Sluga începe să-i joace pe degete: Tudorel nu vrea să plece de la Ministerul Justiţiei. Acum să te ţii bulibăşeală PSD-istă!

5
12415
Dragnea și Toader, complici împotriva justiţiei

Actualul ministru al Justiţiei a rămas fără sprijin politic, după şedinţa de azi a Comitetului Executiv al PSD. 

Practic, PSD vrea să-l schimbe pe Tudorel Toader cu unul şi mai slugă. Dar poate? Da, dacă Tudorel vrea să plece de bunăvoie din funcţie. Dar vrea?

Păi iată ce a scris el pe Facebook adineauri, la câteva ore după ce Dăncilă spunea, nici ea nu ştie ce, ba că a fost demis, ba că-i va cere demisia. Însă ministrul Justiţiei spune acum că Dăncilă minte:

„O simplă precizare !
Eu nu i-am solicitat dnei prim-ministru nici un termen de gândire privind demisia, în condiţiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia.
A rămas că acest subiect îl vom aborda mâine dimineaţă, la orele 09.30!”

Aşadar, au vrut nebun, au nebun! Iar „nebunul” îi joacă acum pe degete. Ceea ce nu poate decât să-l doară rău pe Liviu Dragnea.

Căci fără un ministru gen Nicolicea, Florin Iordache sau Şerban Nicolae la Ministerul Justiţiei nu are cine să-i pună sub nas lui Dăncilă ordonanţa sau ordonanţele care să-l scape de puşcărie.

Iar timpul trece, trece… Şi dacă Înalta Curte n-o va mai lungi pe 20 mai şi va da, în sfârşit, o sentinţă în numele legii, atunci liderul PSD poate să-şi facă bagajele spre Jilava.

Aşadar, începe meciul cu Tudorel! Cel care le-a făcut jocurile, care a „mazilit-o” pe Laura Codruţa Kovesi, care a înfiinţat SS, secţia-teroare anti-magistraţi, neacceptată din nimeni în UE, dar care n-a scris celebra OUG pro-Dragnea, ei bine acest Tudorel devine o mare problemă acum pentru PSDragnea.

Totul depinde acum dacă vor reuşi să-l cumpere pe Tudorel Toader cu ceva. Omul e genul, dar mai au ce să-i ofere? A fost ministru, a fost judecător CCR, e în Comisia de la Veneţia (de care nu ţine cont)… Totuşi, are balta sinecurilor peşte!

De mâine, începe numărătoarea inversă. Nu pentru Tudorel, ci pentru Dragnea. Timpul joacă acum în favoarea primului.

CITIȚI ȘI:

„A venit Eliberatorul!”. Dragnea luptă cu „străinii care vin în cotropire”. Delirul lui Codrin Ștefănescu despre mitingul PSD de la Craiova

„Vrem în Europa! Nu ne puteți lăsa să sfârșim ca prizonieri ai unui grup de politicieni corupți!”

5 COMENTARII

  1. Aveti impresia ca s-a trezit constiinta in el? Va pleca dar nu vrea sa plece cu mina goala. I s-au promis multe si a primit putine. I se va oferi ceva gras si va pleca.

  2. Ca orice primadona, dorelu’se fandoseste in toate chipurile posibile. O sa plece, dar nu fara ceva garantii ca pesede n-o sa-i puna in cap chestiile nasoale pe care le-a facut in trecut.

  3. Sper ca tot raul care la facut Tudorel cit si Dragnea,sa se intoarca in potriva lor! Asa sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de lichele sa se manince intre ei,cum se maninca caini!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here