Somnorosul AUR din Senat: „Eram în poziţia «vishuddha chakra», activează conexiuni mintale speciale”

2
644
Mircea Dăneasă în Parlament

Sculptorul Mircea Dăneasă, senator AUR de Suceava, a fost surprins de presă dormind în timpul primelor ședințe din mandat în plenul Parlamentului. Parlamentarul a explicat că nu dormea, ci că se afla într-o poziţie care îi stimula creativitatea. El a mai recunoscut că nu poartă tot timpul masca de protecţie împotriva SARS-CoV-2 şi a explicat și de ce.

În fotografia publicată inițial de StiriSuceava.net se observă că parlamentarul stă inert, cu ochii închişi, în timp ce masca din material plastic transparent îi era căzută și nu-i mai acoperea nici nasul şi nici gura.

Parlamentarul a explicat ulterior pentru Adevărul că nu dormea, ci că se afla într-o poziţie care îi stimula creativitatea. Explica’iile sale sunt caraghioase.

„Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte «vishuddha chakra». Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie.

Contextul: eram în Camera Deputaţilor, cu o seară înainte de ultima zi parlamentară, când s-au votat comisiile de interpelare a miniştrilor. Şedinţa s-a terminat pe la două noaptea. Grupul parlamentar de deputaţi AUR a părăsit sala în semn de protest, era noapte târziu. La noi, la Senat, se terminase activitatea şi noi nu am protestat, am stat până la sfârşit.

M-am dus apoi în Camera Deputaţilor să văd care este atmosfera. Ca să îmi dau seama pe cont propriu de ce au plecat. Am stat mult acolo.

Eram obosit, dar nu îmi era somn. Mă incitaseră războaiele acelea feroce şi voiam să văd cum se concluzionează. S-a concluzionat că cei care aveau majoritatea au făcut cum au vrut. Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi la interpelare. Aveam interpelare la comisia Buget-Finanţe-Bănci şi mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă şi mi-am construit două direcţii cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bine”.

De ce nu poartă mască

Mircea Dăneasă a recunoscut că nu poartă tot timpul masca de protecţie împotriva SARS-CoV-2 şi a explicat de ce.

„Atât timp cât eu apreciez că în faţă, în spate, lateral, stânga, dreapta nu este risc să contaminez pe cineva sau să fiu contaminat, consider că purtarea măştii este o idioţenie”, a spus senatorul AUR.

În vârstă de 65 de ani, Dăneasă se află la primul mandat. AUR a obţinut în Suceava cel mai mare scor al partidului din toate județele ţării – 14,72% la Senat.

2 COMENTARII

  1. Individul asta,pe langa ca este de o parsivenie crunta,el si sosoaca ivanovna-rusoaica, promoveaza un site antisemit si antitiganesc!Se numeste”incorectpolitics.ro”(sau com),stirea este pe Aktual24!!! Asa este,cand tara doarme in zi de vot,idiotii spalati pe creier bine de bor si pesedeu+latrinele lor,aleg!!Ce-au ales si unde au fost idiotii mai numerosi la vot ,iar se vede…😴😴😴…😮😐😑😕PLUS:PROBLEMA E CA „AURARII” ASTIA SERVESC INTERESELE LUI PUTIN,CE INCEARCA SA CONVINGA PRIN EI CAT MAI MULTI AIURITI DE PE NET CA NU LE ADUCE NIMIC BUN EUROPA,NICI DEMOCRATIA,CI RELATIA CU RUSIA!SPUTNIK ROMANIA ARE SEDIUL PE LASCAR CATARGIU,INTR-O VILA MARE,INTRE GUVERN SI POLITIA SECTOR 1!POATE MERGETI IN PLIMBARE PE ACOLO,DOMNILOR ZIARISTI,SA VEDETI CE PRIETENIE NE PREGATESTE RUSIA…

  2. Site-ul pe care il promoveaza acesti doi kgbisti se numeste incorectpolitic.com,site nazist!!PRESA LIBERA TREBUIE SA TRAGA ALARMA URGENT,CA AURARII ASTIA SA FIE SCOSI DIN PARLAMENT CAT MAI CURAND,URGENT CHIAR!! INTERZICEREA PARTIDELOR CE PROMOVEAZA ANTISEMITISMUL,LEGIONARISMUL SI URA DE RASA, ASTA TREBUIE SA FIE PRIMA LEGE ADOPTATA DE NOUA MAJORITATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here