Război în plin bulevard la Brăila între interlopi, cu pistoale, macete, bâte și pietre. Un om a fost împușcat în picior. Poliția a lipsit de la „petrecere”

1
2113
Două mașini au fost distruse și o a treia avariată în bătălia de pe Calea Galați, din Brăila. FOTO: obiectivbr.ro

Bătălie în plin bulevard la Brăila, în cartierul Brăilița, pe Calea Galați, unde două bande s-au luptat cu pistoale, macete, bâte și pietre, iar două mașini distruse au fost abandonate în mijlocul drumului, relatează Obiectivbr.ro. O persoană a fost împușcată în picior cu bile de cauciuc.

Locatarii din zona confruntării – o șosea cu două benzi pe sens – au sunat înspăimântați la 112, dar când a ajuns poliția, deja la fața locului nu mai era nimeni. Polițiștii au descoperit mașinile distruse și abandonate în drum, tecile unor macete, un toc de pistol, scânduri și bolovani.

Din relatările martorilor oculari și cercetările ulterioare, încăierarea pare să fi pornit de la un conflict mai vechi. Membrii unuia dintre clanuri erau suspectați că au spart geamurile de la casa unui rival. Așa că mai mulți tineri din tabăra atacată s-au urcat în două mașini și s-au dus la locuința celui bănuit.

Numai că, din curtea celui căutat, în stradă au ieșit rapid numeroase persoane care i-au atacat pe “oaspeți”. S-a încins o încăierare în plină stradă, mașinile au fost distruse, iar unul dintre cei veniți cu mașinile a fost împușcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc.

În urma anchetei, 3 dintre cei implicați în conflict au fost identificați și reținuți. S-au făcut niște plângeri și, pe baza lor, s-a deschis dosar penal.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. „PoLIȚIENII”/MiLIȚIȘTII” ăștia… de după 1990 (adică: „nici-cai-,-nici-măgari”, nici-MILIȚIENI-,-nici-POLIȚIȘTI!)… NU-SUNT-BUNI-DE-NIMIC (!!!), NU-i găsești prin preajmă atunci când ai nevoie de ei (ca să-și facă, naibiii…, DATORIA – !!! –, pentru care… sunt plătiți!), dar… ȘTIU să urle după salarii și sporuri mai mari!

    După „cazul-Caracal”… parcă mai lăsaseră un piculeț „ciocu’-(mai-)mic”, cu pretențiile lor NESIMȚITE, dar acu’, că le-a intrat și TUPEISTUL de Coarnă în Parlament – haiii, să trăiască P.S.D.ul! –, iar… „au-prins-glas” la mitinguri-revendicative, PUTORILE-și-PARAZIȚII din M.I.!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here