Revoluția copiilor în Pajura: sigiliile anti-Clotilde ale ANPC/PSD au fost rupte, pista de pumptruck a fost deblocată!

2
790
Benzile care "sigilau" pista au fost rupte de tinerii revoltați

Abuzurile primitive ale guvernării PSD-PNL s-au manifestat din nou în Capitală, mai precis în Sectorul 1, dar abuzatorii au primit o lecție umilitoare! Ei au fost puși la punct de tineri care, în majoritatea lor, nici nu au drept de vot, pentru că n-au împlinit 18 ani.

A fost o mică revoluție în cartierul Pajura din Sectorul 1. Totul a pornit de la o pistă de pumptrack, inaugurată în acest weekend. Copiii au prins drag imediat de această găselniță a primăriței Clotilde Armand. Au venit cu mic, cu mare, să alerge pe pistele ciudate, cu „relief accidentat”, care generează adrenalină la nivel ridicat.

Mai întâi, definiția: pumptrack se referă la piste modulare cu suprafețe speciale, forme și curbe antrenante, care pot fi folosite de biciclete, trotinete, scutere, skateboarduri, longboarduri, inclusiv role. Așadar, multă lume interesată, mai ales printre tineri.

Toate bune și frumoase… dar numai cât a ținut weeknd-ul! Luni dimineață, a venit ANPC-ul – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – și a închis pista. ANP e condus de o clică de PSD-iști.

Primărița Clotilde Armand a explicat pe Facebook: Au văzut marele succes pe care l-a avut în rândul copiilor și al pasionaților de sport și au intrat în panică. Așa că, în această dimineață, au trimis sinecuriștii plantați de PSD în fruntea ANPC să închidă fără nicio explicație pista de pumptrack. Au încercuit tot parcul cu bandă de interzicerea a accesului”.

Au sigilat pista! Măcar o săptămână, să treacă alegerile.

Dar marea surpriză a venit de acolo de unde PSD-iștii nu se așteptau: de la tinerii din cartier! O mică revoluție împotriva unor capete pătrate care nu pot gândi altfel decât în registru electoral.

Clotlde Armand: „Astăzi s-a întâmplat ceva extraordinar. În semn de protest față de această măsură ilegală a Guvernului Ciolacu, zeci de adolescenți au rupt această bandă și continuă, în acest moment, să se dea pe pista de pumptrack cu skateboard-uri, BMX-uri și role”.

Episodul a fost comentat acid și de un alt fruntaș USR, fostul ministru Cristian Ghinea.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/pfbid02gneanx5zsYZC1txV2F3hBLo3tbZXs2JdhYmwBTC3r6dDJKAEgzcgKgiuDUwgQGYJl

 

Clotilde Armand: „Acest sabotaj a început încă de sâmbătă, la sesizarea unui consilier local PSD”

„Un alt exemplu care o să vă facă o imagine mult mai clară despre cât de mic e Marcel Ciolacu. Acțiunile guvernării împotriva primarilor USR au atins noi culmi ale abuzurilor. De această dată au pus ochii pe singura pistă profesionistă de pumptrack din sudul României, inaugurată în acest weekend, în cartierul Pajura. Au văzut marele succes pe care l-a avut în rândul copiilor și al pasionaților de sport și au intrat în panică. Așa că, în această dimineață, au trimis sinecuriștii plantați de PSD în fruntea ANPC să închidă fără nicio explicație pista de pumptrack. Au încercuit tot parcul cu bandă de interzicerea a accesului.

Însă astăzi s-a întâmplat ceva extraordinar în cartierul Pajura. În semn de protest față de această măsură ilegală a Guvernului Marcel Ciolacu, zeci de adolescenți au rupt această bandă și continuă, în acest moment, să se dea pe pista de pumptrack cu skateboard-uri, BMX-uri și role.

Acest sabotaj a început încă de sâmbătă, când la sesizarea unui consilier local PSD, au încercat să închidă cele două bazine semi-olimpice de la Școala Gimnazială nr. 178 (Strada Dridu nr. 2) și de la Școala Gimnazială «Sfântul Nicolae» (Strada Lainici nr. 4-8). Am avut controale repetate, de la Poliția Națională, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și de la Direcția de Sănătate Publică. Suntem cu toate actele în regulă, nu au reușit să facă nimic.

P. S. Marcele! Nu mai merge. Râd copiii de tine. Când te fugăresc cei mici înseamnă că deja ai pierdut tot. Bravo, oameni buni! Nu-i lăsați să vă mai fure viitorul.”

Cristian Ghinea: „PNLSD trebuie să demonstreze că USR e câh, iar sclavii din instituții se execută”

„Ciu-Cio, ia de aici!

Clotilde Armand a făcut un loc de joacă din ăla pentru adolescenți cu scheme, se numește cumva pe englezește, dar am uitat cum, dar știți genul de bicle fistichii și trotinete de scheme. Azi, ANPC a venit să-l închidă. Pentru că PNLSD trebuie să demonstreze că USR e câh, iar sclavii din instituții se execută. Dar tinerii au venit să se joace, arătând cuplului Nicu & Marcel, Ciu-Cio, un binemeritat deget.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PORTRET DE CANDIDAT

ALLEN COLIBAN, Primăria Brașov: „Mi-am făcut temele la lumânare, am făcut baie în oala de sarmale”

STELIAN ION, Primăria Constanța: “Pentru mine, declicul s-a produs în 2014, când interesele găștii PSD-iste au ajuns și în cartierul copilăriei mele. Voiau să ridice un bloc de 6 etaje pe spațiul verde. Mi-am jurat că voi face tot ce pot pentru a-i împiedica”

* LUCIAN STANCIU-VIZITEU, Primăria Bacău: „În clasa a X-a am luat locul 3 la Olimpiada națională de Informatică. Am fost admis la Universitatea Drexler, din SUA, dar n-am avut bani. Așa că am făcut Politehnica din București, apoi masteratul și doctoratul în Franța, șef de promoție la Statistică și al doilea la Finanțe”

CRISTINA PRUNĂ, europarlamentare: „Până la 4 ani am crescut la țară, în Bărăgan, într-un spirit foarte liber. Acum susțin cu fermitate politici liberale”

* CORINA ATANASIU, europarlamentare: „În anii ’90 am făcut voluntariat la Salvați Copiii. Lucram cu copiii străzii, prindeam pedofili cu Europolul”

RADU MIHAIU, Primăria Sectorului 2: „N-aveam niciun gând să intru în politică. Spuneam: «Am o meserie, o fac bine, crește afacerea!». Ce m-a determinat să mă răzgândesc a fost incendiul de la Colectiv. Mi-am zis: «Copiii mei trebuie să trăiască într-o țară în care nu se întâmplă așa ceva!»”

MIHAELA ȘTEFAN, Primăria Sectorului 6: „M-am angajat în anul 2 de facultate, prima dată la Unirea, într-un magazin de haine. N-aveam cum să nu muncesc. N-aveam cum! Eu nu le-am cerut bani niciodată părinților mei”

* ADRIANA CRISTIAN, europarlamentare: „Sunt o visătoare harnică. Aș vrea să las asta în urma mea: unii politicieni arată și așa, ca mine. Adică au terminat multă școală, vorbesc bine, au interese corecte, nu s-au îmbogățit din politică. Nu suntem toți la fel, cum vor cei vechi să se creadă”

VLAD BOTOȘ, europarlamentare: „Mi s-a propus să rămân în China. N-am vrut. Ieșisem seara cu colegi inclusiv chinezi. Când deschideam subiecte politice, chinezii nu acceptau să discute nimic. Atunci mi-am dat seama că n-aș putea niciodată trăi într-un regim care să filtreze ideile”

TEODORA STOIAN: „Cât am fost consilier al ministrului Justiției, am avut senzația că oamenii ăia nu ne voiau acolo. Erau directori puternici, care pur și simplu ziceau: «Eu nu fac așa ceva!». Și nu li se cerea să-și facă decât treaba. În ultimele luni, numai că nu ne scuipau în față”

2 COMENTARII

  1. le-au strigat lozinca din 10 August? Se poate tovarasi, se poate?
    Personal am incredere in votul milionului de tineri ce vor vota pentru prima data!
    Tineri, la vot priviti spre viitor, nu spre Duminica Orbului!
    Afara cu puturosii, hotii, prostii si curvele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.