Președintele PNL București critică guvernarea PNL-PSD pentru că nu adoptă Certificatul Verde. „Șoşocii şi alţi vadimi mai mici ar trebui luaţi pe sus pentru subminarea sănătăţii publice”

0
841
Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, președintele filialei PNL Bucureşti și primarul Sectorului 6, a criticat liderii coaliţiei de guvernare pentru întârzierea adoptării unei legi privind introducerea Certificatului Verde. Amânarea „demonstrează o profundă criză de leadership”, a scris Ciucu pe Facebook.

Liderii Coaliţiei PSD-PNL-UDMR s-au sucit de mai multe ori în ultimele săptămâni. Ultima dată, chiar înainte de Crăciun, au invocat faptul că , deși proiectul înaintat de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila (PSD), „este bine fundamentat” din punct de vedere al sănătății publice, constituţionaliştii din partide susţin că legea ar pica la Curtea Constituțională.

Ciprian Ciucu critică necruțător această atitudine, riscând să-și pună-n cap liderii partidului, pe care de altfel i-a susținut la Congresul PNL din 25-26 septembrie să devină „echipa câștigătoare”.

Avertismentul lui Ciprian Ciucu

  • „Tărăganarea adoptării Certificatului Verde în Parlament demonstrează o profundă criză de leadership, în care o mega coaliţie nu poate impune o măsură simplă şi de bun simţ, din calcule electorale.”
  • „Liderii adevăraţi îşi asumă iclusiv decizii nepopulare, dar CORECTE, pentru că nu sunt lideri pentru a-şi conserva încrederea populaţiei, ci pentru a lua deciziile bune pentru societate, iar lumea să meargă mai departe cu sau fără ei.”
  • „Într-o ţară cu o rată de vaccinare ca a noastră nici nu trebuie sa mai stam la discuţii. Iar şoşocii şi alţi vadimi mai mici ar trebui luaţi pe sus pentru subminarea sănătăţii publice.”
  • „Altfel, am putea conduce ţara pe bază de sondaje de opinie şi bruma asta de democraţie sa denatureaze în forma ei platoniană corespunzătoare, anarhia. Şi aşa nu suntem foarte departe de anarhie iar autoritatea publică doar autoritate nu mai este.”
  • „P. S. – Avalanșa de grobianism m-a făcut să setez postarea doar pentru prieteni. Anti-vaxerii s-au unvitat unii pe alții aici și nu am stomac de ei, chiar dacă sunt politician.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Viața și moartea lui Victor Socaciu – folkist, deputat PSD, consul la Montreal, revoluționar cu certificat

* Liiceanu dă de pământ cu Iohannis: „Ne-a luat perspectiva istorică. Vorbele spuse de el n-au avut niciodată acoperire”

* GRIGORE CARTIANU – Poveste de Crăciun: Cârnațul

* Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

* Revelionul TVR, de 7 ori mai ieftin decât mizeria de anul trecut. Fără Garcea și Leana lu’ Pârțag, ci cu artiști adevărați

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* Socrul lui Rareș Bogdan și-a triplat profitul în ultimul an. Vasile Vita i-a donat fetei lui zeci de mii de euro

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (44) / „Trădare la Armată, trădare la Cancelarie!”

* Rusia și-a ales campionii din România în 2021: Cristoiu, Roșca Stănescu, Ciutacu, Anca Alexandrescu, Răzvan Dumitrescu

* Furie musulmană după ce super-fotbalistul egiptean Salah s-a pozat cu familia lângă bradul de Crăciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.