Prostanul credea că scapă, dar… A amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern, a fost găsit și băgat la beci!

2
5308

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunțat luni că a fost identificată și reținută persoana care i-a trimis amenințări cu moartea actriței Maia Morgenstern, pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc de Stat.

„În data de 27 martie, suspectul a trimis de pe adresa de e-mail un mesaj de amenințare cu caracter anstisemit, care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări la adresa persoanei vătămate și a angajaților Teatrului Evreiesc”, a transmis Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Este vorba despre un tânăr care a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de amenințare.

Parchetul mai precizează că acest dosar a fost declinat luni către Parchetul Judecătoriei Sectorului 3.

La identificarea agresorului a contribuit și Brigada Antiteroa SRI.

Actriţa Maia Morgenstern, directoarea Teatrului Evreiesc de Stat din București, a postat sâmbătă pe pagina sa de socializare o fotografie a unui mesaj cu ameninţări cu moartea, redactat în termeni antisemiţi, care a fost primit pe adresa de e-mail a instituției culturale pe care o conduce. Amenințările cu moartea îi vizau și pe colegii actori ai Maiei Morgenstern.

Mizerabilul mesaj era semnat: „Andrei Illarie – Din partea partidului AUR”.

Reprezentanţii partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) au transmis sâmbătă seara, pe pagina de Facebook a formațiunii, un comunicat în care arată că este vorba de „o înscenare” şi că ei sunt alături de Maia Morgenstern.

În schimb, jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, halucinant, că actrița ar trebui să fie „pedepsită”, pentru că „face diversiuni” în favoarea lui Klaus Iohannis.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

* Ion Cristoiu cere ca tot Maia Morgenstern să fie pedepsită, după ce a fost amenințată cu moartea! Cică „face diversiuni pentru Iohannis”!

VIDEO. Urlete și spume în Parlament. Deputat AUR: „Te bag în p… mă-tii! Du-te dracu’! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari! Marș, mă, de-aici! Boule! Măgarule! Papagalule!”

2 COMENTARII

  1. De-parcă nu ar fi evident (și, implicit,… NOTORIU!) că cea mai mare parte a membrilor și simpatizanților A.U.R. este alcătuită din… ȚIGNIȚI!!!!!!!!!!!!

  2. Mossad Chief Operations: pedeapsa pentru antisemitism e 10 ani pușcărie în Siberia sau 5 ani în construcții la Londra.

    General Mossad Simion Olivian Sarajevo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here