Petrecerea prin care Neymar indignează Brazilia. 500 de persoane chefuiesc pe domeniul său în pandemie

1
1946
Neymar (în centru) e mare petrecăreț

Fotbalistul brazilian Neymar (28 de ani) organizează o petrecere uriaşă pe domeniul său din Mangaratiba, o staţiune situată la 100 kilometri vest de Rio de Janeiro, provocând un val de indignare în Brazilia, dezvăluie publicaţia „O Globo”.

Țară cu 210 milioane de locuitori, Brazilia e lovită puternic de pandemia de coronavirus, fiind pe locul 2 în lume ca număr de morți (190.815, după SUA) și pe locul 3 în lume ca număr de infectați (7.465.806, după SUA și India).

Petrecerea organizată de Neymar, la care ar participa 500 de persoane, ar fi început vineri şi ar urma să dureze 5 zile. Singura regulă impusă invitaţilor ar fi să nu folosească telefoanele, pentru a nu publica imagini şi informaţii pe reţelele de socializare.

O discotecă ar fi fost creată în subsolul cu pereţi antifonaţi al vilei fotbalistului formaţiei franceze Paris Saint-Germain (PSG), pentru ca zgomotul să nu ajungă la vecini.

Sâmbătă, mai multe publicaţii braziliene au scris despre petrecerea lui Neymar, iar informaţiile au produs un val de indignare pe reţelele de socializare, în condiţiile agravării răspândirii coronavirusului în ultimele săptămâni, în statul sud-american.

Paradisul lui Neymar, de la Mangaratiba, la vest de Rio

Creşterea rapidă în ultimele săptămâni atât a cazurilor de infectare, cât şi a deceselor a determinat mai multe state şi municipalităţi braziliene să înăsprească din nou măsurile de distanţare fizică pentru acest sfârşit de an, aşa cum este situaţia în Sao Paulo şi Rio de Janeiro, regiunile cel mai afectate din ţară, transmite News.ro.

Una dintre marile vedete ale fotbalului mondial, Neymar a fost infectat cu Covid-19 la începutul lunii septembrie. El a fost testat pozitiv după ce s-au întors de la Ibiza (Insulele Baleare, Spania), unde și-a petrecut – alături de colegii săi – vacanța de după finala Champions League, disputată la Lisabona (0-1 cu Bayern München).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Avea dreptate Radu Banciu când îl făcea un nenorocit de om…și se mai dădea de ceasul morții în cazul coltescu… asta-i fotbalul de azi,curve, droguri,….nu știu de ce federația franceză nu introduce controlul antidoping la cei de la PSG….?? …ar trebui dat afară din Franța….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here