Revelație la PSD: Ciolacu a leșinat din cauza lui Iohannis! „Asta l-a afectat foarte mult pe Marcel. A fost extrem de supărat”

4
1752

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a găsit vinovatul pentru leșinul de duminică al lui Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis!

Paul Stănescu a explicat, la Antena 3, că președintele executiv al PSD a fost foarte afectat de acuzațiile președintelui Klaus Iohannis privind „o înțelegere cu Viktor Orban” pe tema autonomiei Ținutului Secuiesc.

„Asta l-a afectat foarte mult pe Marcel. A fost extrem de supărat”, a declarat Paul Stănescu la Antena 3, conform Aktual24.ro.

După ce i s-a făcut rău în conferința de presă, Marcel Ciolacu a ținut să dea asigurări că se simte bine. El a refuzat ambulanța și a plecat la spital cu propria mașină.

Imediat după ce a fost luat de la pupitru, Ciolacu și-a revenit. „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva”, le-a spus el PSD-iștilor din sediul partidului.

Președintele executiv al PSD a mai spus că nu crede că ar vea probleme cardiace, suspectând în schimb „o cădere de glicemie sau o cădere de calciu”.

Ciolacu le-a cerut PSD-iștilor să întoarcă ambulanța din drum.

„Domnul președinte PSD și-a revenit, a mers pe picioarele lui la mașina personală și va face un control medical”, a anunțat ulterior Biroul de presă al PSD.

VIDEO: Momentul căderii lui Ciolacu

https://www.facebook.com/digifmradio/videos/2845059882257509/

La Spitalul Militar i-a fost făcut testul Covid-19

Marcel Ciolacu s-a dus direct la Spitalul Militar din București, conducându-și singur mașina.

Așa cum se întâmplă cu orice pacient care ajunge pentru îngrijiri la Spitalul Militar, și lui Ciolacu i-a fost făcut testul pentru a afla dacă este infectat cu CovidD-19 sau nu.

Într-un astfel de caz, în care există o suspiciune de AVC, protocolul medical presupune mai multe tipuri de investigații. Demnitarul ar putea face computer tomograf cerebral, electrocardiogramă, analize de sânge și markeri cardiaci de accident coronarian.

În cadrul conferinței de presă de la sediul partidului pe care-l conduce, transmisă live pe Facebook, Marcel Ciolacu a prezentat un document propagandistic: „Programul PSD pentru repornirea economică a României”. După 11 minute de vorbe goale și atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis, Ciolacu a început să aibă dificultăți de vorbire și să tremure. Apoi și-a pierdut echilibrul și a căzut peste pupitrul din fața sa, fiind sprijinit prompt de un PSD-ist aflat în apropiere.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Uite ca si eu am sa lesin.
    Dupa programul de iesire din criza al psd maine era normal ca Soarele sa rasara de la West.
    Al dreaku iohannis si Soros iar au aranjat sa rasara Soarele de la Est.

  2. Lipsa vitaminelor , asta-i cauza…!!!.. urmează ponta, Tăriceanu, Kelemen,.. toți vor fi afectați de același sindrom…!!.. atenție ce beți și mâncați…și de unde !!!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.