miercuri, mai 22, 2024
AcasăNewsSă râdem de escrocul caraghios! Cumpănașu: "Președintele României va fi dat de...

Să râdem de escrocul caraghios! Cumpănașu: „Președintele României va fi dat de spartanii-cumpănași”

-

Candidatul-impostor Alexandru Cumpănașu e optimist: în 2024 va fi marele favorit la alegerile prezidențiale, pentru că atunci Klaus Iohannis nu va putea candida pentru al treilea mandat, iar ceilalți candidați de acum vor fi prea bătrâni!

Într-o transmisie live pe Facebook duminică seara, după închiderea urnelor, Cumpănașu a spus multe alte gogomănii. El i-a denumit pe adepții săi „cumpănași”, „spartani”, „spartani-cumpănași”. Este vorba despre cei 141.316 de români care l-au votat (1,53%).

Escrocul Cumpănașu, cel care în ultimii ani a sifonat milioane de euro din banii unor ministere prin complicitate unor demnitari PSD, spune că de data asta a luat țeapă: a cheltuit 300.000 de euro și n-a reușit să ajungă la cei aproape 10 milioane de euro decontați de stat (condiția era să obțină 3% la vot).

- Advertisement -

Cumpănașu mai spune că a primit vreo 15.000 de euro din donații.

El minte că și-a pus familia „într-o mare dificultate” financiară, deși în anii trecuți a agonisit ca hârciogul, din combinații murdare, demne de o atenție sporită a DNA. Numai anul trecut, soții Cumpănașu au încasat petse 370.000 de euro, aproape exclusiv de la stat.

În plus, soții Cumpănașu au 7 case, toate în București, toate valoroase, unele luate de la stat (de exemplu, de la RAAPS), majoritatea închiriate pe banii mulți.

- Advertisement -

VIDEO: Monologul penibil al lui Cumpănașu

Aberațiile lui Cumpănașu

„Am în spatele meu sute de mii de voturi, de cumpănași, de spartani”

Cred că suntem foarte, foarte puternici acum. Noi suntem oamenii care vom da tonul în viitor.

Spartanii mei, cumpănașii mei vor fi cei care vor hotărî soarta viitorului președinte. Să nu uitați lucrul acesta!

Dacă va fi un trend ca și până acum, președintele va fi dat de către 100.000 de oameni sau sub 1%. Practic, în această țară, alegerile s-au câștigat cu o diferență de sub un procent, cu anumite excepții. Așa că vom conta destul de mult în ecuație, dacă vrem să contăm în turul 2.

Ca pondere și forță, nu uitați că turul 2 în mâna noastră! Președintele țării va fi decis de către cumpănași și va fi decis de către spartani… spartanii-cumpănași.

Am în spatele meu sute de mii de voturi, sute de mii de cumpănași, de spartani.

Suntem cu siguranță câștigători. Vom da tonul în turul 2.

Noi am ieșit învingători din această bătălie, pentru că eu am fost candidatul dvs., n-am fost candidatul unui partid.

Ne vom organiza într-o structură civică, pentru început; poate vom face și un partid.

Amenință partidele cu „o structură civică” de masă

Dacă vom avea zeci de mii, dacă nu chiar sute de mii de membri într-un timp scurt, în această structură civică, eu cred că toate structurile politice vor tremura în fața acestei structuri civice.

Eu cred că o structură civică în care se înscriu zeci de mii de români va arăta tuturor șefilor de partide, celor care sunt acum în zona politică, că nu pot să facă ceva în România fără noi.

Dacă vreau să fiu cu adevărat influent, am nevoie de mulți oameni în spatele meu.

E supărat pe cei care nu l-au votat, deși i-au dat like pe Facebook

Nu pot să înțeleg cum românii din Italia au votat anumiți candidați, de ce pe locul 1 este cineva… și cel de pe locul 2 – este chiar năucitor. Oamenii ăștia sunt în vrie, ei nu mai înțeleg despre ce este vorba.

Nu știu de ce au fost atât de puțini care au înțeles că trebuie să și meargă să voteze, nu doar să se uite la noi, nu doar să ne aprecieze, nu doar să ne laude.

Am trecut prin toate chinurile iadului, nu pot să vă descriu ce aînsemnat campania asta pentru mine.

Face socoteli pentru 2024, când ceilalți vor fi „expirați”!

Degeaba veniți cu niște oameni… cu unul ca Iohannis. OK, dacă va câștiga, va avea încă un mandat. Bun, dar după aceea va trebui să se retragă.

Vorbim despre o clasă politică… Diaconu va face 80 de ani, deci nu văd ce sens mai are să discutăm despre ce va face el peste 5 ani.

Sunt foarte mulți oameni care se uită și văd în noi, în cumpănași, în spartanii-cumpănași… văd o forță. Văd o forță și văd speranța pentru România.

„Am cheltuit 300.000 de euro, banii mei. Am primit vreo 15.000”

Nu am intrat în bătălia acesta cu niște bani puși deoparte, am cheltuit banii mei, sunt 300.000 de euro, am investit 300.000 de euro în campania aceasta – în broșuri, în deplasări, în investigații…

Mi-am pus practic la bătaie… mi-am cheltuit toate economiile familiei și tot ceea ce putem să avem… nu este niciun fel de problemă și nici nu… n-are nicio importanță, nu e o chestiune de victimizare…

Eu cred că am făcut un lucru bun pentru mine, pentru poporul român și pentru familia mea. Am avut un crez.

Nu am primit un leu decât de la dvs., ce ați trimis, acele… o parte dintre dvs… cei care ați trimis acele contribuții… mă rog, fiecare cât a putut, 50-100 de euro, s-au strâns undeva în jur de 15.000 de euro în total.

Despre „oligofreni” și familia pusă „într-o mare dificultate”

Am investit cât am putut eu din banii proprii într-un crez, nu pentru un profit. Pentru toți oligofrenii – nu, că eu n-o să mai am de-acum încolo probleme de a folosi niciun fel de jignire la adresa celor care stăzi consider eu că trebuie să fie jigniți -, Autoritatea Electorală Permanentă nu-ți dă bani de la ea, îți rambursează niște cheltuieli pe care le faci tu. Niciun lider politic nu primește nimic, nu a cheltuit nimic. Eu, unul, mi-am cheltuit banii mei, pe care i-am pierdut pentru o cauză.

E adevărat că mi-am pus familia într-o mare dificultate, pentru că nu ne-a ajutat nimeni. Au fost oameni care au făcut mai rău decât bine, care chipurile ne erau prieteni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Acum…, că se termină și (CU) alegerile asteaaa…, Cumpănașu-MOACĂ-de-ȘOBOLAN-FIERT-în-ULEI-de-FRÂNĂ POATE, ÎN-SFÂRȘIIIIIT, să înceapă să facă NAVETA ÎNTREEE… BALAMUC (!) și BULĂU (!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  2. Măi frați români, speram că am scăpat de secătura asta deraiată, dar jigodia își continuă smuceala ! Stârpitura este mai periculoasă ca picătura chinezească ! M U I E !!! 👹

  3. Madama cumpanasu s-a pus la adapost de vreo condamnare pt ca o sa toarne un exemplar de cumpanas -bebel. Dar ce o sa faca viteazul cumpanas la vremea dubei? Un fular ca bombonel, o costa rica, un azil politic prin serbia?! Cum o sa fenteze cumpanasul vacanta la parnaie?! Si pentru momente vesele, domnule Cartianu, postati clipul lui cumpanasu cand se afla in masina si anunta gasirea luizei. Nefericitul cumpanas vrea sa tina secret unde a fost gasita luiza dar in cateva secunde ii da drumul la gura, pronunta italia, si se mira ca narodul ca a spus numele tarii. Insa nu stim cat de dobitoc poate fi acest cumpanas pt ca in cazul in care chiar era luiza gasita nu trebuia sa anunte public pana ce fata nu era in custodia autoritatilor italiene. Cumpansu poate e dobitoc si nu realizeaza ca nu trebuia sa anunte public gasirea luizei pana ce nu era recuperata din locul periculos in care se presupune ca ar exista. Ca s-a dovedit ca nu era luiza si cumpanasu a incercat sa castige voturi ca dovada a implicarii sale de succes in gasirea fetei si asta trebuie anchetat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -