Să râdem cu Firea și Burduja: în ultima zi de campanie, fiecare a scos câte un sondaj în care se dă pe sine învingător! În realitate, Nicușor Dan păstrează un avantaj confortabil

5
883
Burduja și Firea se autoproclamă câștigători în propriile sondaje

Campania electorală pentru alegerile locale s-a încheiat exact în nota în care a decurs și până acum, cu două fake-uri marca PSD și PNL. Ambele partide au scos din joben câte un sondaj care pretinde că propriul candidat a trecut pe primul loc! În realitate, de la început și până la sfârșitul campaniei electorale, Nicușor Dan a păstrat un avantaj consistent atât față de Firea (candidata PSD), cât și față de Burduja (candidatul PNL).

Sondajul aruncat pe piață de liberali îl dă pentru prima oară pe locul 1 pe Sebastian Burduja. În realitate, se știe că PNL-istul e pe locul 4 în preferințele bucureștenilor, după Nicușor Dan, Piedone și Firea.

Conform sondajului realizat de firma Jarding Global LLC, prezentată de liberali ca fiind americană, dar în realitate aparținându-i unui apropiat al lui Burduja, candidatul PNL îl depășește pe Nicușor Dan cu 0,6 procente.

Sondajul comandat de PNL

1. Sebastian Burduja – 27,8%

2. Nicușor Dan – 27,2%

3. Gabriela Firea – 19,3%

4. Cristian Popescu Piedone – 17,7%

5. Mihai Enache – 5,4%

* Alții – 2,6%.

În aceeași zi, un sondaj făcut de o firmă pe nume Epsilon Poll la comanda PSD o anunță pe Gabriela Firea pe primul loc! E repetată schema liberalilor, PSD-iștii arătând că Firea a trecut în frunte după o cursă de urmărire în care ar fi recuperat spectaculos.

Sondajul comandat de PSD

1. Gabriela Firea – 32%

2. Nicușor Dan – 31%

3. Cristian Popescu Piedone – 11%

4. Sebastian Burduja – 9%

5. Diana Șoșoacă – 5%

6. Mihai Enache – 4%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PORTRET DE CANDIDAT

ALLEN COLIBAN, Primăria Brașov: „Mi-am făcut temele la lumânare, am făcut baie în oala de sarmale”

STELIAN ION, Primăria Constanța: “Pentru mine, declicul s-a produs în 2014, când interesele găștii PSD-iste au ajuns și în cartierul copilăriei mele. Voiau să ridice un bloc de 6 etaje pe spațiul verde. Mi-am jurat că voi face tot ce pot pentru a-i împiedica”

* LUCIAN STANCIU-VIZITEU, Primăria Bacău: „În clasa a X-a am luat locul 3 la Olimpiada națională de Informatică. Am fost admis la Universitatea Drexler, din SUA, dar n-am avut bani. Așa că am făcut Politehnica din București, apoi masteratul și doctoratul în Franța, șef de promoție la Statistică și al doilea la Finanțe”

CRISTINA PRUNĂ, europarlamentare: „Până la 4 ani am crescut la țară, în Bărăgan, într-un spirit foarte liber. Acum susțin cu fermitate politici liberale”

* RADU MIHAIL, europarlamentare: “La alegerile din 2000, în turul 2, am avut senzația acută că-mi va putrezi mâna dacă-l votez pe Iliescu”

* CORINA ATANASIU, europarlamentare: „În anii ’90 am făcut voluntariat la Salvați Copiii. Lucram cu copiii străzii, prindeam pedofili cu Europolul”

RADU MIHAIU, Primăria Sectorului 2: „N-aveam niciun gând să intru în politică. Spuneam: «Am o meserie, o fac bine, crește afacerea!». Ce m-a determinat să mă răzgândesc a fost incendiul de la Colectiv. Mi-am zis: «Copiii mei trebuie să trăiască într-o țară în care nu se întâmplă așa ceva!»”

MIHAELA ȘTEFAN, Primăria Sectorului 6: „M-am angajat în anul 2 de facultate, prima dată la Unirea, într-un magazin de haine. N-aveam cum să nu muncesc. N-aveam cum! Eu nu le-am cerut bani niciodată părinților mei”

* ADRIANA CRISTIAN, europarlamentare: „Sunt o visătoare harnică. Aș vrea să las asta în urma mea: unii politicieni arată și așa, ca mine. Adică au terminat multă școală, vorbesc bine, au interese corecte, nu s-au îmbogățit din politică. Nu suntem toți la fel, cum vor cei vechi să se creadă”

VLAD BOTOȘ, europarlamentare: „Mi s-a propus să rămân în China. N-am vrut. Ieșisem seara cu colegi inclusiv chinezi. Când deschideam subiecte politice, chinezii nu acceptau să discute nimic. Atunci mi-am dat seama că n-aș putea niciodată trăi într-un regim care să filtreze ideile”

TEODORA STOIAN: „Cât am fost consilier al ministrului Justiției, am avut senzația că oamenii ăia nu ne voiau acolo. Erau directori puternici, care pur și simplu ziceau: «Eu nu fac așa ceva!». Și nu li se cerea să-și facă decât treaba. În ultimele luni, numai că nu ne scuipau în față”

5 COMENTARII

  1. Daca nu vor fura masiv, vom vedea cat valoreaza aceste „sondaje” si cat de jos au coborat casele de sondaje, cat de mult s-a latit minciuna in Romania.
    Da tare ma tem ca la numarare va fi minciuna fundamentala.

  2. Trucaje bolșevice 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.