„PSD vrea să arunce țara în aer. Vrea morți, vrea un al doilea val, vrea haos. Teroriști”

3
5916
Andrei Caramitru

Antreprenorul Andrei Caramitru, fost membru USR, spune că PSD adoptă o tactică „teroristă” în problema pandemiei Covid-19.

Prin refuzul (anunțat) de a vota prelungirea stării de alertă, PSD arată că „vrea morți, vrea un al doilea val, vrea haos”, scrie Caramitru jr pe Facebook.

„PSD vrea să arunce țara în aer și refuză să se continue starea de alertă. Vă arăt mai jos situația, care este gravă în anumite județe – Brașov (suntem la vârf, la maxim), Iași (care crește și nu e sub control), București, Vrancea. Situația în anumite locații nu este DELOC sub control”, precizează Andrei Caramitru, fiul cel mare (din trei băieți) al actorului Ion Caramitru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei Caramitru avertizează: „Guvernul trebuie să poată gestiona situația. PSD aruncă totul în aer. Vrea morți, vrea un al doilea val, vrea haos. Teroriști”.

Tânărul antreprenor (44 de ani) spune că și președintele USR, Dan Barna, face „un joc periculos” amenințând că parlamentarii partidului său vor vota împotriva prelungirii stării de alertă. Până anul trecut, Caramitru jr a fost consilierul personal al lui Dan Barna.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Moștenirea Epocii Firea: „O bag în p…da mă-sii pe Ana Ciceală” și dulapul cărat în brațe de „operatul” Bădulescu

3 COMENTARII

  1. Are dreptate Andrei Caramitru, PSD depaseste orce limita. Nu numai in atitudinea iresponsabila privind pandemia, dar procedeaza la fel in toate problemele.
    Pentru ei, nu conteaza interesele tarii, vor sa-si distruga adversarul cu orice pret. Cu pretul impingerii tarii in dezastru.
    Nu stiu de ce, sunt atat de innebuniti dupa putere? Sunt uneltele unor dusmani ai tarii care ii santajeaza, fiindca au cu ce?

    • De barna nu pomenesti,aici nu are dreptate Andrei Caramitru?Gandeste si sta cot la cot cu ciolacu in parlament de la o vreme!Numai devreme de ieri a iesit la pupitru in parlament,ras si cu masca sub barbie,ca guvernul sa vina cu dovezi ca mai e nevoie de prelungire,ca are el date ca nu mai e necesar si ameninta ca parlamentarii lui nu vor vota prelungirea starii deurgenta!!!! ,la intalnirea de azi la cererea lui Arafat,era chiar langa ciolac!! Pana si fierea si alti pesdei erau mai departe ,pastrand pesemne distanta „sociala”😬😷😳🤔

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here