(P) Ecologiștii din Tulcea promit să facă din Dobrogea de Nord cea mai prosperă zonă a țării, printr-un management modern și dinamic

0
606

(Promovare electorală)

Dinamica organizație Tulcea a Partidului Ecologist Român (PER) își prezintă câteva dintre viziunile și proiectele pentru devoltarea municipiului capitală de județ (candidat la Primăria Tulcea: Dragoș Simion) și a întregului județ (candidat la președinția Consiliului Județean Tulcea: Ionel Stan).

“Echipa Partidului Ecologist Român Tulcea este între oameni și pentru oameni!

Suntem o echipă profesionistă, determinată și muncitoare!

Suntem hotărâți și determinați să readucem Tulcea la adevărata ei valoare! Și cu siguranță, împreună cu dumneavoastră, cetățenii acestui minunat oraș, o vom face!

Ne dorim o viață decentă, sigură și frumoasă, aici, acasă ! Ne dorim un viitor demn și sigur pentru copiii și părinții noștri!

Veniți alături de noi și împreună vom reuși ceea ce acum poate părea doar un vis!
Tulcea renaște prin noi!

Mulțumim tuturor cetățenilor cu care ne-am întâlnit azi pentru încurajări și susținere!

Proiectele noastre pot fi vizualizate accesând pagina: http://www.simiondragos.oficial.ro

Infrastructura rutieră şi pietonală din Tulcea trebuie refăcută și modernizată complet!

“Infrastructura rutieră şi pietonală din Tulcea lasă de dorit! Toate străzile, inclusiv cele principale, sunt aproape impracticabile, iar până acum autorităţile locale nu au făcut mare lucru în acest sens, deşi numărul autovehiculelor din Tulcea a crescut destul de mult, de la an la an!

Reabilitarea infrastructurii rutiere şi pietonale din oraşul nostru este prima prioritate a noastră, fiind de neacceptat ca tulcenii, dar şi turiştii care ne vizitează oraşul, să nu beneficieze de condiţii normale şi civilizate de trafic!

În acest sens, vom proceda urgent la:

– Reabilitarea şi modernizarea principalelor artere din municipiul Tulcea (str. Isaccei, str. Babadag, str. Gavrilov Corneliu, prin refacerea structurii de bază precum şi turnarea de covoare asfaltice complete, în paralel cu refacerea infrastructurii pietonale (reamenajarea trotuarelor) la standarde europene;

– Eliminarea pietrei cubice din oraș, efectuându-se în acelaşi timp lucrări de refacere a infrastructurii pietonale la standarde europene.

– Proiectul privind reabilitarea condiţiilor de trafic rutier şi pietonal va cuprinde, pe lângă lucrările propriu-zise, şi montarea de camere de supraveghere video şi montarea de semafoare inteligente acolo unde sunt necesare, pentru creşterea siguranţei pietonilor, dar şi monitorizarea traficului rutier!

– Demararea lucrărilor de reabilitarea şi modernizarea străzilor, a aleilor şi trotuarelor din întregul oraş, la standarde europene, proiect ce se va derula etapizat.

– Îmbunătăţirea condiţiilor de trafic presupune şi reorganizarea traficului rutier pe sens unic (acolo unde se impune), ceea ce va conduce la fluidizarea traficului şi reducerea timpilor de aşteptare în trafic.

Tulcea este prioritatea noastră! Tulcea renaște prin noi!”

Reorganizarea și modernizarea transportului public local este o prioritate!

“Este una dintre necesităţile de bază ale municipiului Tulcea, urmare a evenimentului nefericit din anul 2018, când municipalitatea a rămas fără o mare parte a flotei de autobuze şi fără atelierul mecanic al societăţii de transport public.

Este un proiect ambiţios, care presupune achiziţia de autobuze electrice prin proiect cu finanţare europeană, dar şi reconstruirea bazei logistice a societăţii de transport public.

Pe lângă baza logistică, societatea va fi reorganizată pe principiul performanţei şi diversificării domeniului de activitate. Aceasta urmează să aibă un service auto pentru camioane, autobuze şi utilaje grele, o nouă staţie de inspecţie tehnică periodică, staţie pentru verificare şi montare tahografe, dar şi Divizie de Transport Turistic, care va asigura nevoile de transport atât ale agenţiilor de turism locale, dar şi ale tur-operatorilor şi operatorilor de incoming care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul municipiului şi judeţului Tulcea .

Această societate va deveni o societate performantă, profitabilă şi eficientă, asigurându-se servicii de transport de înaltă calitate şi profesionalism pentru cetăţenii municipiului Tulcea, acordându-se în acelaşi timp gratuitate elevilor care utilizează transportul în comun, dar şi persoanelor vârstnice. 

Doar un mediu de afaceri propice investițiilor va face din Tulcea un oraș prosper

“Mediul de afaceri este esențial pentru dezvoltarea oricărei comunităţi locale!

Vom institui un sistem de colaborare permanentă între autoritățile locale şi mediul de afaceri. Aceasta este esenţială pentru dezvoltarea armonioasă a economiei locale.

Vom susţine în mod permanent atât marii întreprinzători, cât şi întreprizătorii medii sau mici, cu toţii având importanţă majoră în economia locală.

Vom înfiinţa Centrul Municipal pentru Fonduri Europene, care va ajuta antreprenorii locali la întocmirea documentației pentru societăți comerciale și va acorda consultanță gratuită pentru accesarea de fonduri europene sau de stat, ori pentru proiecte culturale, sportive sau ecologice.

În sprijinul economiei locale, se va infiinţa Agenția pentru Dezvoltare Locală Tulcea, sub coordonarea Consiliului Local Tulcea, care va identifica şi va atrage investitori în municipiul Tulcea, în scopul dezvoltării unor afaceri private care să genereze locuri de muncă, stabilitate şi prosperitate pentru cetăţenii oraşului nostru!

Agenția pentru Dezvoltare Locală Tulcea se va implica în mod direct şi în dezvoltarea turismului local, prin iniţierea şi dezvoltarea permanentă a relaţiilor de colaborare cu tur-operatorii români şi străini, cu companiile de incoming (în special cu cele care operează cu navele de croazieră fluviale), dar și cu operatorii și prestatorii de servicii turistice și conexe turismului din Tulcea, în vederea elaborării şi punerii în practică a programelor de turism la nivelul municipiului Tulcea, pentru dezvoltarea operatorilor locali.

Tulcea devine oraș turistic! Tulcea se dezvoltă prin noi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here