duminică, aprilie 14, 2024
AcasăNewsBrigada Antitero a SRI a depistat doi suspecți în cazul amenințării cu...

Brigada Antitero a SRI a depistat doi suspecți în cazul amenințării cu moartea la adresa actriței Maia Morgenstern: unul în Timiș, altul în București

-

Brigada Antiteroristă a SRI a colaborat cu Poliţia Română în ancheta referitoare la mesajele de ameninţare primite de directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, Maia Morgenstern. În urma cercetărilor au fost identificate două persoane, informează IGPR.

Comunicatul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) precizează: „În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind mesajele de amenințare adresate doamnei Maia Morgenstern și Teatrului Evreiesc, au fost efectuate investigații pentru identificarea persoanei care a trimis mesajul, în colaborare cu SRI – Brigada Antiteroristă, fiind stabilită posibila adresă electronică IP utilizată pentru transmiterea mesajelor”.

Poliţia a precizat că au fost identificate două persoane bănuite a se fi implicat în amenințările adresate Maiei Morgenstern: una pe raza județului Timiș, cealaltă pe raza municipiului București.

În prezent se fac verificări la domiciliile lor, pentru clarificarea situației de fapt.

- Advertisement -

„Situația în cauză este analizată și la nivelul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și DIICOT, în vederea stabilirii de elemente specifice unui act terorist, urmând a se dispune în consecință”, mai precizează IGPR.

Actrița Maia Morgenstern a depus o plângere la poliție, după ce a primit pe e-mail (pe toate adresele oficiale de ale Teatrului Evreiesc de Stat) un mesaj de amenințare cu moartea, pe care l-a făcut public pe contul său de Facebook. Mesajul era semnat: „Andrei Illarie – Din partea partidului AUR” .

„Iată ce primesc de sărbătoarea de Pesach (mare sărbătoare religioasă evreiască – n. red.). Cu ocazia Zilei Teatrului”, a scris Maia Morgenstern, alături de imaginile cu textul amenințărilor.

- Advertisement -

Copreședintele AUR, George Simion, a condamnat agresiunea verbală și a cerut să fie depistat și pedepsit autorul mesajului, care – spune el – în niciun caz nu e din AUR.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. ANTISEMITISMUL este „în-floare” nu-de-azi-,- de-ieri în România…, dar în ultimul an, de când ne-a lovit și pe noi pandemia Covid-19, iaaaar a luat forme și amplori PERICULOASE: Putin, prin AGENȚII săi din România (în frunte cu A.U.R. și Partidul Neamul-Românesc!) îi învață pe IMBECILOIZI că de vină pentru toată nenorocirea asta sunt… toooot evreii, bineînțeles în frunte cu George Soros șiii… Bill Gates (careee… , săracuuu’…, NICI NU-I EVREU – chiar… DELOOOOC!!!!! –, ci este de sămânță CELTICĂ/SCOȚIANO-IRLANDEZĂ, de-aia-s el și toată familia lui pistruiați, darrr… spune-le asta OAMENILOR-de-GROTĂ, că noi am încercat cu niște pensionari-din-parc, daaa’… NICI-O ȘANSĂ: „E j…n, dom’le, nu vezi ceee… pistruiat este?!?”)!

    • NIMIC-NOU-SUB-SOARE: încă din Evul-Mediu, (mai-)TOȚI… DESPOȚII au fost ANTISEMIȚI: Împărații-BIZANTINI, PAPII-autoritari, Regii, Craii/Împărații și Kaiser-ii EUROPEI-Centrale-și-Vestiice, Țarii Rusiei-Medievale, cei mai mulți dintre Domnitorii și Voievozii țărilor est-europene și balcanice, ca să nu mai vorbim despre Sultanii-OTOMANI și conducătorii-locali din Orientul-Apropiat-și-Mijlociu/Levant!!!

      Apoi…, în Epoca „Modernă” și în cea „Contemporană”, aceeași URĂ împotriva evreilor a fost cultivată de către TIRANI: Habsburgii, Țarii, Hitler, Stalin, acum… CRIMINALUL FASCISTO-BOLȘEVIC Vladimir PUTIN!
      (Între noi fie vorbaaa…, și în cadrul „național-comunismului” lui Ceaușescu ANTISEMITISMUL își avea locul său, NU chiar… marginal!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -