duminică, mai 26, 2024
AcasăDezvăluiriPatronul Ryan Air le cere piloților să creeze turbulențe pentru a-și vinde...

Patronul Ryan Air le cere piloților să creeze turbulențe pentru a-și vinde băutura la bord! Și: „Să se pișe în aeroport, că e gratis!”

-

Episodul cumplit de marți, 21 ianuarie, când fumul a cuprins bordul unui avion care făcea cursa București – Londra, îl aduce în atenție pe Michael O’Leary, patronul irlandez al companiei low-cost Ryan Air. Un personaj ciudat, care produce deseori declarații scandaloase.

Cei 169 de pasageri ai cursei Ryan Air care tocmai decolase de pe Aeroportul Otopeni, cu destinația Londra, au trecut prin momente de groază. Și-au văzut moartea cu ochii atunci când interiorul avionului a fost cuprins de un fum intens, din cauza vărsării lichidului de degivrare peste un grup electric. Printre călători s-au numărat și copii. Unii dintre ei au început să plângă. Adulții, la rândul lor, învăluiți în gazul înecăcios, au avut atacuri de panică, au țipat, ba chiar și-au dat jos centurile de siguranță.

Reprezentanții companiei și-au bătut joc de ei atât la plecare (i-au îmbarcat într-o cursă, apoi i-au dat jos și i-au urcat în alta), cât și la revenirea pe Otopeni. Pasagerii au așteptat alte ore până să se îmbarce într-o altă cursă cu destinația Londra.

Patronul companiei Ryan Air este irlandezul Michael O’Leary, a cărui avere este estimată la peste un miliard de dolari. De-a lungul vremii, acesta a făcut declarații absolut iresponsabile. Este un fel de Gigi Becali al Irlandei, prin comportament și gură spurcată. Merge pe principii comuniste: el e deștept, toți sunt proști, inclusiv cei din Comisia Europeană, pe care îi califică drept niște ”Kim Jong Un-i”.

- Advertisement -

”Nimeni nu vrea să stea lângă un grăsan la bord”

 • E împotriva centurii de siguranță. ”N-ai nevoie de centura de siguranță în avion, cum n-ai nevoie nici de centură pentru trenurile care circulă cu 120 de kilometri la oră. Dacă se prăbușesc pe undeva, sunteți morți cu toții”.
 • Tratează zborul ca pe o cursă de muncitori. ”Problema aviației este că, de 50 de ani, a fost populată de oameni care cred că este o experiență sexuală minunată. De fapt, avionul este doar un autobuz cu aripi”.
 • Are nevoie de turbulențe ca să-și vândă băutura. ”Dacă vânzările de băuturi scad, îi facem pe piloți să creeze un pic de turbulență. Acest lucru crește de obicei vânzările la băuturi”.
 • Discriminează primitiv. ”Nimeni nu vrea să stea lângă un grăsan la bord. Am fost sincer uimit de clienții care nu doresc doar impozitarea oamenilor grași, ci să-i și tortureze”.
 • De ce nu vrea să zboare în SUA. ”Ryanair nu va zbura niciodată pe ruta Atlanticului, deoarece nu se poate ajunge acolo într-un Boeing 737, cu excepția cazului în care unul are un vânt foarte puternic în coadă sau pasagerii pot înota în ultima oră a zborului”.

”Să se pișe în aeroport, că e gratis”

 • Pune taxă pe WC. ”Un lucru pe care l-am analizat este să punem un slot pe ușa toaletei. Dacă cineva ar dori să plătească 5 lire sterline, l-aș transporta eu singur într-acolo, aș face și curățenie după el. Mai bine totuși să se pișe în aeroport, că e gratis”.
 • Pasagerii să stea și în picioare, ca în tramvai. ”Mi-ar plăcea să operez aeronave din care să scoatem cele 10 rânduri cu scaune din spate și să punem niște șine pentru agățat mâinile, exact ca la tramvaie. Dacă vrei să stai în picioare, e 5 euro. Mi s-a spus că oamenii care stau în picioare ar putea muri în cazul unui accident. Și cei de pe scaune ar putea muri fără probleme”.
 • Își bate joc de clienții care l-au îmbogățit. ”Oricine crede că zborurile Ryan Air sunt un fel de bastion de sfințenie, în care îți poți contempla buricul, se înșală amarnic. Să ne cerem scuze pentru lipsa serviciului nostru pentru clienți? Absolut nu! Nu vrem să auzim poveștile lor despre rambursarea biletelor”.
 • Are idei extremiste. ”Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci cu ecologiștii e să-i împuști. Aceștia vor să dea întâietate la zbor doar călătorilor bogați. Ne trimit în secolul 18. Dacă păstrarea mediului înseamnă să oprești săracii să zboare, atunci înșurubați-l!”.
 • Delirează ca dictatorul nord-coreean. ”E plin de Kim Jong Un-i în Comisia Europeană. UE urmărește instalarea unei forme de comunism preluată din Coreea de Nord”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FBI: Dincă plănuia să le țină captive pe fete mai multă vreme, apoi să le omoare. Dacă nu era prins, ar fi ucis și alte adolescente. Telefonul Alexandrei la 112 a fost crucial pentru stoparea crimelor

- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. Acest derbedeu malefic (terorist !) este ‘dus cu pluta’ (‘plecat pe miriste’) rau de tot. La nivel european / international probabil ca exista institutie / institutii care monitorizeaza activitatea companiilor aeriene. Sa ridice / anuleze licenta firmei Ryanair apartinand acestei subspecii gretoase mizerabile !!!

 2. Un Gigi Becali. 60% e pentru senzatie. 40% – cam asta e nivelul lui. Pe de alta parte, unele lucruri nu merita a fi facute decat intr-un anume fel. Adica nu merita sa zbori in picioare sau cu genunchi la gura sau cu scaunul de la geam pozitionat intre doua ferestre. Low cost airlines nu prea ar trebui sa existe in forma asta. Sau ai parte de experienta ok – la pret mai mare desigur si nu va fi pentru oricine dar stii ca daca mergi o sa fie fain – sau nu mergi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -