vineri, mai 31, 2024
AcasăMainVIDEO. Imagini cu Mafia PSD în acțiune! Nu a fost doar smardoiul...

VIDEO. Imagini cu Mafia PSD în acțiune! Nu a fost doar smardoiul Bădulescu. Firea a organizat un desant ca să-l intimideze pe Nicușor Dan, cel care o va scoate din Primăria Capitalei

-

Mafia PSD a trecut la intimidări fățișe împotriva candidaților Opoziției în campania electorală pentru Primăria Bucureștiului. Așa ceva, România nu a mai văzut de 30 de ani, din primăvara lui 1990, pe când Iliescu folosea metodele comuniștilor din 1944-1947 împotriva liberalilor și țărăniștilor.

Gabriela Firea și-a trimis vineri mai mulți aghiotanți, toți angajați în administrația sa și plătiți cu bani mulți din bugetul public, să-l împiedice pe Nicușor Dan să prezinte dezastrul ultimilor 4 ani în Capitală.

Mafia PSD: Gabriela Firea și-a trimis mardeiașii să-l intimideze pe candidatul Opoziției la Primăria Capitalei

Speriați de faptul că acțiunea va fi transmisă pe posturile TV în direct, iar jaful administrației Firea va ajunge la urechile oamenilor, cei de la PSD au trimis un “desant” în Prelungirea Ghencea, acolo unde Nicușor Dan urma să înceapă conferința de presă.

A apărut la fața locului viceprimarul Aurelian Bădulescu, fostul avocat al lui Becali recuperat de Firea, cunoscut pentru ieșirile grobiene inclusiv în ședințele Consiliului General.

- Advertisement -

Acesta era însoțit de Marius Coajă, consilier personal al Gabrielei Firea, pus de aceasta director la Administrația Municipală pentru Consilidarea Clădirilor cu Risc Seismic, dar și de alți câțiva indivizi așezați strategic, la intimidare, gata să intervină dacă era nevoie.

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6 și fost consilier general la Primăria Capitalei, a postat pe Facebook și un filmuleț cu indivizii trimiși de Mafia PSD a Gabrielei Firea să-l intimideze pe Nicușor Dan.

Dezvăluirile lui Ciprian Ciucu

„Dovada că Firea i-a pregătit o ambuscadă lui Nicușor Dan! În acest clip sunt mai mulți oameni trimiși de Firea“

„Dovada că Firea i-a pregătit o ambuscadă lui Nicușor Dan! În acest clip sunt mai mulți oameni trimiși de Firea. Bădulescu nu s-a dus acolo de capul lui și fără ca Firea să știe. S-a dus cu desant, la intimidare. Cu atât mai mult, prestația lui Nicușor Dan merită apreciată.

- Advertisement -

Printre alții îi aveți în imagini pe Marius Coajă, consilier personal al primăriței Gabriela Firea, dar și director la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Deci, vorbim de acțiuni de intimidare în București, da? În capitala României! Incredibil!

S-au dus în Prelungirea Ghencea nu ca să se ocupe de lucrările întârziate, ci ca să facă scandal.

Dați mai departe, ca să se știe!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Firea cumpără 100 de troleibuze de la niște turci care n-au mai fabricat până acum niciun troleibuz! Au prezentat la licitație certificatul unui autobuz

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Mordechai Dumnezeu a scufundat Statele Unite ale Americii, Commonwealth, a ucis Europa, Federația Rusă, China, India și evreii. Manipularea Lumii de Dincolo e josnică. În timp real oamenii vor învinge. Cei ce rămân trăiesc veșnic în memoria mea. E bine să cumpărați ieftin produse agricole de pe internet și nu faceți jocul ultimilor masoni cu caschete sovietice.

    După arme nucleare avem timp de mers.

  2. Intr-un fel e bine. Mie asta imi confirma cita frica asre Gabita de Nicusor si ce sanse mari are Nicusor. Stie ea de ce se teme. Daca lumea iese la vot s-a rezolvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -