Acasă Main Firea strigă, mincinos, că Iohannis are cască în ureche, în timp ce...

Firea strigă, mincinos, că Iohannis are cască în ureche, în timp ce Dăncilă se folosește la greu de ea

Gabriela Firea a răspândit un “fake-news” marca PSD, anunțând că Iohannis are o cască în ureche în timpul conferinței de presă.

Printr-o postare pe Facebook, Gabriela Firea face ceva de neimaginat pentru un om responsabil, lansează o minciună.

Jurnalistul Sebastian Zachmann de la cotidianul “Adevărul” l-a întrebat direct pe Iohannis în timpul conferinței de presă dacă are o cască în ureche. Deja, Firea făcuse postarea pe Facebook.

Dar ce să vezi, Viorica Dăncilă, în a sa conferință ad-hoc, o replică la cea realizată de Iohannis, fotografiată de aproape “pare” a avea cu adevărat ceva în ureche.

Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat și sigur pe el, ci și foarte spontan!

O dovedește cu prisosință casca din ureche folosită la conferința de presă! Doamne, așa ceva!!?? Ghinion!!!”, a scris Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Dar surpriză, Viorica Dăncilă, la conferința în care a citit de pe foi, iar în sală nu existau microfoane pentru jurnaliști, astfel că întrebările lor nu s-au auzit pe posturile TV, chiar avea ceva în ureche.

Gabriela Firea recidivează după distribuirea postării în care construcția spitalului pentru copiii bolnavi de cancer a fost batjocorit de stilista Dana Budeanu.

Minciuna pare a fi arma cu care PSD și-a propus să câștige alegerile prezidențiale.

La fake-news-ul creat de PSD se vede premeditarea. A fost creat și distribuit pe rețelele sociale în timp ce președintele în exercițiu era în conferință.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

loading...

7 COMENTARII

  1. Cat de batut in cap esti sa lansezi o asemenea minciuna,in timpul conferintei de presa ? Nu s-a gandit ca ar putea fi un ziarist curajos care sa-l intrebe pe presedinte ? Vai de capul lor !!!!!!

    • Noi, în locul lui Iohannis (NU… s-a gandit la asta, pe moment !) chiar… chemam ziaristul respectiv, sa seee… APROPIE, ca SA DEPUNA MARTURIE ca NU-i asa !

      Dar…, oricum, dupa sesiunea-de-intrebari s-a apropiat de ziaristi si au… vorbit-in-cerc (!): NU avea cand sa-si scoata vreo eventuala casca, i-au fost transmise/filmate TOATE (!!!) miscarile !!!

      În schimb, Dăncilăăă… NU A ȘTIUT CUM S-OOO… TULEASCĂ MAI REPEDE (!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!

  2. PSD este un experiment menit sa DEMONSTREZE ce prostanac e acest popor….ne tine cu minciuni pana la imbecilizare si culmea e ca merg !!! O meritam pe Viorica Vasilica la presedintie. La fel cum l-am meritat pe Ceausescu !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările