Ponta, kaput! Pro România îl pierde pe Mihai Tudose şi se duce la gunoiul istoriei. Dorea menţinerea haosului politic, pe gustul duşmanilor României pro-UE

8
10121
Ponta & Tudose

Lui Victor Viorel Ponta îi iese politica pe nas. După ce a încercat fără succes să pună mâna pe PSD şi după ce a vrut să facă din Mircea Diaconu omul anti-Europa la Preşedinţia României, acum e pe cale să piardă şi noua sa jucărie politică: Pro România.

Ruptura din acest tânăr partid e provocată de mesajul lui Mihai Tudose – mâna dreaptă a lui Ponta la vârful formaţiunii politice -, care le-a cerut parlamentarilor Pro România să voteze Guvernul Ludovic Orban, o lovitură în moalele capului pentru Ponta şi acea parte a politicii interesate de haos în România, nu de stabilitate politică.

Victor Ponta, preşedintele Pro România, îl acuză pe Mihai Tudose de trădare, spunând că a negociat cu Ludovic Orban în weekend voturile pentru instalarea cabinetului PNL; luni, în şedinţă comună, camerele reunite ale Parlamentului României vor vota cabinetul Ludovic Orban, pe care majoritatea românilor îl vor instalata rapid la Palatul Victoria, dintr-un motiv simplu: România să scape cât mai repede de Guvernul Dăncilă&PSD.

Faptul că Ponta se opune instalării unui guvern democratic la Bucureşti, indiferent cum îl cheamă, în condiţiile în care România suferă deja cumplit din cauza instabilităţii politice, este o dovadă de reală trădare a intereselor românilor.

Victor Viorel Ponta dovedeşte din nou să face jocuri străine de interesele pro-occidentale ale României, ceea ce aminteşte de plimbările sale prin China şi de epidosul în care şi-a pus piciorul în ghips în Turcia, în timp ce românii îi cereau să plece din fruntea Guvernului României.

Mihai Tudose a făcut apel, luni, la colegii săi din Pro România să voteze Guvernul Ludovic Orban, deşi Ponta le-a interzis aşa ceva. Acesta din urmă a scris un mesaj pe Facebook, în stilul lui bolovănos-securistic, fără diacritice (altă dovadă de lipsă de respect faţă de români şi de limba română), în care încearcă să dreagă busuiocul Pro România, un partid care de azi intră în moarte clinică.

Postarea integrală a lui Victor Ponta pe Facebook

Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!

E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori!

Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!

Este corect sa nu votam un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in Decembrie 2009 – si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010! Nu am votat Guvernul “Ciolos” si mi-am asumat toate riscurile – asa voi face si acum!

ProRomania trebuie sa fie un proiect politic pe termen lung , cu adevarat modern si social democrat / nu voi lasa ca aceasta constructie sa fie folosita ca un vehicol de adus la Putere PNL si Ludovic Orban!

Chiar daca acum ProRomania este sub un atac total – vom rezista si vom fi mai buni si mai puternici!

Pa! Şi Daniel Constantin îl „trădează” pe Ponta

Daniel Constantin şi Victor Ponta

Prim-vicepreședintele Pro România Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și alți parlamentari ai formațiunii vor să voteze pentru Cabinetul Orban, în contextul în care Victor Ponta declarase că nu vor participa la ședința de luni în care se va da votul de învestire. Printre cei care susțin că partidul trebuie să voteze Cabinetul Orban se numără și fostul premier Mihai Tudose, în prezent europarlamentar.

Daniel Constantin dorește să voteze în favoarea echipei PNL și mai mulți parlamentari încearcă să-l convingă pe Ponta să îi lase să voteze. Ei argumentează prin faptul că nu este normal să votezi pentru demiterea unui guvern și apoi să blochezi învestirea unei noi echipe, generând astfel o criză politică.

„Nu este normal ca după ce am picat un Guvern care nu era funcțional să blocăm investirea altuia. Este vorba de modul cum ne poziționăm. Trebuie să existe o conducere care să facă rectificarea bugetară, să deblochze banii pentru plăți, pensi, salarii, e nevoie de un buget. Victor Ponta trebuie să înteleagă că încăpățânarea sa ne afectează pe toți. Am înțeles că a dorit să negocieze dar acum e momentul să ia o decizie. Dacă Guvernul Orban va avea derapaje îl vom sancționa dar nu putem să blocăm în continuare țara”, au explicat pentru Hotnews surse din partid.

Rareş Bogdan îi spune lui Ponta care e adevărata trădare

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan sare în apărarea lui Mihai Tudose, pe care Victor Ponta l-a acuzat de trădare pentru că susține învestirea Guvernului Orban.

„A nu susține Guvernul Orban înseamnă să o lași la butoane pe Dăncilă, care conduce un guvern antinațional, incompetent, periculos pentru români. Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister! Să te conduci după interesul mărunt, după calculele izvorâte din dorința de putere personală, ignorând faptul că România cade, asta este adevărata trădare!, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele PNL susține că tranzacționarea interesului național va avea un singur efect: „istoria vă va arunca la gunoi”.

„Acum se văd bărbații, în astfel de momente! Nu fiți ticăloși cu poporul acesta, că nu mai suportă multe!”, a mai scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

Pericol! După 24 de ani, Pro TV este vândută de americani unui miliardar ceh apropiat de Rusia

VIDEO. Avertismentul lui Orban: „Dacă Guvernul nu trece din prima, s-ar putea ca a doua oară să nu-l mai voteze PNL, ca să ajungem la anticipate!”

Emeric Ienei demontează minciuna propagandei PSD. Și adaugă: „Mi-e rușine cu Dragnea, a făcut țara de râs”

VIDEO. Scene nord-coreene. „Ziaristul” care-i declară iubire veșnică Vioricăi Dăncilă a fost activist PCR și e omul lui Govor-PSD

DOCUMENT. Programul de guvernare al PNL. Priorități: alegeri, 10 august, întărirea Justiției, comisar european, buget, investiții, Pilonul 2 de pensii, rezidențiat medici, audit la PNDL

8 COMENTARII

  1. Ponta👹 – un poponar trădător mizerabil !
    Iată cine ajunge să decidă soarta țării, un interlop corupt de joasă speță care în loc să stea la pușkărie pentru ticăloșeniile pe care le’a făcut, zburdă ca un șobolan ciumat pe culoarele Parlamentului României ! Alooooooo, justitia, se aude ? Se vede ? Se simte ? 😤

  2. In opinia mea acest Mihai Tudose este un accident al politicii românești!!!
    Se vede de la o posta ca acest Mihai Tudose este nu numai un carierist dar un mare ipocrit. Acum vrea sa voteze guvernul Orbán după ce s-a pupat cu Victor Ponta pe gura!!! Jalnica prestație politica acest individ de Mihai Tudose.!!!!

    • care este problema esti psd-ist cumva,la liberali nu se putea duce tudose da ,a respectat niste principii,este singurul psd-ist de care imi place si de ana birchall care ar fi mai buna fata de bolovanosul predoiu

  3. Băieți,astăzi este întîias data cînd Va scriu.Va cunosc de multă vreme.Faceti prea multa zarva fără nici o ispravă deosebita de luat aminte.Meseria aceasta de Cărturar este nespus de grea și cere să ai un Har ales că să i-ti aduca roade insemnate.Voi stăruiti în învățarea acestei meserii de vita boiereasca,ceea ce stirneste un inceput ingaduitor.Daca voiti să Vă citeasca la zi(to day) cit mai multi cetateni Romani de oriunde,este de trebuință să împliniți negreșit următoarele învățături crestine : 1)să nu mai mințiți deloc niciodată (dacă sînteți cu adevărat Crestini este ușor de facut); 2)să nu mai folositi viclesugul deloc niciodata; 3)să nu mai scrieti cu patimă rea deloc; 4)să nu mai fiti pizmasi deloc; 5)sa nu mai uriti(de la uriciune) pe nimeni niciodata; 6)sa lucrati totdeauna,in oricefel de imprejurare,numai pe Lege si numai cu Dreptate; 7)sa faceti necontenit numai bine la oricine,oricind,si sa nu-i mai laudati si nici sa-i sprijiniti pe oamenii care au fost la Cirma Romaniei in cei din urma 100 de ani si au savirsit numai nelegiuiri si batjocuri impotriva Norodului de rind al Romaniei.Eu ma rog la Domnul meu Isus Hristos să aibă MILA de voi toți și să Vă ajute sa-I împliniți toate aceste învățături în viețuire Voastră trecătoare pe pămîntul acesta.Domnul Isus zice:”Nu va lăsați biruit de rau,ci biruit răul PRIN BINE”.Va scris Duhul SFINT din mine.

  4. Băieți,Va scriu Vouă fiindca pe voi Va citesc,și socotesc că nu Va supărați pe mine Domnul din pricina aceasta.Domnului nu-i place de oamenii care se supără,ci Îi place numai de oamenii care rabdă și suferă totul intotdeauna.Aceasta nu însemnează ca îngăduie pe oamenii care savirsesc răul și fărădelege,ci răsplătește totdeauna la fiecare om lumesc după Faptele ce le-a săvîrșit.Acum voiesc să Vă mai spun că,începînd cu anul 1990 si pînă în ziua de fata,Romania a avut un singur Om de Stat care se numea Corneliu Coposu.A fi Om de Stat inseamna sa cunosti meșteșugul numit „Politica”(fiindca este un Mestesug-singurul din lume-si nicidecum o meserie de rind) în care intră Iubirea de Neam si Tara în orice fel de împrejurări,intotdeauna.Toti ceilalti cetateni romani care Cirmuiesc Romania de 100 de ani pînă astăzi,doar se îndeletnicesc cu meșteșugul acesta numit :”Politica”,dar NU il cunosc deloc întrucît NU sînt făcuți pentru acesta,asa cum foarte mulți oameni slujesc meseriei de Carturar (numit:”Jurnalist”),dar,încă,nu o cunosc deloc.In Romania sînt,deocamdată,numai 4 oameni care încep să cunoască tainele meseriei de Cărturar,și aceștia sint: Cristian Tudor Popescu,Ovidiu Gherman(de la Cluj),Radu Banciu(de la B1 tv) și cu Radu Moraru(de la „NASUL tv”).Toți ceilalți oameni care slujesc meseriei de Cărturar sînt doar la începutul acestei meserii cumplit de grele și primejdioase,dar nespus de frumoasă și folositoare pentru tot Norodul Romaniei.Cine voiește să cunoască aceasta meserie de Cărturar s-o învețe de la acești 4 meseriași.Nu este deloc o rusine,ci este un lucru înțelept.Si pe mine Domnul Isus Hristos m-a făcut SFINT al Lui,din mila Lui,și vorbesc în Limba Ingereasca ARAMAICA, fiind cel mai PUTERNIC Om de pe pamint.Puneti-ma la încercare și Va lămuriți.In viata NU tot ce zboară se și mănîncă.Domnul Isus să Vă de-a sanatate la toți și numai bine.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here