Firea strigă, mincinos, că Iohannis are cască în ureche, în timp ce Dăncilă se folosește la greu de ea

7
4754
Klaus Iohannis, Viorica Dancila, alegeri prezidentiale 2019
Din imagini, mai degrabă se vede casca Vioricăi Dăncilă decât cea despre care Firea zice că o avea Iohannis

Gabriela Firea a răspândit un “fake-news” marca PSD, anunțând că Iohannis are o cască în ureche în timpul conferinței de presă.

Printr-o postare pe Facebook, Gabriela Firea face ceva de neimaginat pentru un om responsabil, lansează o minciună.

Jurnalistul Sebastian Zachmann de la cotidianul “Adevărul” l-a întrebat direct pe Iohannis în timpul conferinței de presă dacă are o cască în ureche. Deja, Firea făcuse postarea pe Facebook.

Dar ce să vezi, Viorica Dăncilă, în a sa conferință ad-hoc, o replică la cea realizată de Iohannis, fotografiată de aproape “pare” a avea cu adevărat ceva în ureche.

Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat și sigur pe el, ci și foarte spontan!

O dovedește cu prisosință casca din ureche folosită la conferința de presă! Doamne, așa ceva!!?? Ghinion!!!”, a scris Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Dar surpriză, Viorica Dăncilă, la conferința în care a citit de pe foi, iar în sală nu existau microfoane pentru jurnaliști, astfel că întrebările lor nu s-au auzit pe posturile TV, chiar avea ceva în ureche.

Gabriela Firea recidivează după distribuirea postării în care construcția spitalului pentru copiii bolnavi de cancer a fost batjocorit de stilista Dana Budeanu.

Minciuna pare a fi arma cu care PSD și-a propus să câștige alegerile prezidențiale.

La fake-news-ul creat de PSD se vede premeditarea. A fost creat și distribuit pe rețelele sociale în timp ce președintele în exercițiu era în conferință.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

7 COMENTARII

  1. PSD este un experiment menit sa DEMONSTREZE ce prostanac e acest popor….ne tine cu minciuni pana la imbecilizare si culmea e ca merg !!! O meritam pe Viorica Vasilica la presedintie. La fel cum l-am meritat pe Ceausescu !!!

  2. Cat de batut in cap esti sa lansezi o asemenea minciuna,in timpul conferintei de presa ? Nu s-a gandit ca ar putea fi un ziarist curajos care sa-l intrebe pe presedinte ? Vai de capul lor !!!!!!

    • Noi, în locul lui Iohannis (NU… s-a gandit la asta, pe moment !) chiar… chemam ziaristul respectiv, sa seee… APROPIE, ca SA DEPUNA MARTURIE ca NU-i asa !

      Dar…, oricum, dupa sesiunea-de-intrebari s-a apropiat de ziaristi si au… vorbit-in-cerc (!): NU avea cand sa-si scoata vreo eventuala casca, i-au fost transmise/filmate TOATE (!!!) miscarile !!!

      În schimb, Dăncilăăă… NU A ȘTIUT CUM S-OOO… TULEASCĂ MAI REPEDE (!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.