Mândruță: „În 9 cazuri din 10, în școlile din România nu există săpun. Hârtie igienică? Nu îmi amintesc să fi văzut!”

3
4430

Lucian Mândruță atrage atenția asupra unei probleme extrem de grave care există în școlile din România: în 9 din 10 cazuri, acestea nu au săpun, iar hârtia igienică lipsește cu desăvârșire.

„De asta mă enervez când văd că primăriile cumpără concerte, ghirlande și toate rahaturile de impresionat electoratul lor de mitocani”, spune jurnalistul pe pagina sa de Facebook. El trimite acuzații grave la adresa celor care aruncă banii publici în jocuri de imagine, în loc să-i investească pentru sănătatea copiilor din România.

„Copiii noștri nu au lucruri elementare în școală, băi primarilor cu fitze în cap, băi miniștrilor cu tablete în loc de creier! Și voi cumpărați borduri, panselutze, delfinutzi de iarbă si brazi de 20 de metri înălțime, luminați cu laseru’ lu’ morții mă-sii!”, scrie jurnalistul.

Postarea lui Lucian Mândruță

„De ce mă enervez când văd pe ce cheltuie banii primăriile, de la București la Târgu Mureș și Iași și Constanța…

Pentru că am trei copii. Toți trei au fost – sau sunt – în școala de stat. Școala care aparține de primărie. La toți am fost la sedințele cu părinții. Și la toate sedințele cu părinții am fost să arunc o privire la toaletă.

În 9 cazuri din 10, NU EXISTĂ SĂPUN.

Da, în 20 de ani de vizite prin școlile României săpunul din toaletă a fost mai rar decât anii bisecți!

Hârtie igienică? Nu îmi aduc aminte să fi văzut.

Servețele de șters mâna? Unde ne trezim? Elveția?

De asta mă enervez când văd că primăriile cumpără concerte, ghirlande și toate rahaturile de impresionat electoratul lor de mitocani.

De asta mă enervez când văd de ce au parte cei care nu votează, copiii noștri: de mizeria despre care vorbesc cu superioritate primarii la televizor, ca și cum s-ar întampla doar în Teleormanul cu WC în curte.

Copiii noștri nu au lucruri elementare în școală, băi primarilor cu fitze în cap, băi miniștrilor cu tablete în loc de creier!

Și voi cumpărați borduri, panselutze, delfinutzi de iarbă și brazi de 20 de metri înălțime, luminați cu laseru’ lu’ morții mă-sii!

Da, vorbesc urât. Nu cred că înțelegeți altfel.

În școlile noastre nu e săpun!

Când ieși din școală, sunt milioane investite în aparențe.

Asta e capitala României.

Și totuși, paradoxul dracului, e mai mult jeg în capul celor care ar trebui să-l puna acolo decât pe mâinile copiilor!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Lasă Luciane, că școala în România va fi desființată definitiv…!!.. vorba mafiei.. Giovanni e morto!!..come e morto?..morto definitivo !!.. așa și cu instituția asta , un loc unde își etalează formele și țoalele cadrele didactice…de unse își iau vaucere, salarii banane,prime, cadouri… îi doare în cur de educație, vorba unuia din sistem… oricum tot cretini sunt copiii,fie că-i învățăm sau nu…uite ce panarame sunt în parlament, guvern. .crezi că mai contează școala??…te înșeli amarnic… școala a devenit cea mai famată instituție ,aici copiii învață să fumeze,aici învață să fure,aici incepe prostituția,aici învață că a muncii e o prostie,…. asta-i măi Luciane… realitatea crudă din Romania…

  2. Mândruță,revendici produsele respective de parcă ele existau până acum,dar o minte criminală le-a interzis în perioada de urgență ! „Doamna învățătoare,după pandemie mai suntem obligați să ne spălăm pe mâini ?”. Tu nici până acum nu ai înțeles glumița ! Toate școlile sunt super dotate material,profesori titulari pentru toate disciplinele,legislația în domeniu este la nivelul maxim,dar nu avem săpun !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here