Ce ridicol! D. C. Popescu, candidatul PSD la Sectorul 2, se laudă că datorită lui a redeschis Guvernul restaurantele

1
1302

În lipsa unor realizări personale concrete, candidații la alegerile locale nu știu ce să mai inventeze pentru a se lăuda în fața alegătorilor. Dan Cristian Popescu, traseistul propulsat de PSD spre Primăria Sectorului 2, sponsorizează pe Facebook o reclamă în care susține, nici mai mult, nici mai puțin, că datorită lui a redeschis Guvernul restaurantele!

Dan Cristian Popescu, viceprimar la Sectorul 2, a fost până acum câteva zile membru PNL. Supărat că n-a fost nominalizat candidat la primărie din partea alianței PNL – USR-PLUS, a plecat din partid și s-a mutat la PSD, care-l va susține în campania electorală. D. C. Popescu și-a început în forță campania, zilele trecute plimbându-se prin Sector alături de Ecaterina Andronescu.

Dan Cristian Popescu a descoperit, la doar câteva zile după ce a fugit de la PNL la PSD, că Guvernul e incompetent. La fel procedase și în 2012

În lipsa unor rezultate concrete în ultimii 4 ani – când a condus de facto primăria –, D.C. Popescu a început să se laude cu măsurile altora. Într-o postare de sâmbătă, intitulată “Logica a învins frica!”, proaspătul PSD-ist susține, nici mai mult, nici mai puțin, că “propunerea mea de redeschidere a restaurantelor a fost preluată de Guvern”.

D. C. Popescu, care până acum o săptămână a făcut parte din PNL, partid pe care-l lăuda și susținea public, a avut o revelație după ce s-a băgat sub fustele PSD: “(…) suntem urmăriți, verificați și amendați pentru că suntem conduși de un guvern incompetent și care nu vrea să își asume niciun fel de decizie“.

Nu e nicio noutate. Popescu a mai plecat o dată cu scandal de la PNL, în 2012, și atunci tot pentru că partidul nu l-a nominalizat candidat la Primăria Sectorului 2. Situațiile sunt aproape similare. Și atunci DC Popescu era președintele filialei PNL Sectorul 2 și a acreditat ideea că va fi susținut de USL (alianța PNL-PSD) la alegerile locale. Când acest lucru nu s-a petrecut, a demisionat, descoperindu-și principiile în momentul plecării: PNL a incetat sa mai fie un partid de centru-dreapta, transformandu-se pe zi ce trece intr-o grupare populista si demagogica, dispusa la orice compromis pentru ca un om sa-si vada satisfacuta obsesia. in plus, prin retorica antiamericana si antieuropeana din ultima perioada, Crin Antonescu si grupul care a acaparat PNL arunca partidul in afara lumii politice civilizate“.

PNL l-a reprimit ulterior, l-a repus în fruntea filialei din Sectorul 2, iar acum, în 2020, povestea s-a repetat.

Contracandidații acuză că sunt hărțuiți de galeria dinamovistă fidelă lui Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu este, prin fratele său, Mișu Pricopsitu’, alias Lulu Balulu, strâns conectat la “grupul de la Miami”. Firme înființate de Mișu Pricopsitu’, trecute între timp de numele altor acționari, sunt abonate la contracte uriașe cu Primăria Sectorului 2. Ultimele trei contracte cadru, semnate în aprilie acest an, se ridică la valoarea de 94 de milioane de euro.

Candidatul PSD și-a fidelizat liderii galeriei dinamoviste, pe care i-a preluat de la precedentul primar, Neculai Onțanu. În urmă cu câteva săptămâni, candidatul alianței PNL – USR-PLUS, Radu Mihaiu, a relatat cum ultrași dinamoviști l-au urmărit și hărțuit când a încercat să discute cu locuitorii din zona Obor.

Aceasta nu este o noutate. Și în trecut voluntarii USR-PLUS care strângeau semnături pentru inițiativa “Fără penali în funcții publice”, de modificare a Constituției, s-au confruntat chiar cu violențe în zona Obor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here