ÎNTÂLNIREA CELOR 4. Dăncilă a presat cot la cot cu Dragnea și Tăriceanu pentru maltratarea Codului Penal prin ordonanță de urgență! Tudorel Toader a început să dea din casă

1
5189
Dragnea - Dăncilă - Tăriceanu - Toader

Interviu acordat lui Ion Cristoiu de fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, conține un pasaj care o distruge definitiv pe și-așa distrusa Viorica Vasilica Dăncilă. Ea a încercat, alături de penalii Dragnea și Tăriceanu, să impună distrugerea codurilor penale prin ordonanță de urgență!

Compromis iremediabil ca ministru al Justiției în guvernarea despotică a lui Liviu Dragnea, „Slugărel” Toader face totuși o dezvăluire importantă despre momentul critic, de o tensiune maximă, în care trei politicieni cu funcții mari în stat și cu comportament de mafioți (Liviu Dragnea, C. A. C. P. Tăriceanu, V. V. Dăncilă) l-au presat pe al patrulea (Tudorel Toader) să maltrateze Codul Penal și Codul de Procedură Penală prin ordonanță de urgență.

Toader vorbește despre „o întâlnire de patru ore și jumătate la vârf, vârful vârfului”, în care „eram patru din țara asta, printre care era și doamna prim-ministru”.

Prin aceste dezvăluiri, lansate pe canalul de YouTube al conjudețeanului său Ion Cristoiu (amândoi sunt născuți în Vrancea), Tudorel Toader face eforturi să se reabiliteze. Imposibil, după porcăriile făcute în guvernarea Dragnea! Dar informațiile pe care le scoate la lumină sunt importante în a-i pune pe ceilalți, în insectarul politic, la locul cuvenit.

Tudorel Toader despe „întâlnirea celor 4”

„Mi s-a cerut insistent, de foarte multe ori… O dată am avut o întâlnire de patru ore și jumătate la vârf, vârful vârfului… eram patru din țara asta, printre care era și doamna prim-ministru. Și mi se cerea să promovez ordonanță de urgență pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Patru ore jumate! Era chiar într-o zi în care veneam din străinătate. Eram, așa, într-un soi de oboseală, dar – știți – oboseala aia care uneori te întărește. Patru ore jumate am discutat, am ascultat, și argumentul meu a fost simplu și forte, să spunem: «Care este urgența ca să modifici Codul Penal prin ordonanță de urgență? Să reduci termenul de prescripție – spre exemplu – al răspunderii penale?». Pentru că eu am fost judecător 10 ani de zile, am contribuit oarecum la cristalizarea celor patru criterii după care se măsoară urgența unei ordonanțe de urgență. Și nu era niciuna! «Ați început în Parlament, aveți procedură de înaltă urgență, finalizați în Parlament!»”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Încă o bilă neagră pentru Alina Gorghiu: a vrut să-l facă parlamentar PNL pe odiosul Tudorel Toader! Și ministrul Costel Alexe a încercat. Penalul Vosganian i-a propus să fie ministru, cu mandat de la penalii Dragnea și Tăriceanu

Ce a simțit dr. Virgil Păunescu când a testat pe el însuși vaccinul anti-Covid la care lucrează: „Dureri musculare, dureri osoase, un disconfort…”

* De ce a trecut România mai bine peste epidemie decât state mai dezvoltate? Medicul Virgil Musta: “Am limitat impactul datorită măsurilor corecte, deși dure, luate la timp”

1 COMENTARIU

  1. Da, bubosul tudorel este o lepra, dar pana si pentru lepra asta oug de amnistie si gratiere a fost prea mult. Daca ar fi dat oug de amnistie si gratiere, sau cea cu reducerea termenului de subcriptie, nu cred ca mai scapam de draknea, si nu cred ca mai aveam sanse sa scapam de psd, insa cu draknea la parnaie, mai avem o sansa. Inclusiv celor doua marionete-lepre, tudorel toader si idioata dancila, trebuie sa le multumim ca n-au dat ordonantele prin care-l scapau pe draknea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here