Se sfâșie slugile lui Dragnea! „Văduva neagră” îi devorează pe „Veorica” și „Slugărel”, care l-au „turnat” pe „Daddy”

4
12331
Anca Alexandrescu & Viorica Dăncilă

Dezvăluirile făcute de Tudorel Toader și confirmate de Viorica Dăncilă, prin care cei doi au încercat să arunce toatea nenorocirile guvernării PSD-ALDE în cârca „odiosului dictator” Liviu Dragnea și a „sinistrei sale consoarte” C. A. C. P. Tăriceanu (după modelul soților Ceaușescu), au scos-o din sărite pe Anca Alexandrescu.

Anca Alexandrescu i-a fost consilier Vioricăi Dăncilă la Guvern, calitate în care îi șoptea și la interviurile aranjate. Celebră a fost discuția servită cu Victor Ciutacu, la România TV, în care număra stadioanele conforma reputației sale de regină a prostiei: Dinamo, Rapid și Giulești! Privirea speriată a Dăncilei o căuta pe Anca Alexandrescu, aflată doi pași mai la dreapta, dar care nu intra în cadru.

VIDEO: Penibilul interviu Ciutacu – Dăncilă

La scurt timp după ce Dragnea a ajuns în pușcărie, Viorica Dăncilă s-a eliberat de Anca Alexandrescu („Văduva neagră” a PSD, cum o numea Vasile Dâncu), dând-o afară, semn că nu e a vrut-o, ci „Daddy” i-a plasat-o întru permanentă supraveghere, să nu care cumva să calce strâmb.

Acum, Văduva neagră trece la (contra)atac. Pe platforma Realitatea din PSD, ea a publicat un text incendiar, cu titlul: „Tudorel și Viorica – Un cuplu de comici «vestiți»”. Articolul trebuie citit cu precauție, dat fiind că autoarea lui (fiica jurnalistului Horia Alexandrescu și fosta soție a combinatorului Dan Andronic) a fost și a rămas o mare admiratoare a lui Liviu Dragnea. Dar dezvăluirile despre Tudorel și Vasilica fac toți banii!

Legați-vă centurile de siguranță, se sfâșie slugile între ele!

Daddy și Ancuța lui

Articolul publicat de Anca Alexandrescu

„Tudorel și Viorica – Un cuplu de comici «vestiți»”

„Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns cum cei doi «actori» rămași fără job politic încearcă în ultima perioadă să reintre în atenția publică. Brusc, și-au amintit amândoi cum Tăriceanu și Dragnea puneau presiune pe ei să dea «amnistia și grațierea». Ba nu, să pună în acord legile justiției cu deciziile CCR. Dar nici ei nu mai țin minte exact ce au declarat. Ba chiar ce au negociat ei înșiși la Bruxelles cu Timmermans. Viorica își amintește acum o întâlnire unde ea mai mult a tăcut (ne explică acum, plină de înțelepciune) și în care s-a cerut insistent OUG privind «amnistia și grațierea»… În mai 2019 spune că: «Nu a fost o impunere în a da aministia şi graţierea. S-a discutat, iar eu vă spun un lucru, eu nu am avut niciodată pe masa guvernului un document referitor la amnistie şi graţiere, lucru pe care poate să-l confirme şi ministrul Justiţiei de atunci, Tudorel Toader». Ha-ha. Păi, cum așa? S-a cerut insistent, dar nu a fost o impunere. Vai, vai! 

Și Tudorel are memorie selectivă, se pare, pentru că în decembrie 2018, aflat la Bruxelles și întrebat despre un OUG privind amnisitia și grațierea, declara că «un act normativ privind amnistia şi graţierea» nu este «un act de clemenţă» pe care «şi-l doresc doar unii», subliniind că nu vrea «să fie tras la răspundere cel care nu este vinovat». Deci, cum?

Da, întâlnirea aceea de la Băneasa a existat! În ianuarie 2019, fix după vizita la Bruxelles când dl Toader explica cum e cu  «amnistia și grațierea». Dar discuția a fost în urma întâlnirii celor doi (Tudorel și Viorica) cu Timmermans și echipa de specialiști pe marginea armonizării deciziilor CCR. Sunt convinsă că și Călin Popescu Tăriceanu își va aminti și va confirma că la acea întâlnire cei doi au propus chiar un calendar de adoptare a unor OUG până la 1 martie, privind armonizarea, deși președinții celor două Camere le-au spus că pot porni procedura în Parlament la 1 februarie.

Interesant este însă cum uită domnul Tudorel Toader vacanța petrecută la Neptun împreună cu familia, alături de Liviu Dragnea. Și mai uită cred și despre rugămințile fierbinți pe care i le adresa lui Liviu Dragnea din 2017 până în 2019, fără încetare, ca PSD să o susțină pe Marieta Safta judecător la CCR. Ah, da’ mai uită și despre discuția privind scoaterea președintelui din circuitul de numire a procurorilor, în care Liviu Dragnea i-a spus că nu este de acord, dar el a promovat legile fix cu această formulare. Și cu siguranță uită și de insistențele la Viorica de a o salva pe doamna Safta atunci când a devenit incompatibilă și a trebuit să demisioneze din minister. Și, da, a uitat și cum domnia sa și doamna Safta blocau toate actele normative ale Guvernului, toți miniștrii Cabinetului fiind exasperați că nu primesc avize. Și uită și despre jignirile inacceptabile la adresa jurnaliștilor. Să nu mai punem la socoteală și OUG cu dedicație prin care fiul sau a devenit asistent universitar fără concurs. Ah, și, desigur, Ordinul de ministru prin care se făcea notar că să-și aducă fiul de la «țară» la oraș… Stați, că am pierdut șirul…

Tudorel și Marieta

Dar Viorica oare ce își mai amintește? Hai, că e interesant! Cum s-a dus la Timmermans și i-a explicat că trebuie dat OUG de armonizare a deciziilor CCR? Ah, asta nu? Cum s-a văzut cu abasadorul SUA la UE să îi explice nedreptățile din justiție? Nu-și amintește? Sunt sigură că Ana Birchall le poate aminti și Vioricăi, și lui Tudorel muuulte! Sau poate își amintește de vacanțele la mare, la munte, când juca ping-pong cu domnul președinte! Ah, nu-și mai amintește! Dar poate despre Legea apelor minerale? Sau Legea minelor? Nu? Sunt sigură însă că unii își amintesc. Și sunt la fel de sigură că atunci când lui Liviu Dragnea i se va aproba să vorbească cu presa, va confirma tot ce am spus mai sus. Unii au memoria scurtă, sau selectivă… sau mult tupeu, și cu siguranță nu au caracter!”

Alexandreasca și idolul ei, de la care ar lua și acum notițe

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Dezvăluirile lui Nicușor Dan despre „dezastrul Firea”, întrerupte de smardoiul Bădulescu, viceprimarul trimis de primăriță să facă scandal

4 COMENTARII

  1. O scarba draknista, mi se face rau si schimb postul cand dau cu ochii de ea la realitatea3. Sa se sfasie hienele intre ele, DNA sa ia notite, si toti nemernicii astia sa ajunga la puscarie, unde le e locul pentru tot ce-au facut.

  2. Vaduva Neagra, i se potriveste porecla ca o manusa!!! Oricum, sluga asta tot sluga libidinoasa ramane, te ia greata cand te uiti la ea, nu mai zic nimic despre ce scoate pe gura!!! Din cauza ei si a unora precum ea tara e in moarte clinica de peste 30 de ani…Oare se va trezi poporul asta odata si odata, si sa-i arunce la groapa de gunoi a istoriei ori in puscarie pe toti derbedeii care trag tara asta in jos? Uitandu-ma la PSD, ALDE si Pro Romania chiar ca-mi vine sa borasc!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here