VIDEO. Scene nord-coreene. „Ziaristul” care-i declară iubire veșnică Vioricăi Dăncilă a fost activist PCR și e omul lui Govor-PSD

5
6148
Curpănaș și Dăncilă

Descălecatul Vioricăi Dăncilă în județul Satu Mare a adus o scenă demnă de Coreea de Nord. Șefa PSD a fost întâmpinată de un „ziarist”, dotat cu microfon și cu limbă lungă și catifelată, care i-a luat un „interviu”. Întrebările și răspunsurile sunt colosale!

Secvența video a fost postată pe pagina de Facebook a PSD, cu un scurt text explicativ: „Declarații de presă susținute de președintele #PSD, Viorica Dăncilă, după vizita la fabrica ALU MENZIKEN din Medieșu Aurit, jud. Satu Mare”.

Cel care face „interviul” este Teodor Curpaș, are 80 de ani și este sinecurist de cursă lungă. A fost „activist cu scrisul” în comunism, servind PCR în schimbul unor privilegii. După 1989 a servit, pe rând, FSN, FDSN, PDSR și PSD, adică urmașul Partidului Comunist.

Înainte 1989 a fost și președintele clubului de fotbal Olimpia Satu Mare, dar și scriitor local cu „operă” citită doar în ședințele de partid. Acum, ca membru al Uniunii Scriitorilor (ce obscenitate!), încasează un spor de 50% la pensia de propagandist comunist.

Nici la 80 de ani, Teodor Curpaș nu se lasă: își folosește limba catifelată, exersată în decenii de pupincurism. Dacă nu mai e disponibil Liviu Dragnea, a luat-o la șlefuit pe Viorica Dăncilă. Vineri dimineața a prins-o prin județ și nu a ratat-o!

Teodor Curpaș mânuiește microfonul televiziunii Nord-Vest TV, care aparține familiei lui Mircea Govor, baron PSD de Satu Mare.

VIDEO: Teribilele pupături în cur ale lui Curpănaș

Senzaționalul interviu făcut de Curpănaș

„Vă iubim și vă apreciem! Întotdeauna vom fi lângă dvs.!”

Curpănaș: Doamna președinte, bine ați venit la Satu-Mare! Vă întâmpinăm cu gândul și cu convingerea că sătmărenii vă iubesc la fel de mult și vă îndrăgesc. Poate că ați văzut și pe privirile lor și pe felul lor de a se adresa dvs.

Dăncilă: Am văzut căldura cu care am fost primită, deschiderea pe care au arătat-o sătmărenii. Și dragostea mea se întoarce către Satu-Mare, pentru că un prim-ministru trebuie să fie prim-ministrul tuturor românilor.

Curpănaș: Și noi vă iubim și vă apreciem și întotdeauna vom fi lângă dvs.

Dăncilă: Mulțumesc, și eu voi fi întotdeauna alături de cetățenii din Satu Mare.

Curpănaș: Mulțumesc frumos. Numai bine!

Și „Scînteia” lui Govor o iubește pe Vasilica

Nord Vest TV face parte dintr-un trust media local, care aparține familiei lui Mircea Govor, fost președinte al PSD Satu Mare și fost vicepreședinte al Consiliului Județean.

În 2015, pe când deținea aceste funcții, Govor a fost arestat preventiv, pentru șantaj și intervenții la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor apropiați ai săi la conducerea Administrației Județene a Finanțelor Publice Satu Mare. Decizia de arestare preventivă a fost pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Între timp, Govor a fost eliberat, fiind judecat în libertate. El se află în revenire puternică, fiind pe punctul de a prelua conducerea filialei județene a PSD.

Trustul lui Govor mai deține și „Gazeta de Nord-Vest”, cotidian care joi a întâmpinat-o pe Viorica Dăncilă cu o primă pagină ca în „Scînteia” de odinioară. Cititorilor le sunt livrate informații mincinoase (un sondaj scos din burtă) sau tendențioase (e anunțată prezența Vioricăi Dăncilă la festivitățile de la Carei, dar nu se spune nimic despre participarea, la acelai eveniment, a președintelui Klaus Iohannis).

Imagini nepieritoare: Govor, Leș, Pintea, Daea, Cristescu

Într-un minut și 45 de secunde, cât ține filmulețul postat de PSD, imaginile ne arată care a fost camarila care a însoțit-o pe aceasta în Satu Mare.

Primul care intră în cadru, în timp ce limba catifelată a „reporterului” Curpănaș pune „întrebări” mieroase, este ministrul Apărării, Gabriel Leș, sătmărean de origine.

Apoi, chiar lângă Leș, camera îl surprinde pe însuși Mircea Govor, PSD-istul local de cursă lungă, cel care a asigurat mediatizarea de tip ceaușist a inegalabilei Vasilica.

În prim-plan, înfiptă ferm, este și Sorina Pintea (originară din județul vecin, Maramureș), ministrul Sănătății, care are rolul de a-i transfera o parte din bruma de popularitate pe care o are.

Dăncilă – Leș – Govor – Pintea

Intră apoi în cadru Radu Cristescu, sătmărean și el, dar plecat la București, unde a devenit un traseist redutabil: PDL-PML-PSD, adoptat în ultima vreme de Antena 3.

În fine, Petre Daea, plouat ca oaia, gata oricând să preia microfonul de la Curpănaș și să-i spună Vasilicăi că floarea-soarelui pentru ea înflorește, grâul de dragul ei încolțește, iar pâinea la privirea ei dospește.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

* Universitatea de la care și-a cumpărat diplomă Cumpănașu nu este acreditată de statul elvețian! Impostorul a fost făcut șah-mat de #Rezist Zürich

VIDEO. Cumpănașu a mai reușit o mizerie: a pervertit-o și pe mama Alexandrei. Teorii conspiraționiste și râsete nepotrivite pentru o mamă îndurerată

* Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

5 COMENTARII

  1. Doamne, ce text savuros! Numai ca, dupa ce dai play, incepe sa te inunde o durere in suflet ca tara ta nu poate evolua din cauza fosilelor astora care, desi au imparatit Romania zeci de ani, nu vor sa se retraga naiba odata si sa ne lase si noua o bucatica de viata cu soare, sa nu ni se termine tineretea si sa intram in depresie ca am traversat-o tot dupa regulile bolsevicilor astora matusalemici! Nu mi-o luati in nume de rau, dar bunicii astia nu se gadesc si ei la nepotii lor, la ce nenorocire lasa in urma?? Cum sa-i onoram si sa le ducem amintirea mai departe, dupa ce-or disparea, cand ei nu dau doi bani pe noi si viitorul nostru, viata si sperantele noastre?!??? Ma cutremura acest video! Sunt la un pas sa izbucnesc in lacrimi! Nu numai din cauza satanelor din video, ci din cauza intregii situatii disperate din tara noastra! A celor din cauza carora inca nu putem sa traim asa cum vrem si ar trebui sa traim!

  2. VEorica este la fel de CRETINA ca siii… „N.F.T.”-urile (Sic !) din restul societății (inclusiv cele care… POLUEAZA „Internetul”, de exemplu !), caci… TOOOOOT de acolo li se trage: URATE-si-BUBOASE (!) de la Sfânta-NATURA, STRAMBE-si-NASOALE saraceleee…, IMBECILE din nastere, dar… TENACE (cu idei PUTINE, dar… FIXE-RĂU !), genul… TAMPIT(Ă)-dar-..TERORIST(Ă) !

    TREBUIE sa SCAPAM, naibiiiii…, de aceste „VEORELE-veoreleee”, daaaaaaa ?!!!

  3. Trebuie sa recunosc ca asta, asa proasta cum e, asculta de cei care o scot prin piete in tara, unde o pupa in cur toate babele si prostii, si isi face campanie, CRESTE IN SONDAJEin timp ce IOHANNIS al nostru sta ca dra…cu pe cacat, nu iese nicaieri si NU MAI CRESTE IN SONDAJE, dimpotriva!!!! Ne place sau nu, ce face tuta e bine, ce face Iohannis PUTE!!!!!! NU sunt fan veorika dar Iohannis sta ca mutul, cu zambetul ala atoatestiutor si tare mandru de el ca …nu zice si nu face nimic!!!! Sa-l vad in finala cu proasta satului, aia care face mult zgomot, dar util, e PENIBIL!!! Tuta are deja peste 20%, ficusul sta sa vina presedintia la el!!! Barna e terminat, pe mana lui, iar Paleologu nu are nicio sansa sa ajunga in turul doi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here