Un doctor timișorean de 44 de ani a decedat din cauza Covid-19. “E un eveniment oribil. A fost un medic foarte bun, puternic, sănătos. Se infectase acum 3 săptămâni”

0
1711

Caz traumatizant petrecut, în ultimele 24 de ore, la Timișoara: medicul Cristian Milicin, asistent universitar în vârstă de numai 44 de ani, a decedat din cauza Covid-19, după ce se infectase acum 3 săptămâni. De joi până vineri, în România s-au înregistrat 1.365 de noi îmbolnăviri și 32 de decese, inclusiv cel al doctorului Cristian Milicin.

Cazul acestuia a fost prezentat de Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara. Vădit marcat, Pătrașcu a scris pe Facebook: „Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu «cred» în acest virus nemernic”.

Sâmbătă sunt internate 490 de persoane la terapie intensivă, în stare gravă din cauza noului virus.

În ultimele 24 de ore au murit de Covid 2 oameni cu vârste între 40-49 de ani, 5 cu vârste 50-59, 4 cu vârste 60-69, 9 cu vârste 70-79 și 12 de peste 80 de ani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.