George Copos s-a îmbolnăvit de Covid-19. Fostul vicepremier și patron al Rapidului are 67 de ani

1
737
George Copos

Afaceristul George Copos, fost vicepremier și patron al Rapidului, s-a infectat cu coronavirus, transmite realitateasportiva.net. Potrivit sport.ro, milionarul în vârstă de 67 de ani s-ar simți bine în acest moment și nu prezintă simptome grave.

Copos nu e primul om de afaceri cunoscut care s-a îmbolnăvit de Covid-19. Actualul patron al echipei CSU Craiova, Mihai Rotaru (48 de ani), supranumit și “baronul despăgubirilor”, a fost acum câteva luni în stare critică, fiind necesară internarea sa la terapie intensivă și conectarea la oxigen.

George Copos a fost condamnat la închisoare în 2014, pentru evaziune fiscală în Dosarul Transferurilor. A executat doar o mică parte din pedeapsă, beneficiind și de reducerea acordată celor care scriu cărți în pușcărie. Unul din volumele sale, care trata subiecte de istorie, s-a dovedit a fi un plagiat după lucrarea de licență a unui jurnalist.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here