VIDEO. Un preot își trage de păr soția pe stradă, deși femeia are un copil în brațe. „Îmi cer iertare, a fost o orbire de moment. Nu am niciun fel de scuză”, a scris preotul pe Facebook

5
21300
Preotul Palur în acțiune / FOTO: Captură Youtube

Un preot din județul Bacău a fost surprins miercuri într-o situație jenantă, pe o stradă din centrul orașului Bacău. O filmare publicată de Băcău.net care-l arată pe Alexandru Palur, din comuna Letea Veche, bruscând-o și trăgând-o de păr pe soția sa, care ține un copil în brațe. Ulterior, popa Palur și-a cerut iertare într-o postare pe Facebook.

În imagini se poate vedea cum preotul împinge și trage de femeie, iar apoi o apucă de păr, ducând-o spre mașină, în timp ce pe fundal se aude vocea unui cetățean: ”Lasă femeia în pace”.

VIDEO: Incidentul din centrul orașului Bacău

Postarea preotului Alexandru Palur

”Îmi cer iertare. Nu am niciun fel de scuză. Orbire de moment”

„Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea.

Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent.

În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și, fără răbdarea de a rumega faptele, luăm decizii pripite, precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Ca sa fi corect, cu noi si cu tine insuti pleaca din Biserica!!Asa ai demonstra ca recunosti ca ai gresit! Dar nu ai sa pleci, ca/ti convine la caldurica si o cearta(poate) din partea unui superior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here