Dom’ senator, asta-i „vishuddha chakra”! Ce-ai practicat dumneata se numește „somn de voie în grupul AUR”

1
1512
Mircea Dăneasă față cu adevărata "vishuddha chakra" / Montaj foto: Aktual24.ro

Senatorul Mircea Dăneasă (AUR), surprins dormind în Parlament încă de la primele ședinte, a declarat că adoptase o poziție specială din yoga pentru a-și stimula creativitatea, menită să activeze „vishuddha chakra”. Însă pentru activarea chakrei gâtului – aceasta fiind „vishuddha chakra” -, poziția corectă este cu totul alta, observă Aktual24.ro.

Vishuddha este localizată la nivelul gâtului și este centrul creativității și al comunicării. Pentru activarea chakrei gâtului, poziția este cu totul alta decât cea adoptată de senatorul AUR în Parlament.

Pe site-ul Liforme.com sunt prezentate mai multe poziții menite să activeze „vishuddha chakra”. Niciuna nu seamănă cu cea a senatorului Mircea Dăneasă (65 de ani).

    

Dar senatorul Mircea Dăneasă susține, în mod mincinos, că aceasta este poziția de „vishuddha chakra”.

El a explicat pentru „Adevărul”:

„Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte «vishuddha chakra». Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie.

Contextul: eram în Camera Deputaţilor, cu o seară înainte de ultima zi parlamentară, când s-au votat comisiile de interpelare a miniştrilor. Şedinţa s-a terminat pe la două noaptea. Grupul parlamentar de deputaţi AUR a părăsit sala în semn de protest, era noapte târziu. La noi, la Senat, se terminase activitatea şi noi nu am protestat, am stat până la sfârşit.

M-am dus apoi în Camera Deputaţilor să văd care este atmosfera. Ca să îmi dau seama pe cont propriu de ce au plecat. Am stat mult acolo.

Eram obosit, dar nu îmi era somn. Mă incitaseră războaiele acelea feroce şi voiam să văd cum se concluzionează. S-a concluzionat că cei care aveau majoritatea au făcut cum au vrut. Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi la interpelare. Aveam interpelare la comisia Buget-Finanţe-Bănci şi mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă şi mi-am construit două direcţii cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bine”.

Mircea Dăneasă este sculptor și unul primii practicanți de yoga din România, fiind elevul lui Mario Vasilescu, informează presa suceveană.

1 COMENTARIU

  1. Faptul ca invataturile spirituale ale stramosilor nostri sunt folosite in mod mizerabil in scop politic ne face si mai dedicati muncii noastre de a scoate Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – AUR din Parlament, lucru pentru care in faza initiala am depus plangere la parchet saptamanile trecute.

    Senatorul AUR, Mircea Daneasa a sustinut dupa ca a fost surprins ca doarme in Parlament ca isi activa o chakra. Din pacate el nu stie nici macar ce inseamna yoga kundalini, activarea si calibrarea chakrelor sau ridicarea Sarpelui Kundalini.

    Se vede ca demersurile asociatiei noastre si ale partenerilor nu au trecut neobservata aceasta incercare de prostire a populatiei si au demascat-o rapid prin intermediul presei.

    https://ziaristii.com/dom-senator-asta-vishuddha-chakra-ce-ai-practicat-dumneata-se-numeste-somn-de-voie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here