miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsVIDEO. Incredibila criză de râs a doctorului Rafila, după o declarație a...

VIDEO. Incredibila criză de râs a doctorului Rafila, după o declarație a ministrului Sănătății. „Valul cu două cocoașe” a stârnit hohotul prelungit

-

Profesorul doctor Alexandru Rafila a izbucnit într-o teribilă criză de râs, în emisiunea „Marius Tucă Show” de pe Mediafax.ro, după ce a fost rugat să comenteze o declarație făcută de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Alexandru Rafila, reprezentatul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a fost rugat să comenteze afirmațiile lui Nelu Tătaru cu privire la situația epidemiei de coronavirus din România.

Primul val de râs al dr. Rafila a venit când a ascultat următoarea declarație a lui Nelu Tătaru: „Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere -, suntem în momentul în care, dacă respectăm în următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou”.

VIDEO: Criza de râs a dr. Alexandru Rafila la „Marius Tucă Show”

Criza de râs a lui Rafila s-a amplificat la a doua „cocoașă” a declarației lui Tătaru: „Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă, care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care, dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”.

- Advertisement -

După zeci de secunde în care n-a putut articula nici măcar un cuvânt, fiind copleșit de propria-i criză de râs, Alexandru Rafila a încercat să redevină sobru, serios, și a explicat: „Cred că rezultă mai degrabă speranța unei stabilizări a situației. Un val cu două faze – cred că la asta s-a referit domnul ministru”. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Zau,mai specialist la emisiunile VARANULUI?😬Nuu,nu stiam la ce se refera domnul ministru,trebuia sa ne explice „savantul” de la OMS-ul controlat de partidul comunist chinez,in termeni „oficiali”,ca asa da bine la spalatii pe creier ai latrinelor!!! Si daca chirurgul Nelu Tataru explica pe intelesul oamenilor obisnuiti,ce e rau in asta, bai,banicioiu 2??? 😈Hai,sictir,medic de casa al puscariasilor pesedisti!😠😠

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -