns mai rău decât în punctul din care am plecat!”.

Într-o altă postare, pe 20 februarie 2019, Șoșoacă distribuia un articol din Aktual24.ro, intitulat “Demență totală. Procurorul Adina Florea (n.r. – șefa Secției Speciale) i-a deschis dosar penal lui Frans Timmermans”. Actuala susținătoare a Secției Speciale scria atunci, indignată: “Uneori mă întreb de ce nu plec de aici…”.

În aceeași zi (20 februarie 2019), Șoșoacă scria: “Pe față! Este dictatură!”. Și alături posta un articol din Ziare.com cu titlul: “Un procuror de la Secția de investigare a magistraților s-a dus azi la DNA să ridice DosaruL Tel Drum-Liviu Dragnea”.

Protestele de joi, 11 februarie 2021, au fost organizate în momentul în care, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, se discută dacă se va da sau nu aviz pentru proiectul de desființare a SIIJ susținut de Stelian Ion, ministrul Justiției.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Nu este nimic de mirare: în 2019, politica STĂPÂNILOR-FINANȚATORI de la Moskva ai… „ultranaționalismului” românesc era ca o parte dintre cozile-lor-de-topor să fie înfiltrați în Mișcarea #REZIST și în partidele democratice de centru-dreapta!

    SLAVĂ-DOMNULUI că… NU le-a ieșit manevra!!! Și atunci, i-au adunat pe cei precum Șoșoacă întâi în Partidul Neamul Românesc, apoi au inventat o… PĂPUȘĂ-„MATRIOȘKA” (!) mai mare, numită A.U.R.!

    Acum, cu 14% (!) din Parlamentul României ocupat de… OAMENII-RUȘILOR (!), se pare că a venit timpul ca păpușa mai mică, dar… primordială/originară, „Neamul-Românesc”, să… iasă iarăși la lumină, din păpușa mare, A.U.R.: astfel, Putin, ne-a băgat, dintr-o singură lovitură (șiii… NU cu tancurile, ca pe-vremuri…, ci prin voința liberă, democratică, exprimată la vot, a „boborului” român!) NU UNUL, CI… DOI „morți-în-casă”, adică (CEL PUȚIN!), DOUĂ (deocamdată…) grupuri-parlamentare TOXICE!

    Acum, că pare să se fi dat deja startul la ruperea A.U.R., un alt (MARE!) PERICOL este ca… P.N.L. (că el a fost, anul trecut, racolator de fruntași… P.S.D.-iști!; iar Alianța U.S.R.-P.L.U.S. a spus MEREU că nu primește P.S.D.-iști și A.U.R.-iști și nu avem motive să nu-i credem!) să aibă (FOARTE!) PROASTA idee de a primi în rândurile sale… parlamentari A.U.R., după modelul cu aleșii P.P.D.D., din legislatura 2012-2016: ăștia ar avea, precis, misiunea de a DESTABILIZA, DIN-INTERIOR (!), atât P.N.L.-ul, cât și coaliția de centru-dreapta!!! Oricum, cu câțiva A.U.R.-iști tot… nu faci majoritate de două treimi, pentru schimbarea Constituției!

    De fapt, ĂSTA pare a fi planul nou al RUȘILOR: înfiltrarea parlamentarilor A.U.R. în partidele coaliției de centru-dreapta (dacă nu le-a ieșit, în anii trecuți, cu înfiltrarea Șoșoacelor în #Rezist sau U.S.R.!), căci altfel, cu cei DOAR 14% ai lor din Parlament și în condițiile în care aritmetica-parlamentară nu indică vreo PROBABILĂ majoritate a cuiva împreună cu A.U.R., OAMENII-lui-PUTIN nu pot face în Parlamentul nostru, oricâte… păpuși „Matrioșka” vor mai tot scoate din grupul-parlamentar inițial, altceva decât… GĂLĂGIE și CIRC!!!

  2. Prea mult circ pentru o singură persoană. Persoană care are nevoie urgentă de medic. Domnul Lavric o poate îndruma către soția sa, medic. Mai încolo să nu fie prea târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here