vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsFinul Negoiță o pulverizează pe nașa Firea: “E foarte periculoasă. Minte cu...

Finul Negoiță o pulverizează pe nașa Firea: “E foarte periculoasă. Minte cu o lejeritate dezarmantă. Îmi spunea să ne facem partid și să plecăm împreună din PSD”

-

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 și finul Gabrielei Firea, cu care a ajuns la cuțite după ce a plecat din PSD, a pulverizat-o pe aceasta joi seara, într-o intervenție la Digi 24. Negoiță afirmă că primărița Bucureștiului, care acum îl acuză de trădare, îi propunea ea însăși să plece împreună din PSD și să-și facă amândoi propriul partid.

După ce Robert Negoiță a parafat, duminica trecută, o alianță electorală pentru București cu Victor Ponta, cei doi au fost acuzați de Gabriela Firea că s-au vorbit ca s-o omoare.

„Doamna Firea se pregătea să-și facă partid, îmi spunea mie că nu se mai poate în PSD. Asta era înainte să se împace cu Dragnea și Dăncilă

Primarul Sectorului 3 a afirmat că “Gabriela Firea minte cu o lejeritate dezarmantă”, acesta fiind unul din motivele care l-au făcut să rupă relația cu ea. ”Doamna Firea se pregătea să-și facă partid, îmi spunea mie să mergem împreună pe un alt drum, pe altceva, că nu se mai poate în PSD. Se numea Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul ăsta. Se întâmpla înaintea alegerilor prezidențiale de anul trecut”, a dezvăluit Negoiță. Tentativa Gabrielei Firea a fost „înainte să se împace cu domnul Dragnea, să se împace cu doamna Dăncilă și să o recomande ca fiind soluția pentru România“.

- Advertisement -

Finul Gabrielei Firea este indignat s-o vadă acum pe cea care-i cerea să plece împreună din PSD că-l acuză de trădare: „Adică, cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD, când noi știm bine ce discuții aveam? Nici nu trebuia să-i comunic nimic, pentru că știa care e poziția mea, știa că nu mă regăsesc acolo și nu am ce să caut în echipa aia”.

„Minte cu o lejeritate dezarmantă. Este un om foarte periculos

Ruptura de PSD, spune Negoiță, s-a produs tocmai din cauza primăriței: „Am mai multe motive pentru care eu nu am ce căuta acolo, la PSD. Ce mi-a fost destul de complicat să-i transmit, dar am transmis către conducerea partidului, am transmis către cei care au fost interesați să mă asculte, și anume că în acest moment, principalul argument pentru care eu nu am ce căuta acolo este chiar dumneaei! M-ați auzit foarte bine!”.

Fostul prieten al Gabrielei Firea o descrie ca pe o persoană cinică, în stare să mintă fără să clipească și de care e bine să iei distanță: „Nu este o chestiune personală. Ce se întâmplă, atunci când stai lângă un om, ajungi să-l cunoști bine, îl știi în circumstanțe diferite și atunci când știi că minte cu o lejeritate dezarmantă, îți dai seama că acea persoană este un om foarte periculos și ideea este să te îndepărtezi, nici într-un caz să te apropii!”.

- Advertisement -

Negoiță vizează un nou mandat în fruntea Sectorului 3 la alegerile din toamnă.

Pentru a-i face viața grea în campania electorală și a-l “tampona” cât mai serios pe Negoiță, Firea l-a impus pe slujitorul său, smardoiul Aurelian Bădulescu, candidat PSD la Sectorul 3. Bădulescu nu are nicio șansă, dar Firea a insistat în Comitetul Național al partidului organizat joi, 30 iulie, ca actualul viceprimar să fie desemnat candidatul PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Asa m-am saturat de atentia acordata de presa acestor doi circari mafioti care in public se fac ca se cearta iar in privat isi impart banii publici. Nasul si fina sunt exact la fel, intr-o tara in care justitia ar fi independenta astia doi acum ar face drumuri pe la DNA si DIICOT, nu ar fi candidati la primarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -