PNL pregătește „eliberarea județului Constanța de sub jugul a 20 de ani de administrație haotică”

2
271

Încă de la debutul oficial al campaniei electorale, reprezentanții PNL Constanța s-au arătat încrezători că, după alegerile locale din 27 septembrie, județul Constanța va încheia două decenii de administrație pe care ei o consideră a nu fi fost în interesul cetățenilor. 

Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția Consiliul Județean Constanța:

“Doar împreună ne putem recâștiga Constanța noastră, a tuturor!

Oficial, a început numărătoarea inversă până când Constanța se va elibera de sub jugul a 20 de ani de administrație haotică și în dezinteresul cetățenilor.

Urmează câteva săptămâni în care ne vom întâlni în fiecare zi pe teren pentru a discuta constructiv despre Constanța, întâlniri pe care le vom continua și după #27septembrie, ziua adevăratei schimbări.

Cred în șansa unui județ capabil să renască sub o conducere liberală, pentru care nevoile oamenilor sunt o prioritate. 

Cred în șansa unui județ care de-abia așteaptă să se poziționeze pe locuri fruntașe în clasamentul localităților care oferă oportunități de dezvoltare tinerilor, grijă pentru familii și pentru bătrânii noștri, educație de calitate pentru elevi, spitale în care nu ți-e teamă să intri, acces la cultură chiar și în cele mai neaccesibile localități. 

Cred, pe scurt, într-un județ în care #sepoate devine deviza fiecărei acțiuni, dovada implicării și rațiunea pentru care avem curaj să privim viitorul cu încredere și optimism.

Cred că, împreună, putem da șansa unui început în care respectul, demnitatea și omul vor fi în primul rând, în toate acțiunile mele.

«Îmi pasă» va fi motivarea mea și a echipei mele, prin care vreau să reconstruim județul Constanța.

Lucruri trainice pot fi construite doar cu oameni care privesc spre viitor, încrezători

Mulțumesc colegilor mei și primarilor #PNL pentru susținerea lor, mulțumesc și celor care, în această perioadă, mi-au trimis mesaje de susținere și încurajare. 

Experiența mea politică și mai ales cea managerială, în domeniul privat, vreau să le pun în slujba constănțenilor, din funcția de Președinte al Consiliului Județean.

Această luptă cu PSD nu va fi una ușoară, mai ales că, în ultima perioadă, au fost reactivați tot felul de pseudo-candidați, pentru ca noi să avem o misiune cât mai grea în ce privește învingerea PSD la Constanța.

În anul 2020, consider că este necesară o abordare politică nouă, ancorată în realitate, cu privirea spre viitor. Mi-am propus ca, în această campanie electorală, să fiu omul politic care vorbește despre soluții, care vorbește despre oportunitățile viitorului. 

Oricine poate observa clar că județul #Constanța a pierdut economic, pierde în continuare față de celelalte mari orașe ale României, în timp ce poziția geografică este una net superioară față de toate celelalte județe ale României. 

Sunt la o vârstă la care experiența mea profesională și de viață mi-a demonstrat un lucru: că, atunci când îți pasă de ceva, se poate!

Atunci când vrei ceva și ești dedicat, vei reuși!”

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța:

“Este timpul să fii implicat în cel mai important proiect pentru Constanța! 

#27septembrie trebuie să fie, pentru Constanța, emoția unui nou început și ne propunem, la finalul acestei campanii electorale, să putem spune la unison «Victorie!», o victorie care va fi în totalitate a constănțenilor care au curaj să creadă că #sepoate și altfel decât le-au arătat alții până acum.

Am încredere că suntem mulți cei care gândim că este timpul să facem o schimbare pe care o așteptăm de 20 de ani.

Avem o echipă pregătită să-și asume rolul de reprezentant al fiecărui cetățean, astfel încât să așezăm Constanța pe drumul bunăstării și al dezvoltării.

Suntem pregătiți ca, în fiecare localitate din județul Constanța, să arătăm, în această campanie electorală, că PNL este singura forță politică ce poate învinge sistemul PSD-ist.

De astăzi, numărătoarea inversă a început. Filiala noastră este pregătită să pună bazele deceniului liberal la Constanța.

Cu toată încrederea, pășim spre victorie!”

Mihai Lupu în campanie

CITIȚI ȘI:

Înfrângere rușinoasă pentru PSD: moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban nici măcar n-a ajuns la vot! Lipsă de cvorum, sesiunea s-a încheiat, moțiunea e moartă

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here