„După alegeri o vom demite pe Renate Weber, Avocata Poporului PSD! Vom distruge Axa Răului!”

2
3169
Renate Weber

Toxica Renate Weber, protejata lui C. A. P. Tăriceanu și răsfățata propagandei ruse, parașutată în funcția Avocat al Poporului anul trecut, după ce a ratat un nou mandat europarlamentar, și care de atunci s-a comportat ca un angajat al PSD, va fi schimbată după alegerile parlamentare. Promisiunea a fost făcută ferm, marți, de liderul deputaților PNL, Florin Roman.

Deputatul liberal a numit tripleta PSD – CCR/Dorneanu – Avocatul Poporului/Weber “Axa Răului” care sabotează permanent România.

Florin Roman: „Ne-am obişnuit ca, în ultima vreme, majoritatea PSD să vină cu tot soiul de propuneri, care de care mai populiste, fără să susţină şi sursa de finanţare. Din păcate, Axa Răului, formată din PSD, Curtea Constituţională – a lui Dorneanu – şi Renate Weber, continuă să facă rău României. Noi sperăm că nu pentru mult timp. Sper că, în două luni, românii vor face ceea ce trebuie şi vor da un vot împotriva acestei Axe a Răului. Le promitem românilor că, imediat ce vom avea majoritate, o vom demite şi pe Renate Weber, care nu este Avocatul Poporului, ci este Avocatul PSD. Vă promitem că va trebui să începem şi o reformă profundă constituţională, astfel încât Curtea Constituţională să fie a României şi nu a domnului Dorneanu”.

Bilanțul Renatei Weber: a obstrucționat din răsputeri lupta împotriva pandemiei și a amenințat doctorii că vor fi puși sub acuzare pentru tortură

Începând din iunie 2019, de la numirea sa ca Avocat al Poporului în locul lui Victor Ciorbea, Renate Weber a avut numai acțiuni distructive, continuând „opera” predecesorului său.

Odată cu apariția pandemiei, Weber s-a pus direct și fățiș în slujba intereselor PSD, luptând fără nicio perdea împotriva Guvernului care încerca să limiteze răspândirea virusului. Avocata Poporului a contestat la Curtea Constituțională declararea stării de urgență exact când, pe filieră rusească și PSD, începuse o puternică propagandă conspiraționistă, care acuza că pandemia e inventată, iar Iohannis, mână-n mână cu doctorii și cu bogătașii lumii, vrea să instaureze dictatura și să cipeze populația. În permanență, acțiunile Renatei Weber s-au sincronizat cu această campanie și cu cerințele PSD.

Controlată, de asemenea, de social-democrați, Curtea Constituțională a acceptat cererea Avocatei Poporului și a declarat ilegală atât starea de urgență, cât și aplicarea amenzilor pentru cei care le-au încălcat. Valer Dorneanu, fostul deputat PSD-ist acum președinte al CCR, a mers până într-acolo încât a declarat neconstituțională o lege făcută chiar de el în 2004, pe când era președintele Camerei Deputaților!

Renate Weber nu s-a oprit aici. În coordonare cu PSD și posturile TV fabricante de fake news arondate acestui partid, a ordonat o anchetă după ce s-a aruncat pe piață ideea că persoanele infectate nu sunt lăsate să iasă când vor din spitale. Din nou, CCR a stabilit că bolnavii contagioși nu pot fi ținuți în spitale împotriva voinței lor, chiar dacă prezența lor pe străzi, în magazine și restaurante reprezintă o cale sigură de infectare în masă.

Actuala Avocată a Poporului a mers până acolo încât i-a amenințat pe doctorii care tratează oamenii în spitale că pot fi puși sub acuzare pentru tortură! Atitudinea Renatei Weber a stârnit o indignare generală atât printre medicii care sunt deja epuizați după luni de luptă neîntreruptă cu pandemie, dar în în rândurile opiniei publice întregi la minte.

În schimb, comportamentul protejatei lui Tăriceanu a smuls ropote de aplauze din partea conspiraționiștilor și laude la scenă deschisă adresate de Sputnik, publicația oficială a Moscovei, precum și a “influencerilor” care gravitează în jurul PSD și al intereselor rusești.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

2 COMENTARII

  1. De multă vreme mă întreb cum reuşeşte mangalița asta să se „extragă”din scaun avînd în vedere că este blindată de slănină precum un tanc sovieticT-34. Probabil are peste tot cîte o macara-cric cu care se ridică maşinile. Asistența tehnică,binențeles,sovietică,de la mama rosia-sputnik. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here