Șeful PSD se consideră abuzat de Iohannis. Sensibil, Ciolacu spun că l-a luat cu leșuială de supărare că a fost acuzat de președintele țării

2
1007

Marcel Ciolacu, președintele PSD, spune că episodul de acum câteva zile, când era să leșine și să cadă peste pupitru în timp ce citea niște acuzații la adresa PNL și a lui Iohannis, a avut loc din cauza supărării pricinuite de președinte.
Intrat în direct la postul de casă Antena 3, Ciolacu a susținut că se simte bine și n-are nicio afecțiune, dar s-a exprimat la fel de dezarticulat și agramat ca și în momentul în care era să leșine.

Exprimare de președinte PSD: „Nu a fost ceva pe bază să am diabet. Este un singur medicament care trebuie să mi-l administrez“

Cu masterat făcut la SNSPA (fosta Academie “Ștefan Gheorghiu”, a cadrelor de partid, pe vremea lui Ceaușescu), Marcel Ciolacu se luptă din greu cu limba română – aparent, un inamic cel puțin la fel de redutabil ca și Iohannis.

În intervenția la postul de televiziune, șeful PSD a arătat cu degetul spre șeful statului: starea de leșin i-a fost produsă de oboseală, dar și de supărarea produsă după ce a fost acuzat că a complotat cu UDMR să strecoare prin parlament autonomia Ținutului Secuiesc. Ciolacu: „Au fost şi anumiţi factori externi, cum sunt stresul şi oboseală, supărare, un pic de lipsă de aer unde s-a ţinut conferinţa de presă şi o cădere de tensiune. (…) Nu a fost un accident vascular, nu a fost ceva pe bază să am diabet (n.r. – corect: „Nu am diabet, nu a fost o cădere de glicemie”). Dimpotrivă. Este un singur medicament care trebuie să mi-l administrez (n.r. – corect: „Este un singur medicament pe care trebuie să mi-l administrez”) zilnic, deci nu… O singură pastilă, fără probleme. (…) Şi o predispoziţie din partea mea, tensiunea să-mi scadă când stau în picioare. (…) Eu nu mi-am văzut familia din ziua… cu o zi înainte de a vota Guvernul Orban. (…) A fost o perioadă complicată. Cred că de asta s-au şi strâns foarte multe, a fost şi o luptă politică un pic crescută în ultimele săptămâni şi cu nişte acuze foarte grave. (…) Da, inclusiv acuzele preşedintelui”.

Victimă până la capăt a abuzurilor verbale ale lui Iohannis, șeful PSD se plânge că până și apropiații s-au simțit lezați: „Normal că m-au afectat şi pe mine, dar mi-au afectat foarte mult familia. Şi eu consider, în continuare – nişte acuze nedrepte şi chiar o depăşire a liniei roşii în ceea ce priveşte anumite declaraţii politice. Au ieşit din această matcă de declaraţii politice”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Radu Moraru: „Ne vor lua cu izoleta și ne vor vaccina obligatoriu! Și veți vedea, la Nașul TV, niște legume. O să ne pună-n geam ca să râdeți de noi”

2 COMENTARII

  1. PANARAME PESEDISTE ….ASTIA AR TREBUI EXTERMINATI ,AU DISTRUS TARA ASTA TIMP DE 30 ANI AU JEFUIT TARA S-AU UMPLUT DE BANI NEMUNCITI PE SPINAREA ROMANILOR ASTA SE INTAMPLA CAND JUSTITIA NU EXISTA SAU CAND SUNT COMPLICI CU INFRACTORII DAR AU PRETENTII LA PENSIE SPECIALE …. TRANTORI,NESIMTITI FARA SCRUPULE

  2. Tot mai ridicoli acesti derbedei ce-si zic, cu emfaza, politicieni, si care au facut praf de o tara intreaga si s-au sters „la spate” cu acest popor slab si bland.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here