Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid cu Pfizer. “Sunt bine, sfatul meu e să-l facem toți”. Urmează valul de înjurături

2
547

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid, miercuri dimineața, la Institutul Cantacuzino din București. Tenismena, care este pe locul 3 în lume, se pune astfel la adăpost de pericolul unei reinfectări care i-ar perturba grav programul pentru mai multe luni.

Simona a fost bolnavă de Covid în noiembrie anul trecut, fiind nevoită să urmeze un tratament acasă și să-și întrerupă pregătirile o perioadă. Când a scris pe Facebook că le mulțumește doctorilor pentru profesionalismul cu care s-au ocupat de ea, a devenit imediat ținta unui val incredibil de ură din partea conspiraționiștilor. “Peretele” său de pe rețeaua de socializare a fost umplut cu acuzații și insulte. E foarte probabil ca același lucru să urmeze și acum, după ce sportiva a “îndrăznit” să se vaccineze.

Halep spune că nu resimte efecte adverse și că a fost vaccinată cu produsul Pfizer: “Sunt bine, am avut puține emoții. Am venit cu sufletul deschis, sunt bine acum. Am făcut Pfizer, evident că mă voi proteja și în continuare. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin, sper să se vaccineze cât mai multă lume. Mă liniștește că sunt mai în siguranță. Aștept și rapelul (n.r. – care se face la 3 săptămâni), sper să nu am reacții adverse. Sper să merg și la Olimpiadă și să câștig medalia. Sfatul meu este să facem acest vaccin”.

Pentru Simona Halep, anul 2021 este, poate, cel mai important din carieră. Va participa la cea mai prestigioasă competiție, Jocurile Olimpice. Dacă va reuși să o câștige, va intra în istoria sportului, depășindu-l ca performanță pe legendarul Ilie Năstase.

În aceste împrejurări, vaccinul era o opțiune cât se poate de logică pentru sportivă. Produsul Pfizer este, conform tuturor studiilor, cel mai eficient de pe piață împotriva Covid, oferind imunitate de 91-94%. Vaccinarea o pune la adăpost de surprize neplăcute, mai ales că, prin natura meseriei sale, Halep călătorește foarte mult în tot felul de orașe și intră în contact cu foarte mulți oameni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Apropo de… „înjurăturile-de-rigoare”, așteptate (!): am auzit, de ieri deja, p’acilea, prin Constanța (undeee… ARMÂNII-S MEREU LA PUTERE, „de-facto”!), că machidonimea ei (care-i… „BECALIANĂ”-prin-definiție, ULTRA-CONSERVATOARE, RETROGRADĂ chiar!) o „toacă-mărunt-mărunt” de mama focului!!!

    • Desigur, vorbim despre… generațiile-mai-vechi (!) de ar(o)mâni, adică de… „papi” și de fii/ficele lor, căăă… ăștia-tineri, deși au păstrat… FOAMEA/LĂCOMIA-de-…”MITILIȚI” (bani), s-au (MAI!) … MODERNIZAT/CIVILIZAT (!!!), totuși: cei mai mulți s-au… „șmecherit” (Sic!), „la-oraș”, de când s-au mutat, de prin râpele-pentru-oi-și-capre de pe la… „CoȚalacu” și Tariverde, în „Coiciu” (cartier fost-mărginaș constănțean) și, de-acolo, în ultimile decenii, în… viloaiele/”PIRAMIDELE” din „FaleȚa-Nordu”, cum îi spun ei actualului cartier-de-fitze Faleza-Nord (fosta mahala „Tăbăcărie” – „Trei Papuci”, în care ne-am născut, am copilărit și ne-am trăit tinerețile și o mare parte din maturitate noi!) dinspre Mamaia!

      Machidonii-tineri au dobândit… gândire/MENTALITATE EUROPEANĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here