În sală au mai venit 6 parlamentari din senin! A început votul pentru Guvernul Orban

2
4268

În aceste momente, se află în toi votarea Guvernului Ludovic Orban. La începutul şedinţei de învestitură a camerelor reunite ale Parlamentului României, se înregistraseră prezenţi 235 de parlamentari, cu doar doi în plus faţă de numărul minim necesar de 233 de voturi „pentru” necesare învestirii Guvernului.

PSD şi Pro România au sabotat şedinţa de învestire, caz unic de iresponsabilitate politică în democraţia românească postrevoluţionară.

Dar deşi Viorica Dăncilă şi Victor Ponta le-au cerut parlamentarilor să nu fie în sală, niciunul nu a avut succes total.

În clădirea Parlamentului, la şedinţa camerelor reunite, au venit doi parlamentari PSD şi 6 parlamentari Pro România!

Pe măsură ce dezbaterea a continuat în Palatul Parlamentului, au început să mai apară în sală parlamentari noi. Cu puţin înainte de vot, erau 236, iar în acest moment, când se votează învestirea Cabinetului Orban, în sală se află 241 de parlamentari!

Cu cât mai mulţi peste cota limită de 233 de voturi, cu atât mai sigur ca Guvernul Orban să fie votat.

Votul continuă pe muchie de cuţit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

Pericol! După 24 de ani, Pro TV este vândută de americani unui miliardar ceh apropiat de Rusia

VIDEO. Avertismentul lui Orban: „Dacă Guvernul nu trece din prima, s-ar putea ca a doua oară să nu-l mai voteze PNL, ca să ajungem la anticipate!”

Emeric Ienei demontează minciuna propagandei PSD. Și adaugă: „Mi-e rușine cu Dragnea, a făcut țara de râs”

VIDEO. Scene nord-coreene. „Ziaristul” care-i declară iubire veșnică Vioricăi Dăncilă a fost activist PCR și e omul lui Govor-PSD

DOCUMENT. Programul de guvernare al PNL. Priorități: alegeri, 10 august, întărirea Justiției, comisar european, buget, investiții, Pilonul 2 de pensii, rezidențiat medici, audit la PNDL

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here