sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsDelirul Covidioților "anti-botniță": "Vor să distrugă poporul român, pentru că avem cele...

Delirul Covidioților „anti-botniță”: „Vor să distrugă poporul român, pentru că avem cele mai mari invenții din lume!”. Agitatorii rusofili au depistat „conducători criminali” care „au instituit teroarea, genocidurile”

-

Printre cei circa 400 de cetățeni prezenți sâmbătă la mitingul Covidioților, în Piața Universității, s-au numărat câțiva vectori agitați ai propagandei ruse în România, conspiraționiști anti-occidentali: Dan Chitic (avocat), Iulian Capsali (ocupație incertă), Codruța Cerva (avocată), Oana Lovin (videochatista, „Sparanghelista”), Iosefina Pascal (consiliera europarlamentarului Maria Grapini), Diana Iovanovici Șoșoacă (avocată), Adriana Balint (asistenta lui Ion Cristoiu), Pompiliu Diplan (urmașul unei familii de propagandiști bolșevici – actorul Constantin Diplan și publicistul Alexandru Sahia).

Regizorul Cristi Puiu și actrița Carmen Tănase au avut tovarăși de nădejde la protestul Covidioților. Strigătele isterice ale acestora au răsunat în aerul de toamnă al Pieței Universității.

Masă cu „patrioți anti-botniță”: Carmen Tănase – Iulian Capsali – Cristi Puiu

Avocatul Dan Chitic: „Avem obligația să nu păstrăm distanța socială! Rămâneți în contact! Vorbiți «face to face»! Stați față către față! Fiecare cu fiecare. Lăsați social-media și deveniți o societatea reală, care discută direct, față către față!”.

Chitic a avut și un bis: „Vin iarăși în fața dumneavoastră pentru a vă atrage atenția asupra unui lucru. Ceva mai devreme, am transmis live pe Facebook de la protest. Acea filmare nu doar că a fost banată, dar am fost și interzis de Facebook pentru că am incitat la ură!”.

- Advertisement -

VIDEO: Discursuri conspiraționiste

Avocata Șoșoacă: „Suntem conduși de criminali! Au instituit teroarea, genocidurile”

Avocata Diana Iovanovici Șoșoacă a susținut că, prin măsurile anti-coronavirus, se urmărește „distrugerea poporului român”, care „are cele mai mari invenții din lume”.

Șoșoacă: „Suntem conduși de cea mai mare masă de criminali ai unui popor, cei care au instituit teroarea, genocidurile. De ce credeți că ne vor distruși? Uitați-vă cine are cele mai mari invenții din lume: poporul român! Datorită românilor noștri există continuitate pe acest pământ unde s-a născut civilizația lumii. Noi suntem poporul! Rușine bucureștenilor care stau în casă! Au venit frații noștri din celelalte orașe. Vă e frică că o să vă amendeze? O să muriți amendați și proști!”.

Avocata Șoșoacă l-a luat în cătare și pe Raed Arafat: „Un secretar de stat, care este principalul terorist al României, ne-a intezis mitingurile”. Mulțimea a scandat: „Arafat arestat!”, „Arafat condamnat / Pentru sângele vărsat!”.

- Advertisement -

Șoșoacă și-a descoperit chiar și fapte eroice: „Am salvat oameni din spitale cu un simplu telefon. Cum dracu’ să mă multiplic?! Că v-aș scăpa de toți teroriștii ăștia”.

VIDEO: O filmare a rusofilului Capsali

 

Iulian Capsali, de profesie rusofil antioccidental, și-a trimis virusul propagandistic: „Sunteți cea mai frumoasă armată a României! Pentru prima oară din 1990, Piața Universității arată foarte frumos. Virusul este o simplă gripă, totul este o mascaradă”.

Manifestanții nu au purat măști de protecție și nu au respectat regulile de distanțare socială.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Protestul Covidioților „anti-botniță”. Regizorul Cristi Puiu și actrița Carmen Tănase, penibili încă o dată

Nicușor Dan mai are avans 2,5% în fața Gabrielei Firea. Traian Băsescu rupe 9% de la candidatul PNL & USR-PLUS

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -