Escrocul Cumpănașu a ratat cele 10 milioane de euro! Nu i-au folosit nici „găsirea Luizei”, nici decolteul nevestei, nici mitraliera de la TVR

6
5754

Alegătorii români n-au căzut în plasa impostorului Alexandru Cumpănașu. Acesta nu și-a atins obiectivul de a obține 3% din voturi, pentru a obține de la stat aproape 10 milioane de euro (deconturi de campanie).

După centralizarea a peste 85% din voturile exprimate pe teritoriul României, Cumpănașu este creditat cu 1,4%, mai puțin de jumătate din scorul care i-ar fi permis decontarea cheltuielilor de campanie. Facturile erau pregătite, dar n-a fost să fie!

Exit poll-urile îl dădeau pe Cumpănașu cu 1,2%.

Cumpănașii la micul lor videochat

Pentru banii de la stat, care l-ar fi îmbogățit mai mult chiar decât au făcut-o contractele oneroase cu diverse ministere în ultimii ani, Cumpănașu a făcut mizerii peste mizerii în campania electorală.

  • Și-a lansat candidatura bazându-se pe popularitatea pe care i-a adus înrudirea (îndepărtată) cu Alexandru Măceșanu (15 ani), adolescenta răpită, violată, ucisă și arsă de monstrul din Caracal, Gheorghe dincă (66 de ani).
  • A folosit în mod cinic tragedia Alexandrei în campania electorală.
  • Și-a pus pe tarabă nevasta guvernamentală (a treia din palmares), cu decolteu și cu TBC cu tot, în speranța că astfel va obține voturi.
  • A simulat un preinfarct în direct, la RTV.
  • S-a lăudat cu copilul nenăscut.
  • În live-urile sale pe Facebook, a vorbit ca boschetarul și a înjurat ca boschetarul.
  • S-a prezentat la o dezbatere electorală de la TVR cu un pistol-mitralieră (varianta light, cu bile), încercând să pozeze în „Rambo”, mare luptător cu clanurile interlope.
  • Cu două zile înainte de alegeri, a livrat un fake news mizerabil: cică ar fi găsit-o el în Italia pe Luiza Melencu (18 ani), cealaltă fată răpită de Gheorghe Dincă. Minciuna a fost demontată imediat, arătând ticăloșia candidatului la prezidențiale.
Momentul „infarctului”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Las’ ca pun mana pe acei bani (MUUUULTI si NEMERITAAATI !) alte JIGODII: Diaconu siii… BĂSESCU (prin PAPAGALUL-BUFON de Paleologu, care… A BAGAT-O PE DANCILA in turul-doi !), daaaaaaaa ?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here