A fost închis clubul de fițe Bamboo, unde se făceau mari petreceri în pandemie, într-un cort construit ilegal pe un sit arheologic!

2
628
Primarul Radu Mihaiu, inamicul ilegalităților de la clubul Bamboo

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu (USR-PLUS, susținut de PNL), a anunțat sâmbătă seara că a suspendat funcționarea clubului de fițe Babmboo, de pe malul lacului Tei. Petrecerea era în toi, într-un cort construit ilegal în ultimele zile, pe un sit arheologic.

„Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiți. S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Primarul Sectorului 2 îi avertizează pe patronii localului: „NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea, cum au fost obișnuiți până acum”.

Anunțul primarului Radu Mihaiu

„În seara asta la Bamboo: Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, Serviciul de investigare a criminalității economice. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toți.

Sancțiuni aplicate: amendă și suspendarea activității.

Una dintre cele mai mari probleme ale României e că unii se cred mai cu moț. Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie – operează fățiș în afara legii. Pentru că pot. Pentru că li s-a permis. Pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara întreagă și pe noi toți ceilalți la pachet.

Eu nu permit așa ceva.

Zilele trecute, Poliția Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construiește un cort, deși nu au autorizație. Nici nu aveau cum să aibă, spațiul respectiv e sit arheologic protejat și nu se poate construi pe el nimic.

Poliția a documentat cazul și au formulat o plângere penală, conform procedurilor. Totuși, povestea nu s-a terminat aici.

Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare; ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe, în ciuda pandemiei.

Joi eram pe teren și, fiind în zonă, am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul. Ieri dimineață am revenit, alături de Poliția Română și Poliția Locală. Și-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc și dădeau din umeri.

Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiți. Toate instituțiile cu competențe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea.

NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea, cum au fost obișnuiți până acum. Dacă vor să deschidă ceva, orice, acolo sau oriunde, trebuie să respecte procedurile în vigoare. Altfel nu se poate.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Primarul Sectorului-2, Radu Mihaiu (ca și colega de alianță care-i primăriță la Sectorul-1!) NU tolerează… „TRADIȚIILE” (Sic!) vechilor administrații-locale: „Bamboo” era… „DE-NEATINS” (!) sub acelea!

    • Aoleooo…, acu’ să te țiiiii…, din nouuuu…, ICNETE, GEMETE, PLÂNSETE și RĂCNETE, că „răii” din coaliția de centru-dreapta distrug MÂNDRIAAA-ROMÂNIEIII (Sic!), „industria Ho-Re-Ca” autohtonă (aia care reprezintă… DOAR MAXIMUM 2% din P.I.B.-ul național!) ș.a.m.d.: fără „Bamboo” se duce Țara de-râpă, ce maiii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here