Fosta soție a lui Măgureanu-junior: „Sunt sfâșiată de durere”. Acum câțiva ani îl prezenta ca pe un membru al unui grup mafiot

6
17848
Foștii soți Alina și Marian Măgureanu

Moartea lui Marian Măgureanu (50 de ani) – fiul primului director post-comunist al Serviciului Român de Informații (SRI), Virgil Măgureanu (80 de ani) – a fost marcată printr-un mesaj pe Facebook și de fosta sa soție, Alina Petre. Aceasta are vorbe frumoase despre el, dar cu 5 ani în urmă îi făcea un portret devastator, de evazionist și mafiot.

Alina Petre în 2021: „Sunt sfâșiată de durere. A fost cel mai important bărbat din viața mea”

„Tatăl copilului meu a fost cel mai important bărbat din viața mea. Și asta pentru că nimeni nu este mai important decât copilul meu. Acum 2 ani ne-am cerut iertare unul altuia, cum am putut fiecare, chiar după decesul unui prieten foarte apropiat. Pentru mine, deși am avut multe războaie, rămâne cea mai frumoasă amintire din viața mea, omul care mi-a fost soț, iubit, prieten și care mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume, pe Maria. Nu există recunoștință mai mare față de el pentru acest lucru.

Sunt sfâșiată de durere pentru el, pentru familia lui, dar în primul rând pentru fetița mea. A plecat mult prea devreme și mult prea dureros pentru toți.

Mă rog la Bunul Dumnezeu să-i lumineze calea într-un loc mai bun și sunt sigură că va veghea asupra celor pe care i-a iubit.

Odihnească-se în pace!”

Alina Petre în 2016: „Soțul meu mi-a spus că Dobrescu și Schwartzenberg l-au lichidat deja pe Codruț Marta și l-au îngropat într-o pădure”

În 2016, Alina Petre a făcut mai multe denunțuri la DNA, referitoare la fapte despre care spunea că le cunoaște din perioada în care era nora lui Virgil Măgureanu. De asemenea, și-a extins acuzațiile și în mai multe emisiuni televizate.

Alina Petre i-a adus acuzați grave fostului ei soț, Marian Măgureanu, mai ales în cazul dispariției lui Codruț Marta, mâna dreaptă a lui Sorin Blejnar pe când acesta era șeful ANAF. În momentul dezvăluirilor, Codruț Marta era dispărut de 4 ani.

Alina Petre le-a spus procurorilor că Marian Măgureanu a participat la o discuție în care Dragoș Dobrescu și Elan Schwartzenberg au hotărât să-l omoare pe fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar și să-l îngroape într-o pădure.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu l-a mai acuzat pe Marian Măgureanu de afaceri dubioase, fraude și evaziune fiscală.

Elan Schwartzenberg – Codruț Marta

“Am luat parte la o discuție, la o masă. La acea masă, între invitații specificați în denunț erau și Dobrescu, și Elan. Am crezut că este vorba de o glumă și că vorbesc cum vorbesc băieții – să i-o facem lu’ ăla… să-l lichidăm”, a declarat Alina Măgureanu.

“Atmosfera de la masă a fost tensionată din cauza acestor discuții, mai ales din momentul în care Dobrescu Dragoș a spus că Marta Codruț trebuie să fie lichidat și a precizat că urmează să îngroape cadavrul într-o pădure, precizând textual: «Băi, ăsta acum se joacă cu noi? I-am dat mână liberă și el acum se apucă să ciripească? Gata, Codruț trebuie să dispară! Și știu și pădurea unde să-l îngropăm»”, a detaliat Alina Măgureanu.

“La câteva zile după această petrecere, soțul meu, Măgureanu Marian, a venit acasă extrem de șocat și mi-a spus că Dobrescu Dragoș și Schwartzenberg Elan sunt extrem de periculoși, că știe că l-au lichidat deja pe Marta Codruț și că l-au îngropat într-o pădure. După alte câteva zile s-a anunțat oficial în presă dispariția lui Marta Codruț”.

„Am aflat că Schwartzenberg Elan și Dobrescu Dragoș erau și ei implicați în respectiva fraudă. De asemenea, s-a discutat în clar că numitul Marta Codruț, în acel moment director de cabinet al lui Blejnar Sorin, știa deja prea multe detalii și despre alte afaceri ale celor doi, și că o sumă de 10 milioane de euro nu le putea fi restituită deoarece numai Marta Codruț cunoștea detaliile despre banca și contul în care se afla.”

Soția lui Marian Măgureanu a fugit la Miami cu deputatul Dan Cristian Popescu!

Povestea dintre soții Alina și Marian Măgureanu a fost extrem de tumultoasă. Spre finalul căsniciei lor, Alina și-a părăsit soțul și a fugit într-o vacanță de Revelion la Miami (Florida, SUA) cu deputatul Dan Cristian Popescu, posesorul mai multor apartamente și vile în metropola americană.

Alina Petre și Dan Cristian Popescu

La aceea vreme, deși era încă soțul ei (sau tocmai de aceea), Marian Măgureanu a publicat pe Facebook mai multe fotografii cu cei doi amorezi pe plajă la Miami, în ipostaze tandre.

Dan Cristian Popescu visa atunci să fie candidatul USL (PSD+PNL) la Primăria Sectorului 2, dar a fost scos din scenă de Crin Antonescu, care tocmai cumpăra la preț privilegiat un apartament de lux de la soții Virgil și Maria Măgureanu, prin fiul lor, Marian Măgureanu!

După publicarea fotografiilor de la Miami, Marian Măgureanu a intentat divorț. La proces, Alina a cerut casa și mare parte din avere. De aici a izbucnit scandalul, concretizat în dezvăluiri făcute în emisiuni televizate și în denunțuri la DNA.

Deputatul Dan Cristian Popescu, care după 2016 a devenit viceprimar al Sectorului 2, a făcut plângere la Poliție împotriva lui Marian Măgureanu, plângându-se că e hărțuit de acesta, după ce i-a nevasta și a fugit cu ea în Florida!

Între timp, deputatul îndrăgostit i-a făcut fostei nurori a lui Virgil Măgureanu magazin pe Calea Victoriei.

Marian Măgureanu în 2016: „Afirmație delirantă. Această reuniune a avut loc strict în imaginația ei”

Marian Măgureanu a respins toate acuzațiile aduse de fosta sa soție. El a spus că nu și-a lovit niciodată soția și că acuzațiile „fac parte din lungul șir de minciuni halucinante pe care le spune la adresa mea, fără a avea vreo probă care să le susțină”.

„Dacă cineva mi-ar fi spus vreodată că soția mea va avea un astfel de comportament, l-aș fi trimis la un control psihiatric”, a spus  fiul fostului șef al SRI.

Întrebat despre dispariția lui Codruț Marta, Marian Măgureanu a declarat: „Pot să vă spun că afirmația mi se pare delirantă și chiar de domeniul patologicului. Presupunând că discuția ar fi avut loc , ceea ce pot demonstra că nu s-a întâmplat, cine ar vorbi la o masă despre intenția de a comite o crimă, și locul în care se vrea a fi ascunsă victima, asta cu neveste și copii de față?!? La data la care fosta soție afirmă că a avut loc discuția, si anume sâmbăta, 10 martie 2012, casa prietenilor mei – unde se presupune că ar fi avut loc discuția cu pricina – nici măcar nu exista! Aceasta a fost construită la mult timp după data indicată de fosta mea soție. Am poze oficiale care dovedesc cele afirmate. Această reuniune a avut loc strict în imaginația ei!”.

Alina Petre. FOTO: Facebook / Alina Ioana Petre

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Nu știm dacă a visat sau nu Alina Petre (acea întâlnire între… MAFIOTI!)…, dar… Codruț Marta NU a apărut nici/până-acum (dispărut fiind din… mai 2012!), mort sau viu!!!!!!!!!!!!!!

  2. Acuma-iii… „sfâșiată-de-durere”, dar în primăvara lui 2016 îl… pâra la Parchet (D.N.A.), după ce, încă căsătorită fiind, fugise cu amantul în Florida:

    „Din cocoș NU faci găină, /
    Nici din CURVĂ gospodină!”,

    daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here